OğulcanD kullanıcısının son içeriği

1. OğulcanD

Soru Hafıza kartı önerisi

Samsung Evo Plus 128gb Microsd Hafıza Kartı Mb-mc128ka/tr - 130 Mb/sn Fiyatı, Yorumları - Trendyol Hocam linkteki ürünün siparişini verdim.Dediğim gibi telefon konusunda çok kötü olduğum için tekrardan sormak istedim.Redmi note 11 ile uyumlu değil mi bu sd kart ?
  2. OğulcanD

Var mı hocam peki başka tavsiye edebileceğiniz bir sd
  3. OğulcanD

Xiaomi Redmi Note 11 64 GB cihazıma hafıza kartı bakıyorum ama bu hafıza kartları konusunda pek bilgim olmadığı için foruma danışmak istedim. Bütçe: 300-400 TL bandında.
  4. OğulcanD

Yardım Orjinal telefona rom atma fastboot

Yok hocam vodafonedan satın aldığımdan beri cihaza hiçbir dış müdahale yapmadım IMEI falan her şey devlete kayıtlı.TWRP root vs falan yapmadım sadece merakımdan sordum.Bir kere wipe data yaptım kendi içinden o kadar.Dediğim gibi orjinal global fastboot bir güncelleme üstü buldum atsam problem...
  5. OğulcanD

Hocam sormak istediğim soru daha var şu an 14.03 globa muiu kullanıyorum fastbootla 14.04 global atsam imei gider mi peki
  6. OğulcanD

Tamamdır hocam zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.Tekrardan ileride biraz daha bilgilenirsem tekrardan konu açarım
  7. OğulcanD

Yok hocam imei kaçak değil orjinal vodafonedan faturalı satın aldım Biliyorum hocam 1697846320 Sadece oem bar kilidi açık bir şekilde başka stock rom yükleyemez miyim
  8. OğulcanD

Hocam geliştirici ayarlardan oem kilidi açık sadece mi kilit açık değil 1697695071 Hocam dediğiniz uygulamadan baktım benim 14.03 stabil romların hepsin 13.04 de kalmış geçmek istediğim rom eu roms o da 14.04 fakat açıklaasında 3 parti geliştirilen rom yazıyor.3 parti geliştirilen romlarda imei...
  9. OğulcanD

Hocam şu an böyle bekliyorum telefon fastboot ekranında BL açık. Problem mi var anlayamadım 1697586460 Şu an rom atma bitti telefon açıldı ama hala aynı acaba yanlış yaptığım şey nedir hocam
  10. OğulcanD

Hocam cihazımda TWRP dediğiniz şey falan yok onu da ekliyim.Sadece BL kilidi açık şu an ve dediğiniz siteden EU rom indiriyorum 1697584548 Hocam ekleyecek bir şeyiniz yoksa başlıyorum şimdi atmaya
  11. OğulcanD

Hocam o zaman attığınız siteden EU son sürüm romunu indirip fastboottan flashlıyorum.Yapmam gereken başka bir şey var mı ? Dediğim gibi umarım IMEI uçmaz
  12. OğulcanD

Hocam mesela bir tane rom buldum diyelim global rom veyahut endonezya romu.Onu BL kilidi açıp fastbootta flashlayıp telefonu açsam imei gider mi 1697583276 Örnek misal : Download Redmi Note 11 Global Firmware ROM TWRP (spes) bu siteden EU rom indirip BL kilidi açık bir şekilde fastboottan...
  13. OğulcanD

Hocam bu konuda endişelerim var çünkü normal stock romdan sıkıldım. Custom rom atmayacağım sadece diğer stock romları deneyeceğim.BL kilidini açıp fastboota girip rom atsam imei gitmeyeceğini belirttiğinizi varsayıyorum.Önerebileceğiniz bir site var mı stock romları deneyebileceğim.
  14. OğulcanD

Arkadaşlar merhaba elimde redmi note 11 vodafonedan alınmış orjinal cihaz var. ben buna global ya da endonezya romu yüklemek istiyorum.Mi flast uygulamasından fastboot ekranına girip flashlasam IMEI herhangi bir şekilde uçup gider mi
  15. OğulcanD

Soru Redmi Note 11 Tasarım Olarak Eğri Mi?

Hocam hiç bilgim yok o konuda ya
Üst Alt