Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler elimde pissarro cihaz var cihaza pissarro romu MTK moddan attım cihaz kapandı açılmadı çin global India hangi romu atarsam atayım yazılımı full yiyor ama cihazda tepki yok bataryayı soklattim aynı birine sordum bu cihazda antirollback var düşük rom atınca telefon çöp oldu dedi bu...
Arkadaşlar biloba nın bootloader unlock dosyası var mı
Ücretsiz yapan bir tool ya da program (10s'in var)
bana Note 8 pro-Note 8 - Note 9 Redmi 9 u unlock yapabilecek free bir program lazım
yardımlar için şimdiden teşekkür ederim
Merhaba
mi note 10 cihazda arama yaparken bazen arama yaptığım gibi ya da arama geldiği gibi
bazen de konuşmada iken 6.saniyede aramayı otomatik sonlandırıyor neden yapabilir
YAPILAN VE BAŞARISIZ OLAN İŞLEMLER
yazılım atıldı düzelmedi
persist atıldı düzelmedi
ENG MODEM ATTIM DÜZELDİ FAKAT...
Selamun aleyküm
mi 10i kullanıyorum cumartesi bootloader kilidi açılacak da buna orjinal xiaomi arama ve mesajlaşmayı eklemek için hindistan yazılım atayım dedim cihazda zaten hindistan yazılım var(fabrikadan öyle geliyor)
12.0.2.0(QJSINXM)
buna xiaomi arama ve mesajlaşmayı eklemek için
hangi...
Selamun aleyküm
Mi note 10 u android 11 e güncelledim
telegramdan mesaj gelince sohbet baloncuğu şeklinde açılıyor(messenger gibi) bunu nasıl kapatabiliriz
Android 11 ayarlarına erişiyoruz.
Uygulamalar ve bildirimler bölümüne gidiyoruz.
Sohbetleri tıklıyoruz.
İçeride devre dışı bırakmak...
Selamun aleyküm ustalar
Ben de bir mi 10i var mi firm den yazılım indirmek istiyorum mifirm gaugin olarak diyor
cihaza fastboot getvar product yazınca gauginpro olarak gösteriyor gaugin yazlım atıyorum cihaz da şu fotoğraflardaki gibi hataları veriyor
yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba ustalar
Tlefonu bilgisayara takıp dosya aktarımını seçince MTP(?) diye görünüyor
Bunu kalıcı olarak nasıl kaldırabiiriz her cihaz için ayrı ayrı mtp tanıtmak zor oluyor
Merhaba ustalar bu cihaz için hindistan ya da endonezya yazılım yok da
eu rom kurdum telefon kasıyor
acaba hindistan ya da endonezya yazılıma benzer yazılım var mıdır
yazılımdan istediklerim :
Miui arama ve mesajlaşma uygulaması
Engelleme listesi(bilinmeyen tüm çağrıları direkt engelleme özelliği)
Merhaba ustalar 9t pro da whatsapp a girince bildirim sıkıntısı veriyor hindistan yazılımı attım düzeldi Eu attım aynı sıkıntı var suan Eu romda aramada bilinmeyen aramaları engelle var o yüzden kullanıyorum bidirim sıkıntısı olmayan eu-mi room önerebilir misiniz ?
Ustalar ben de note 8 Pro arkadaşta note 6 Pro var uygulamaya girmeden bildirim gelmiyor
Otomatik başlatma açık
Kilit ekranında göster falan tarzı bildirimler açık
Battery saver (telefon ingilizce olduğu için türkçesini bilmiyorum tam olarak) kısıtlama yok seçili
Ne yaptıysak hangi konuya...
Merhaba
Bundan önce redmi note 8 Pro kullanıyorum Wifi ye bağlıyken bağlantı noktasını açtığım zaman Wifi yi paylaşıyor du note 10 Pro da ise bağlantı noktasını açtığım gibi Wifi gidiyor ne yapabilirim Wifi yi paylaşmak için?
gösterdim c olarak gösterdim masaüstü olarak gösterdim değişen hiçbir şey yok
1573857499
çözümü buldum çok şükür :)
cihazın bootloader kilidinin açılması için "
fastboot flashing unlock
ve
fastboot flashing unlock_critical
u yazmak lazım ben sadece 1.kodu yazdım unlocked yazısını görünce...