Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Evo Plus 128gb Microsd Hafıza Kartı Mb-mc128ka/tr - 130 Mb/sn Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam linkteki ürünün siparişini verdim.Dediğim gibi telefon konusunda çok kötü olduğum için tekrardan sormak istedim.Redmi note 11 ile uyumlu değil mi bu sd kart ?
Xiaomi Redmi Note 11 64 GB cihazıma hafıza kartı bakıyorum ama bu hafıza kartları konusunda pek bilgim olmadığı için foruma danışmak istedim.
Bütçe: 300-400 TL bandında.
Yok hocam vodafonedan satın aldığımdan beri cihaza hiçbir dış müdahale yapmadım IMEI falan her şey devlete kayıtlı.TWRP root vs falan yapmadım sadece merakımdan sordum.Bir kere wipe data yaptım kendi içinden o kadar.Dediğim gibi orjinal global fastboot bir güncelleme üstü buldum atsam problem...
Yok hocam imei kaçak değil orjinal vodafonedan faturalı satın aldım
Biliyorum hocam
1697846320
Sadece oem bar kilidi açık bir şekilde başka stock rom yükleyemez miyim
Hocam geliştirici ayarlardan oem kilidi açık sadece mi kilit açık değil
1697695071
Hocam dediğiniz uygulamadan baktım benim 14.03 stabil romların hepsin 13.04 de kalmış geçmek istediğim rom eu roms o da 14.04 fakat açıklaasında 3 parti geliştirilen rom yazıyor.3 parti geliştirilen romlarda imei...
Hocam şu an böyle bekliyorum telefon fastboot ekranında BL açık. Problem mi var anlayamadım
1697586460
Şu an rom atma bitti telefon açıldı ama hala aynı acaba yanlış yaptığım şey nedir hocam
Hocam cihazımda TWRP dediğiniz şey falan yok onu da ekliyim.Sadece BL kilidi açık şu an ve dediğiniz siteden EU rom indiriyorum
1697584548
Hocam ekleyecek bir şeyiniz yoksa başlıyorum şimdi atmaya
Hocam o zaman attığınız siteden EU son sürüm romunu indirip fastboottan flashlıyorum.Yapmam gereken başka bir şey var mı ? Dediğim gibi umarım IMEI uçmaz
Hocam mesela bir tane rom buldum diyelim global rom veyahut endonezya romu.Onu BL kilidi açıp fastbootta flashlayıp telefonu açsam imei gider mi
1697583276
Örnek misal : Download Redmi Note 11 Global Firmware ROM TWRP (spes) bu siteden EU rom indirip BL kilidi açık bir şekilde fastboottan...
Hocam bu konuda endişelerim var çünkü normal stock romdan sıkıldım. Custom rom atmayacağım sadece diğer stock romları deneyeceğim.BL kilidini açıp fastboota girip rom atsam imei gitmeyeceğini belirttiğinizi varsayıyorum.Önerebileceğiniz bir site var mı stock romları deneyebileceğim.
Arkadaşlar merhaba elimde redmi note 11 vodafonedan alınmış orjinal cihaz var. ben buna global ya da endonezya romu yüklemek istiyorum.Mi flast uygulamasından fastboot ekranına girip flashlasam IMEI herhangi bir şekilde uçup gider mi