oguzsonmez kullanıcısının son içeriği

1. O

Çözüldü Sistem başlatıcı sürekli olarak duruyor.

Arkadaşlar selamlar. Mi8 pro cihazıma gün yeni gelen güncellemeyi yaptım. "Sistem başlatıcı sürekli olarak duruyor" hatasını alıyorum ve masaüstüne ulaşamıyorum. Şimdi bu konuyu internette araştırdım. İlginç çözüm yolları vardı fakat işe yaramadı. Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz...
  2. O

Soru Mi 8 explorer edition orjinal kılıfı nerden bulabilirim?

takip. MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Çözüldü Bildirim çubuğu mobil veri ve wifi

teşekkür ederim arkadaşım. Sonunda buldum gecen güzel olsun. MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Çözüldü Bildirim çubuğu mobil veri ve wifi

Selamlar arkadaşlar, bildirim çubuğunda günlük olarak mobil veri ve wifi kullanımı vardı. Fakat ne olduysa şu an bende yok. Hangi bölümden açıldığını bulamadım. Bilen yardımcı olursa çok sevinirim. MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Soru Neden EU rom?

teşekkürler emeğinize sağlık MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Soru Neden EU rom?

bu özelliğe erişim için yeterli izniniz yok diyor kral MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

abi romun görüntüsü özellikleri yok mu? MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. O

Haber Xiaomi'den MIUI 11'in çıkış tarihi hakkında açıklama

yenilikler neler acaba MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. O

Diğer Mi8 pro için Lens

Arkadaşlarım iyi günler. İPhone modelleri için ekstra takılmalı lensler mevcut. Acaba benim telefonum içinde bu lenslerden var mı? Ben biraz araştırma yaptım fakat net bilgilere ulaşamadım. Yardımlarınızı rica ederim. MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Çözüldü Google camera sorunu

oldu hocam sağ olun. MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. O

Soru Ay Modu

mi 8 proda var mı kral MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. O

kamera sürekli olarak durduruluyor diyo hocam MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. O

abi google kamerayı nasıl kullanıyorsunuz MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. O

İnceleme Android' de linux tabanlı.apk

link yok mu hocam MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt