- Adım
- Nuri
- Cihazım
- 5S Plus
- Konular
- 22
Merhaba arkadaşlar. Cihazım kilitli bir türlü açamadım yardımcı olurmusunuz?
forum.miuiturkiye.net
hesabı daha önceden cihaza bağlayıp eklediniz mi ilk ekleme de mi böyle hata veriyor ?Hocam tüm bunları yaptım. couldn't add. to go mi community gibi hatasını veriyor. Hesabı eklemiyor
hesabı daha önceden cihaza bağlayıp eklediniz mi ilk ekleme de mi böyle hata veriyor ?
ben miui üzerinden eklemiştim ve hyper os a geçince aynı hatayı aldım ama mi unlock programı üzerinden denediğim de bekleme saati vermişti siz de deneyin isterseniz mi unlock üzerinden hata vermesine rağmen mi unlock da saat veriyorsa telefonda verilen hataya aldırmayın ben öyle açtımilk eklemede hocam
unlockta hata veriyor hocam. Tekrar deneyeyim o zaman.ben miui üzerinden eklemiştim ve hyper os a geçince aynı hatayı aldım ama mi unlock programı üzerinden denediğim de bekleme saati vermişti siz de deneyin isterseniz mi unlock üzerinden hata vermesine rağmen mi unlock da saat veriyorsa telefonda verilen hataya aldırmayın ben öyle açtım
deneyin tekrardan mi unlock üzerindenunlockta hata veriyor hocam. Tekrar deneyeyim o zaman.
Yeni bir hesapla denediniz mi ?hocam yine olmadı. telefon üzerinden hesabı ekleyin dedi.