Nurullah7182 kullanıcısının son içeriği

1. Nurullah7182

Yardım mi stick ana ekranda reklam çıkıyor

ana ekranda görseldedeki gibi reklamlar çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim
  2. Nurullah7182

Yardım Root ile vpn gizlenir mi?

telefonumda inat TV rec TV vb.uygulamalari kullanmak istiyorum fakat VPN ile giriş yapılamaz uyarısı alıyorum ama VPN ile girmek zorundayım bunun için magisk modülü var mı ?
  3. Nurullah7182

Yardım Note12 pro plus alınır mı

redmi note 12 pro plus çin modeli 8 bin TL global modeli 9 bin TL kaydını seneye yaptırmaya düşünüyorum çünkü kayıt yapılınca güncelleme yapilmiyor diye biliyorum çin model olunca ne oluyor global olunca ne oluyor aydınlatacak birileri var mı teşekkür ederim
  4. Nurullah7182

Yardım imeili cihaz 4.5 g gözükmüyor

telefonda 4.5 g kullanıyor gozukuyroum ama tt'nin kendi uygulamasinda gözükmüyor bu müşteri hizmetlerini aradım bunun yüzünden silsupur yapamıyorum çözümü nedir acaba
  5. Nurullah7182

Yardım redmi note 8 pro fastbot ekranında kaldi

telefon fastbot ekranında kaldı hiç bir şekilde açılmıyor ne yapabilirim telefon yurtdışı
  6. Nurullah7182

Yardım numarayı engelleme rağmen mesaj geliyor

telefonumda mi sms uygulaması var numaraları engellememe rağmen mesajlar geliyor.
  7. Nurullah7182

Yardım 12.0.4 güncellemesini yüklersem sıkıntı olur mu

arkadaşlar telefonda 12.0.3 android 10 yüklü 12.0.1 yani android 11 güncellemsi geldi yapmadım şimdi direkt 12.0.4 güncellemsini yüklersem sıkıntı olur mu?
  8. Nurullah7182

Yardım Note 8 pro rom yardımı

öncelikle merhaba note 8 pro telefonuma endonozya rom yüklemek istiyorum (( Download Redmi Note 8 Pro Firmware ROM TWRP (begonia) )) şurdaki linkten ama telefonum çin model oldugu için çekiniyorumç yüklersem bir sıkıntı çıkar mı?
  9. Nurullah7182

Yardım note 8 pro çin modeli twrp ve rom

arkadaşlar merhaba note 8 pro telefonuma (çin model) nasıl twrp ve endonozya rom yüklerim?
  10. Nurullah7182

Yardım Vowifi kopma sorunu

Ayarlardan vowifi açık panele vowifi yazısı geliyor 1 dk geçmeden tekrar gidiyor bunu düzeltmenin yolu var mı?
  11. Nurullah7182

Yardım IMEI attıktan sonra 4.5g çekmiyor.

Note 9 pro telefona IMEI attırdım fakat telefon 4.5 çekmiyor sadece 4g çekiyor nasıl düzeltebilirim
  12. Nurullah7182

Yardım IMEI işlemi

Şuan kullanmış olduğum note 9 pro cihazıma Samsung j2 imeisi atsam sıkıntı olur mu? Yada herhangi bir tuşlu telefon imeisi atsam?
  13. Nurullah7182

Yardım redmi note 9 pro ısınma ve sarj sorunu

merhaba custom rom kursamda eu rom kursamda telefon ısınıyor ve şarjı su gibi bitiyor. sebebi ne olablir yardımcı olursanız sevinirim. Sorum rom kaynaklısa rom önerir misiniz
  14. Nurullah7182

Yardım EU ROM Whatsapp Bildirim Sorunu

Merhaba temiz kurulumla note 9 pro cihazıma eu rom 12.0.3 sürümünü yükledim fakat whatsaptan bildirim geç geliyor yada hiç gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  15. Nurullah7182

Yardım note 9 pro turbo sarj sorunu.

merhaba eu rom kurdum kurmadan önce telefonum turbo sarj oluyordu ama şuan wu rom kurduktan sonra turbo sarj olmuyor yardımcı olur musunuz? 1609007986 voltaj bu şekilde.
Üst Alt