Nurulika kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım 13 pro 5g sıfırladım kuramıyorum

iyi günler tlefonu sıfırladım bu ekranda kaldı kurulum bitiyor ama açılmuyor tel bootloader kapalı bunu nasıl düzeltebilirim
  2. N

Yardım Redmi note 11 pro 5g(pissarro) yazılım sonrası kapandı açılmıyor

İyi günler elimde pissarro cihaz var cihaza pissarro romu MTK moddan attım cihaz kapandı açılmadı çin global India hangi romu atarsam atayım yazılımı full yiyor ama cihazda tepki yok bataryayı soklattim aynı birine sordum bu cihazda antirollback var düşük rom atınca telefon çöp oldu dedi bu...
  3. N

Soru X4 Pro 5G Global de Xiaomi Arama ve Kişiler

Merhaba cihazın bootloader kilidi kapalı kilit açmadan (yazılımsız ya da magisksiz) bir şekilde xiaomi kişiler ve aramayı ekleyebilir miyim ?
  4. N

Yardım Redmi note 11 Pro 4g Her zaman açık ekran

Bu cihazda her zaman açık ekran sadece 10 sn açık 10 saniyeden sonra görüntü gidiyor .Yardımcı olabilir misiniz?
  5. N

Yardım Redmi Note 8 (2021) Bootloader Unlock Dosyası

Arkadaşlar biloba nın bootloader unlock dosyası var mı Ücretsiz yapan bir tool ya da program (10s'in var) bana Note 8 pro-Note 8 - Note 9 Redmi 9 u unlock yapabilecek free bir program lazım yardımlar için şimdiden teşekkür ederim
  6. N

Yardım Mi Note 10 arama sorunu

Merhaba mi note 10 cihazda arama yaparken bazen arama yaptığım gibi ya da arama geldiği gibi bazen de konuşmada iken 6.saniyede aramayı otomatik sonlandırıyor neden yapabilir YAPILAN VE BAŞARISIZ OLAN İŞLEMLER yazılım atıldı düzelmedi persist atıldı düzelmedi ENG MODEM ATTIM DÜZELDİ FAKAT...
  7. N

Yardım Mi 10i Hindistan yazılım

Selamun aleyküm mi 10i kullanıyorum cumartesi bootloader kilidi açılacak da buna orjinal xiaomi arama ve mesajlaşmayı eklemek için hindistan yazılım atayım dedim cihazda zaten hindistan yazılım var(fabrikadan öyle geliyor) 12.0.2.0(QJSINXM) buna xiaomi arama ve mesajlaşmayı eklemek için hangi...
  8. N

Yardım Android 11 ile gelen sohbet balonları

Selamun aleyküm Mi note 10 u android 11 e güncelledim telegramdan mesaj gelince sohbet baloncuğu şeklinde açılıyor(messenger gibi) bunu nasıl kapatabiliriz Android 11 ayarlarına erişiyoruz. Uygulamalar ve bildirimler bölümüne gidiyoruz. Sohbetleri tıklıyoruz. İçeride devre dışı bırakmak...
  9. N

Yardım GauginPro Mi 10i Yazılım

Selamun aleyküm ustalar Ben de bir mi 10i var mi firm den yazılım indirmek istiyorum mifirm gaugin olarak diyor cihaza fastboot getvar product yazınca gauginpro olarak gösteriyor gaugin yazlım atıyorum cihaz da şu fotoğraflardaki gibi hataları veriyor yardımcı olabilir misiniz ?
  10. N

Diğer Windows 10 MTP Görmeme Sorunu

Merhaba ustalar Tlefonu bilgisayara takıp dosya aktarımını seçince MTP(?) diye görünüyor Bunu kalıcı olarak nasıl kaldırabiiriz her cihaz için ayrı ayrı mtp tanıtmak zor oluyor
  11. N

Yardım Note 10 Lite Toco Hindistan Rom isteği

Merhaba ustalar bu cihaz için hindistan ya da endonezya yazılım yok da eu rom kurdum telefon kasıyor acaba hindistan ya da endonezya yazılıma benzer yazılım var mıdır yazılımdan istediklerim : Miui arama ve mesajlaşma uygulaması Engelleme listesi(bilinmeyen tüm çağrıları direkt engelleme özelliği)
  12. N

Soru 9 T PRO Bildirim Sıkıntısı ve İdeal Rom

Merhaba ustalar 9t pro da whatsapp a girince bildirim sıkıntısı veriyor hindistan yazılımı attım düzeldi Eu attım aynı sıkıntı var suan Eu romda aramada bilinmeyen aramaları engelle var o yüzden kullanıyorum bidirim sıkıntısı olmayan eu-mi room önerebilir misiniz ?
  13. N

Yardım Bildirim sorunu

Ustalar ben de note 8 Pro arkadaşta note 6 Pro var uygulamaya girmeden bildirim gelmiyor Otomatik başlatma açık Kilit ekranında göster falan tarzı bildirimler açık Battery saver (telefon ingilizce olduğu için türkçesini bilmiyorum tam olarak) kısıtlama yok seçili Ne yaptıysak hangi konuya...
  14. N

Çözüldü Wifi yi paylaşma

Merhaba Bundan önce redmi note 8 Pro kullanıyorum Wifi ye bağlıyken bağlantı noktasını açtığım zaman Wifi yi paylaşıyor du note 10 Pro da ise bağlantı noktasını açtığım gibi Wifi gidiyor ne yapabilirim Wifi yi paylaşmak için?
  15. N

Yardım Mi A3 Yazılım atamıyorum

gösterdim c olarak gösterdim masaüstü olarak gösterdim değişen hiçbir şey yok 1573857499 çözümü buldum çok şükür :) cihazın bootloader kilidinin açılması için " fastboot flashing unlock ve fastboot flashing unlock_critical u yazmak lazım ben sadece 1.kodu yazdım unlocked yazısını görünce...
Üst Alt