Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim için malesef değer.Çünkü geçmişte garanti yüzünden ağzım yanmıştı,bir daha garantisiz almam,alamam.Yani ithalatçı garantili de olsa garanti şart.Tabi biraz uyguna bulursam ilk tercihim distribütör garantili.
Hocam yorumun için öncelikle teşekkürler. 3 gündür epeyce ölçtüm biçtim ve mi 9Se almaya karar verdim,belki 9t modeli daha iyi daha hızlı ama tasarımı malesef hoşuma gitmedi ve fazla büyük gibi geldi.Siz acaba telefonu nereden aldınız ya da önerebileceğiniz bir satıcı var mı ? Hepsiburada'dan...
Yorumun için teşekkürler.Telefonu nereden aldın bide sende de kulaklıkla müzik dinlerken instagram gibi uygulamalara girince ses gitmesi sorunu varmı ?
Forumda millet yok ben eu rom kullanıyorum yok ben global kullanıyorum en iyisi falan diyorlar ben hiç xioami kullanmadım daha önce bu rom olaylarınıda bilmiyorum.Bide kulaklıkla müzik dinlerken ses sorunu varmış henüz çözüm bulunmamış bu da korkuttu beni.Ben hepsiburadadan alacağım global rom...
Hocam şöyleki teknik bilgilerini epey gibi sitelerden öğrendim benim merak ettiğim siz olsanız hangisini alırsınız aralarında kamera yada performans olarak çok fark var mı.Teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle merhaba,daha önce hiç bir forma üye olmadım ve hiç böyle bir şey yazmadım,hatalarım varsa şimdiden kusura bakmayın.Başlıkta da belirttiğim gibi sizce ithalatçı garantili Mi 9SE mi (2700tl) yoksa distrübütör garantili Mi 9T mi (2950tl)
Mi 9T nin büyüklüğünden korkuyorum...