oguzhankilic kullanıcısının son içeriği

1. O

Soru Yurt dışı 15T Pro alınır mı?

O konuyla ilgilenen olmadı. Sonra biraz daha yükseltip ömürlük bir şey almaya karar verdim. Bahsettiğiniz telefonların kayıt durumu nedir? Ve kimden bulabilirim. Benim baktığım yurt dışı satıcılarında göremedim bu modelleri.
  2. O

Soru Yurt dışı 15T Pro alınır mı?

33.000 TL ücrete dirençsiz yurt dışı 15T Pro alınır mı? 6 Yıldır yazılım kayıtlı Note 9 Pro kullanıyorum. Sanırım sadece McDonalds uygulamasında sorun yaşamıştım. Onun dışında ne bir kapanma ne de bir sorun yaşadım. Yine uzun ömürlü bir telefon bakıyorum. Sizce 15T Pro ve benim bulduğum fiyat...
  3. O

Soru 14 pro alınır mı memnun musunuz?

20k civarlarına yurtdışı cihaz arıyorum. Araştırmalar sonucu 14 pro modelini gördüm. 120w şarj 50w kablosuz şarj ve işlemcisinin güçlü bir telefon olduğunu gördüm. Aklıma yattı fakat yinede tavsiye arıyorum. Bahsettiğim bütçede yurtdışı ve mümkünse server kayıtlı hangi telefon alınır? Ve...
  4. O

Yardım Xiaomi telefonda Diğer depolama alanı nasıl silinir?

MIUI 14.0.3 sürümünü kullanıyorum. Depolama alanına ihtiyacım var ve telefonumda böyle bir alan kaplandığını gördüm. Bu nedir ve nasıl silinir? İnternet videolarını izledim, çöp kutusu temizleme gibi işlemleri yaptım fakat hala aynı. Ek olarak bazı reels videolarında ve YouTube videolarında...
  5. O

Yardım Videolarda ekranda gri filtre oluyor

Note 9 pro kullanıyorum Instagram reels ve youtube videolarında ekranda gri bir filtre gibi birşey oluyor renkler soluk görünüyor ses açma kapama tuşuna bastığımda yanda ses çubuğu görünürken canlı hali bariz belli oluyor. Ses çubuğu gittiğinde yine grileşiyor görsel ile gösteremiyorum...
  6. O

Yardım Orjinal turbo charge nasıl anlaşılır?

Note 9 Pro cihazımı hem 33w adaptör hemde görseldeki 120w adaptör ile sarj ediyorum. ikisinde de turbo şarj animasyonu çıkıyor. 33w ondalık yüzde de gösteriyor fakat 120w göstermiyor ve 120w adaptör'de önce hızlı şarj yazıyor sonra turbo şarj animasyonunu gösteriyor. 33w olanda bu işlem çok daha...
  7. O

Yardım Ayarlarda bazı yerler İngilizce

Galeri, saat security vb uygulamaların yeni sürümünü denemek için indirmiştim fakat memnun kalmadım ve güncellemeyi kaldır dedim sonra farkettiğim üzere ayarlar uygulamaları yönet kısmı ingilizce kalmış nasıl düzeltebilirim.
  8. O

Mod Note 9 Pro magisk kurulumu.

Telefonuma IMEI işlemi için twrp ve magisk kurulmuştu fakat sonradan kaldırmışlar. twrp hala var ve bootloader kilidi açık. Dolby ve viper modülleri için magisk kurmak istiyorum ama dezavantajları ne olur? magisk kurarken telefon sıfırlanır mı? viper çok gerekli bir modül mü?
Üst Alt