Yardım Vowifi kopma sorunu

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom 12.0.3
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Ayarlardan vowifi açık panele vowifi yazısı geliyor 1 dk geçmeden tekrar gidiyor bunu düzeltmenin yolu var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_20210722_134635.jpg
    IMG_20210722_134635.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20210722_134722.jpg
    IMG_20210722_134722.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 4

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Simgeye takılmayın. Arama yaptığınızda VoWifi simgesi aradığınız numaranın yanında görünüyorsa yeterlidir. Bende de simge görünmüyor bazen ancak VoWifi çalışıyor yine de.

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Simgeye takılmayın. Arama yaptığınızda VoWifi simgesi aradığınız numaranın yanında görünüyorsa yeterlidir. Bende de simge görünmüyor bazen ancak VoWifi çalışıyor yine de.
Arama yaparken de vowifi ile aramıyor

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arama yaparken de vowifi ile aramıyor
VoWifi simgesi yokken bir arama yapın (örneğin operatörünüzü) ve ekran görüntüsü alıp buraya atın. Kontrol edelim.

Tabi gerçekten VoWifi kapanıyor olabilir. Bunun nedeni telefondan ziyade bağlı olduğunuz Wifi ağı oluyor. Bazı modemlerin arayüzü VoWifi'yı engelliyor.

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
VoWifi simgesi yokken bir arama yapın (örneğin operatörünüzü) ve ekran görüntüsü alıp buraya atın. Kontrol edelim.

Tabi gerçekten VoWifi kapanıyor olabilir. Bunun nedeni telefondan ziyade bağlı olduğunuz Wifi ağı oluyor. Bazı modemlerin arayüzü VoWifi'yı engelliyor.
Modem Huawei hg658v2

Ekli dosyalar

• IMG_20210722_141919.jpg
    IMG_20210722_141919.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20210722_142536.jpg
    IMG_20210722_142536.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Modem Huawei hg658v2
Modem kaynaklı hocam sizin sorun. Modem değiştirmek çözüm gibi. Forumda modemin adını yazarak şu iki konuya ulaştım bile:

Bir de Youtube'da şöyle bir video var, deneyemediğim için bilmiyorum size çözüm olabilir mi:

Oyla:

Tenay23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan
Cihazım
Note 9
Konular
2
Operatörünüz bu desteği size sunmuyor ise çeşitli sayılar tuşlayarak wowifi açamazsınız. Bu konuda Telekom ile aylarca uğraştığım için biliyorum. Wowifi simgesinin görünüp görünmemesinin, arama ekranında bağlandı vs yazmasının hiçbir önemi yoktur.
Wowifi varsa telefonu uçak moduna alın, wi-fi açın ve bir numarayı arayın. Arama gerçekleşirse wowifi vardır ve çalışıyordur. Görüşme wolte kalitesinde son derece berrak net parazitsiz olacaktır.Telefon uçak modunda şebeke yok vs deyip arama yapmıyorsa wowifi yoktur.
Simgenin görünüp kaybolması meselesi. Wowifi için iki ayar var. Şebeke bazlı. Yani şebeke hiç cekmezse wowifi kullan demek. Bunda wowifi simgesi görünüp kaybolur. Wi-fi bazlı, yani bir wi-fi ağına bağlı ise şebekeyi gözardı et demek. Miui 11 ve üstü kullanıyor iseniz her iki ayarlada wowifi binde bir devreye girer.

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Operatörünüz bu desteği size sunmuyor ise çeşitli sayılar tuşlayarak wowifi açamazsınız. Bu konuda Telekom ile aylarca uğraştığım için biliyorum. Wowifi simgesinin görünüp görünmemesinin, arama ekranında bağlandı vs yazmasının hiçbir önemi yoktur.
Wowifi varsa telefonu uçak moduna alın, wi-fi açın ve bir numarayı arayın. Arama gerçekleşirse wowifi vardır ve çalışıyordur. Görüşme wolte kalitesinde son derece berrak net parazitsiz olacaktır.Telefon uçak modunda şebeke yok vs deyip arama yapmıyorsa wowifi yoktur.
Simgenin görünüp kaybolması meselesi. Wowifi için iki ayar var. Şebeke bazlı. Yani şebeke hiç cekmezse wowifi kullan demek. Bunda wowifi simgesi görünüp kaybolur. Wi-fi bazlı, yani bir wi-fi ağına bağlı ise şebekeyi gözardı et demek. Miui 11 ve üstü kullanıyor iseniz her iki ayarlada wowifi binde bir devreye girer.
Hocam dediğinizi yaptım panelde vowifi yazısı varken aradı sonra yazı gitti tekrar denedim bu sefer aramadı

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Operatörlük durum olsa simge en başta hiç gelmez hocam. Sorun modem kaynaklı. Hocamızın kullandığı modemi kullanan herkeste bu sorun varmış ve modem değiştirmek ile çözüm bulmuşlar (ayarı vs. vardır kesin de yapmak uğraştırıcı).

Aylarca MIUI 12 kullandım, birkaç aydır da MIUI 11'deyim; VoWifi simgesi kaybolsa da aktifliğini sürdürüyor. Bunun dışında oluşan sorunlar genelde modem kaynaklı oluyor.

Oyla:

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Operatörlük durum olsa simge en başta hiç gelmez hocam. Sorun modem kaynaklı. Hocamızın kullandığı modemi kullanan herkeste bu sorun varmış ve modem değiştirmek ile çözüm bulmuşlar (ayarı vs. vardır kesin de yapmak uğraştırıcı).

Aylarca MIUI 12 kullandım, birkaç aydır da MIUI 11'deyim; VoWifi simgesi kaybolsa da aktifliğini sürdürüyor. Bunun dışında oluşan sorunlar genelde modem kaynaklı oluyor.
Hocam modem de değiştirdim yine aynı sorun şimdide 100 ile başlayan ip adreslerinde bu sorunun yaşandığını buldum ip değiştirmek için başvurdum sorun ip yüzündense tekrardan buraya yazarım

Oyla:
Üst Alt