Soru Yurt dışı 15T Pro alınır mı?

oguzhankilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
RedMi Note 9Pro
Konular
7
33.000 TL ücrete dirençsiz yurt dışı 15T Pro alınır mı?
6 Yıldır yazılım kayıtlı Note 9 Pro kullanıyorum. Sanırım sadece McDonalds uygulamasında sorun yaşamıştım. Onun dışında ne bir kapanma ne de bir sorun yaşadım.
Yine uzun ömürlü bir telefon bakıyorum. Sizce 15T Pro ve benim bulduğum fiyat nasıldır? Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Pazar günü bütçe 20 bindi :)

33 bin fiyat yüksek o cihaz için ,oneplus 15 veya oppo find x8 pro da düşünebilirsiniz....

oguzhankilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
RedMi Note 9Pro
Konular
7
Pazar günü bütçe 20 bindi :)

33 bin fiyat yüksek o cihaz için ,oneplus 15 veya oppo find x8 pro da düşünebilirsiniz....
O konuyla ilgilenen olmadı. Sonra biraz daha yükseltip ömürlük bir şey almaya karar verdim. Bahsettiğiniz telefonların kayıt durumu nedir? Ve kimden bulabilirim. Benim baktığım yurt dışı satıcılarında göremedim bu modelleri.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
O konuyla ilgilenen olmadı. Sonra biraz daha yükseltip ömürlük bir şey almaya karar verdim. Bahsettiğiniz telefonların kayıt durumu nedir? Ve kimden bulabilirim. Benim baktığım yurt dışı satıcılarında göremedim bu modelleri.
Sahibinden sitesinde var, şu an kayıt olmuyor diye biliyorum...

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mi 15T Pro
Meslek
Okur-Yazar
Konular
13
17 Promax'tan geçtim. 10 gündür kullanıyorum. Son derece memnunum. Ben de 32.500'e aldım. Tavsiye ederim.

mibaha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad Buğra
Cihazım
Mi 15T Pro
Meslek
Okur-Yazar
Konular
13
Hocam 35 bin TL'ye 15 ultra satıyorlar global hemde pahalıya almışsınız hayırlı olsun almışsınız artık
Bundan önce 14 Ultra kullandım bir süre. Kamera adasından gelen sesler yüzünden değiştirdim. Aynısı 15 ultrada da olur diye bakmadım bile. Artık almış bulundum. Ama bildiğiniz güvenilir bir yer varsa bir tane 17 Promax almak istiyorum.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Bundan önce 14 Ultra kullandım bir süre. Kamera adasından gelen sesler yüzünden değiştirdim. Aynısı 15 ultrada da olur diye bakmadım bile. Artık almış bulundum. Ama bildiğiniz güvenilir bir yer varsa bir tane 17 Promax almak istiyorum.
Hocam bildiğim güvenilir bir yer yok 😀 ben her zaman en ucuzunu alıyorum cihazdan anladığım için hiçbir zaman sabit bir yerim olmadı hep sahibinden leygodan şahıslardan alıyorum telefonlarını ama zaten 17 pro max daha yeni bir cihaz olduğu için çoğu cihaz alınabilir

Üst Alt