Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Redmi Note 11 64 GB cihazıma hafıza kartı bakıyorum ama bu hafıza kartları konusunda pek bilgim olmadığı için foruma danışmak istedim.
Bütçe: 300-400 TL bandında.
Arkadaşlar merhaba elimde redmi note 11 vodafonedan alınmış orjinal cihaz var. ben buna global ya da endonezya romu yüklemek istiyorum.Mi flast uygulamasından fastboot ekranına girip flashlasam IMEI herhangi bir şekilde uçup gider mi
Arkadaşlar herkese merhaba.Aklıma takılan bir soru var.ApkMirror sitesinde neden uygulamalar google play uygulamalarından daha güncel,hatta telefonumda bazı sistem dosyaları bile orada daha güncel.Oradan güncelleme yapsam herhangi bir garanti kapsamından çıkış veyahut cihaza zarar verebilecek...
Arkadaşlar merhaba.Forumda ve xaomi dünyasında yeniyim.Gcam kurulumunda bir türlü telefonuma uyumlu apk ve xml bulamadım.Bu konuda hakkında tecrübeli ve fikir sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum