Oguzhanshn kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

1630931248 ama x3 proya sonuç gelmedi sanırım ve gelmicek asıl almak istedğim oydu bugün alcaktım bunları okudum tedirgin oldum
  2. O

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Hocam suan nfc ye ime atılıyor mu?
  3. O

Yardım Redmi note 8 pro güncellemeden sonra ses sorunu oluştu

Merhabalar, Telefonuma 12.5 güncellemesini yaptıktan sonra instagram twitter veya Youtube gibi yerlerde herhangi birşey izleyince ses ilk başta sorunsuz cıkıyor ancak sonra otomatik kendini kısıyor ses full gözükse bile. Normal müzikte sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
  4. O

Yardım Redmi Note 8 Pro eski nesil mi yoksa yeni nesil olarak mı?

şöyle imeiı repair yapmak istiyorum ve yeni nesil-eski nesil olarak secmemi istiyor.
  5. O

Yardım Redmi Note 8 Pro eski nesil mi yoksa yeni nesil olarak mı?

İyi forumlar, redmi note 8 pro telefonum var bu telefonumun eski nesil mi yeni nesil mi oldugunu nereden öğrenicem? teşekkürler.
  6. O

Yardım Redmi 5 plus mi yazısında kalıyor

tekrardan bağlantı kurabilirmisiniz acaba, dediğiniz işlemleri gerçekleştirdim.
  7. O

1608546156 Düzenledim. Kusura bakmayın.
  8. O

Teşekkürler, rom kurmak için program önerebilir misiniz, birde telefoncu arka kapağını açıp atmayı denedim almadı dedi
  9. O

Merhabalar herkese iyi forumlar, Telefonum mi ekranında kalıyor. Fasttboot modunda açılıyor sadece başka hiçbir modda açılmıyor ve ses açma yaptıgımda sistem yok edildi yazıyor. 3 telefoncu baktı yazılım denedik dediler olmadı son çare sizlere sormak istedim. yardımcı olabilecek varmı kendimde...
  10. O

Yardım Portre modu sorunu

Öyle yapıyorum şimdilik ama mi efektleri güzel oluyor özellikle doğa isimli efekt :D 1542899928 Teşekkürler
  11. O

Yardım Portre modu sorunu

Telefonum portre moduyla çekim yaparken normal efektte herhangi bir sorun yokken doğa efekti yada başka bı efektte çekim yapınca bulanık gözüküyor çözümü varmıdır?
Üst Alt