Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğrudur muhakkak ki zor ama bu sorun, Mi 11 Lite, Note 10 Pro ve X3 Pro'da da vardı farkındaysanız ve şuanda kayıt yapılabilir hale gelmeye başladılar. Duyduğum kadarıyla F3'e de eng rom çıktı ve bu işle ilgilenenler ciddi manada uğraşıyor ve sona yaklaştılar diye duydum.
Hocam süpersiniz, çok ama çok teşekkür ediyorum. Attığınız görseldeki display'in yanında yazan kodumuz bile aynı olduğuna ve ikimizdede panel adı yazmadığına göre süper. İçim rahatladı. Cihazı 2.el 2700 TL gibi çok makul bi fiyata alınca ve ekranda jelatin olmadığı içime sonradan kurt düşürünce...
Teşekkür ederim cevap için hocam. Aida64'te ekran bilgileri bölümüne girdiğimde sadece Teknoloji : Amoled yazıyor. Yenileme hızı ilk başta 60 hz görünürken sonradan 120 oldu. İncelemeye devam ediyorum.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Poco X3 konusunda bulunan bugreport yani hata raporu oluşturma yöntemi ile ekran panelinin markasını öğrenmeye çalıştım. Fakat 2.el aldığım Poco F3 cihazımda panel adı boş çıktı. Satın aldığım zaman ekranda da fabrikasyon jelatin yoktu. Aldığım kişinin ekran...
Teşekkür ederim, ozaman 12.0.3 twrp ile yükleyeyim OTA üzerinden bu güncelleme gelirse güncellemeyeyim bari. Son olarak X3 lerde wipe yapmaya gerek olmama durumu falan vardı hala aynı mı durum hocam, yani sırasıyla twrp yüklüyorum + twrpden direk 12.0.3 zip flashlıyorum + twrp yeniden başlatıp...
Herkese iyi forumlar, 12.0.6 Endonezya yani bu romu deneyimleyenler var mı acaba ? Yarın kilidim açılmış oluyor direk rom kurup sabitlemek istiyorum stabil ise birkaç ay bu romda ?
Merhaba, iyi forumlar herkese arkadaşlar. BL kilidi beklediğim X3 cihazım var 1 haftalık. Kilit açıldığında Stock kullanmak istersem Endonezya, Custom kullanmak istersem EU roma geçmeyi düşünüyorum herkes gibi google uygulamaları pisliğinden kurtulmak için. Cihazı rootlu kullanmaya çok ihtiyacı...
Evet aynen hocam benimde güncellemeden 1-2 gün sonra yaptı ilk defa. Mesela bugün hiç yapmadı. Donanımsal dokunmatik kaynaklı bir sıkıntı olmadığını garanti eder gibi bazen de hiç yapmaması. Ben öyle düşünüyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi romdan kaynaklanan bir sıkıntı var heralde. Şimdi...
Evet doğru hocam donanımsal sıkıntının bu olaylara girdiğini zaten biliyorum, konulara uzak değil vakıf biriyim. Demek istediğim acaba dokunmatik de bir sıkışma dar pantolon cebindeyken gibi veya ufak bi düşme ile bu hale gelme gibi gözden kaçırdığım donanımsal ekran hatasına sebep olacak bişey...
Cevaplar için herkese teşekkürler, çünkü bakıyorum bu donanımsal dokunmatik ile ilgili bir sorun olmuş olsa sürekli yapar bunu bence. AfterLife ın belirttiği gibi zaten kurulu olan 11.0.4 rom a son paketi indir diyerek saçma bir 1.5 gblık dosya eklemiş olmam yazılımda bir karışıklığa sebep olmuş...