Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocalarım yardım edin dün gece cihaza sp slash tool ile hyperos 1.0.2.0 flashladım ve cihazı açtığımda mi logosu geldi sonra gitti geri geldi sonra cihaz fastboot moda geçti bu döngüde kaldı cihaz not:cihazda endonezya hyperos 1.0.3.0 yüklüydü ısınma gibi sorunlar vardı o yüzden bu işe girdim...
az önce cihaza sp flash tool ile rom yüklemeye çalıştım hata verdi sonra preloader tikini kaldırıp denedim hata vermedi flashlama işlemi bitiktten sonra cihazı açtım mi logosu gelip gitti cihaz fastboot moda girdi sonra bu dögüye girdi cihaz ne yapabilirim cihaz kapanmıyor yeniden rom yükleyemiyorum
Merhaba bu sabah duş alırken telefonumu su dolu küvete düşürdüm telefon yaklaşık 10sn suda kaldı sonra çıkarıp kuruladım ilk başta sorun yoktu ama sonradan kamera bölümü buğulandı kamera el feneri çalışmamaya başladı şuan buğulanma geçti ama kamera el feneri çalışmıyor ne yapabilirim
cihaza hyperos 1.0.3.0 güncellemesi geldi eski sürümde dönmek istedim sp flash tool ile eski romu flashlama işlemini başattım ama tam %10 da iken baglantı kesildi kabloyu porta tam takamamışım sonra cihazı açmaya çalıştım ve başlıkta yazdığım hatayı aldım şimdi cihazı açmaya çalışınca mi...
Merhaba redmi note 12 pro 5g cihazıma sp flash tool ile rom yükledim ama format all download seçeneğinde kaldı imei silindi nasıl imei atabilirim yada imei geri getirilebilirmi bl kapalı root vs yok
merhabalar yeni aldığım redmi note 12 pro 5g telefonumun bootlader klidi açılmıyor çin cihazı olduüu için ama tr rom yüklü güncelleme almıyor endonezya rom yükleyebilirmiyim mi flash ile bootlader kapalı
merhaba yeni aldığım redmi note 12 pro 5g cihazımda bootlader klidini açamıyorum o yüzden rom``değiştiremiyorum sp flash tool kullanmayı denedim ama böyle bir hata aldım yardımcı olabilirmisiniz
Merhabalar geçen hafta perşembe saat 17.00 gibi kilit açma başvurusu yaptım sonra pazar günü şifremi unuttum o yüzden telefonu sıfırlamak zorunda kaldım haliyle xaomi hesap oturumda sonlandı yaklaşık 1 saat sonra yeniden oturum açtım yani özetle sorum bu acaba hesaptan çıkış yapıp 1 saat sonra...
Merhaba yeni aldığım redmi note 12 pro 5g cihazımda nfc çalışmıyor rom atarak düzeltiliyormuş galiba ama önce bootloader kilidini açmak gerekiyormuş başvuru yaptım 1 hafta oldu ama programında açmayı denediğimde 135 saat var diyordu bekliyorum ama bazı siteler de demediğimiz zaman sürenin...