Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Kart sıfır ayarında ve 1 yıl garantisi vardır. TR Ürünüdür. Hiç bir şekilde mining, zorlama vs vs şeyler olmamıştır. İstediğim fiyat 5800 Lira'dır. Yer Hatay'dır. Türkiye'nin her yerine kargo yapabilirim ve önce havale/eft sonra kargo şeklinde alışveriş yapılacaktır.
arkadaşlar merhaba telefona imei repair yaptım sağlıklı şebeke alamadım telefon normal internette 4.5 için elinde stock yani orjinal .qcn dosyası olan paylaşabilir mi?
id board: 2.29
Arkadaşlar merhabalar watsapta sesli veya görüntülü konuşma esnasında wifi açıkken sesler kesik kesik geliyor. Mobil veride böyle bi prblem olmuyor çözümü var mı acaba bunun için?
Arkadaşlar buradan tek tık ile twrp yüklemeyi yükledim twrp hiç bir şekilde telefondan gitmiyor. attığım güncellemeyi ve herhangi bir zip dosyasınıda görmüyor kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin.
1619362657
hiç yardımcı olunmuyor burada neden acaba ?
Merhabalar,
Xiaomi redmi note 8 cihazım var. Yurt dışı ürün. Ben imei repair yapacağımda temiz imei numaralarına nereden ulaşabilirim? Yani ben imei oluşturucu arıyorum açıkcası böyle bir şey var mı acaba ?
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim..
Merhaba Arkadaşlar ;
Mi 5s plus kullanıyorum Miui 11 yüklü ve zil sesi çok kısık geliyor bunu yükseltmenin bir yolu var mı acaba ?
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim..
merhaba arkadaslar
telefonum mi 5s plus android 9.0 yüklemek istiyorum ama olmuyor .zip şeklinde indirdim bazı forumlardan uygun romu ama yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz..