OfluyuzHani kullanıcısının son içeriği

1. O

Sohbet Whatsapp Bildirim Sorunu

Arkadaşlar Mi9 kullanıcısıyım. Telefon 2 aydır bende ve aldığım günden beri fotoğraftaki sorunu yaşıyorum. Başta önemsemedim ama artık gözüme takılmaya başladı. Şöyle ki whatsapptan mesaj alınca bildirim ekranından cevaplıyorum ama o yazışma bildirimden kaybolmuyor. Bundan önce mi5 kullanıyordum...
  2. O

Yardım Sahibinden sitesinden Mİ 9T

Evet öyle ama maalesef Türkiyemiz piyasası öyle. O yüzden aynı fiyat bazında olan telefonları kıyaslamak zorunda kalıyoruz. 3000 TL bütçem varsa o fiyat bazındaki telefonları kıyaslayıp karar vermek zorunda kalıyoruz. Kim istemez ki özelliğine göre kıyaslayıp öyle karar verip alalım. Aslında...
  3. O

Sohbet Xiaomi 9T Almalı Mıyım?

Evet yazılım derdi var ama benim telefonum eskilerde kaldı diye sanıyordum. Mesela 2 yıldır telefonla konuşma yaparken telefonu kulağımın içine sokmak zorunda kalıyorum o derece sesi kısıldı. Samsung'a da para vermek istemiyorum. Düğünüm olmasa Oneplus 7 pro alacam da ah işte imkanlar :) Hocam...
  4. O

Hocam Mi8 kullanan arkadaşlarım var ve biri hariç diğerleri çok pişman. Çok sorunlar yaşamışlar telefonda. Telefonla çok da uğraşmak istemiyorum alıp kullanacam. Yok rootmuş yok wipe falan uğraşmak istemiyorum çok sıkıldım o işlerden. 1564239778 Dikkate alacağım, teşekkür ederim. 1564240009...
  5. O

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için. Ancak şöyle bir durum da var oyun oynamayı da çok seviyorum o yüzden işlemciye ve yonga setine de önem veriyorum. O yüzden A70, Meizu Note9 ve Mi Max seçeneklerini elemiştim ki internette Max'ın fiyatı 4000 TL
  6. O

Yaklaşık 3 yıldır Xiaomi Mi5 kullanıcısıyım. Artık telefon miadını doldurdu. Yeni bir telefon almak istiyorum ancak fiyatlar malumunuz. Düğün arefesindeyim ve fiyat konusunda kendimi olabildiğince kısıtlamaya çalışıyorum ancak 500 TL den kaçıp sonrasında pişmanlık yaşamak da istemiyorum. Şöyle...
  7. O

Yardım Sahibinden sitesinden Mİ 9T

Hocam aynı telefonu almak için internette ben de araştırmalar yapıyordum. Şurda fiyat 3250 Xiaomi Mi 9T 64 GB Mavi Cep Telefonu - Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
  8. O

Çözüldü MiBand 4 Arayan Kimliği Sorunu

Eyvallah hocam sağolasın.
  9. O

Hocam vedalaşmıştık ama tekrar rahatsız edeceğim :) Vermiş olduğunuz başlıkları inceledim ama genelde şikayet ''Türkçe Karakterler'' üzerine. Yani buradan çıkardığım anlam da ç,ö,ş,ü ve büyük harfle yazılmış İ harfi. Benim derdim telefon dili Türkçe iken biri aradığında bileklikte ekrana gelen...
  10. O

Teşekkür ederim hocam, hayırlı akşamlar.
  11. O

Arkadaşlar telefon dilini İngilizce yaptığımda arayan kimliğini bileklikte görebiliyorum ama telefon dilini Türkçe yaptığımda göremiyorum. Bu normal mi yoksa genel bir sorun mu?
  12. O

Mi5 son güncelleme

Ahali mi5 OTO en son güncelleme bu mu? Bir sonrası varsa bölgeyi ne yapıyoruz?
  13. O

Ağ Sinyali Zayıf Şebeke Sorunu

Merhaba beyler. 23 günlük askerim haliyle telefonumu 23 gündür kullanamıyordum. Bugün telefonumu aldığımda şöyle bir sorun yaşadım. Gelen aramaları cevapladığımda çağrıyı defalarca onaylamak zorunda kalıyorum ve geç açılıyor. Kapatırken de geç kapanıyor. Hatta çağrıyı kapatırken ekranda "ağ...
  14. O

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Valla ben aşırı memnunum
  15. O

Galeri

Beyler galeride bir albüm oluşturup bu albümü gizlemek istiyorum ve oluyor lakin saçmalık genel klasörlerden (videolar, WhatsApp images, ekran görüntüleri vs.) kalkmıyorlar. Ben mi beceremedim yoksa miui nin saçmalığı mı?
Üst Alt