Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
İlgili uygulamanın içerisinde bulunan bir özelliği kapattığımda pil kullanımı normale döndü. Neden bu özellik çince yazılmış onu anlamadım :)
Ayarlar - uygulamalar - xiaomi hizmet çerçevesi - bildirimler - uygulama ayarları
Arkadaşlar ben genel anlamda telefondan memnunum. Sadece pilde kullanılan bu saçma uygulama, sabah sabah beni çok sinirlendirdi. Uslup için özür dilerim herkesten. İyi bayramlar dilerim herkese.
Benim telefon global versiyon. Bu işlemler için root atmak veya 3.parti yazılımlar kullanmak zorunda değilim. %50 ne demek ? Bu yazılımın kötü olduğunu gösterir. Malesef telefonu aldım ve malesef kullanmak zorundayım.
Böyle rezalet bir telefon görmedim. Xiaomi hizmet çerçevesi denen uygulama resmen pili sömüyor. %50 ne demek ya ? Ve işin ilginç yanı bu program ile ilgili net bir çözüm yok. Ben rom değiştirmeyle uğraşmak istemiyorum.Aldığıma çok pişmanım, keşke mate 20 lite alsaydım. Ne yaptıysam bu...
Merhaba,
Oldukça sağlam grafikli bir oyun oynuyorum. Son güncellemeden önce oyunda hiç takılma olmuyor ayrıca çok az ısınıyordu. Son güncellemeyi yaptıktan sonra (10.3.1.0) oyunda takılmalar, bazen oyundan atmalar. 5 dk oynasam bile telefon aşırı ısınıyor. Bununla ilgili ne yapmalıyım?
Bazı...
Merhaba,
Oldukça sağlam grafikli bir oyun oynuyorum. Son güncellemeden önce oyunda hiç takılma olmuyor ayrıca çok az ısınıyordu. Son güncellemeyi yaptıktan sonra (10.3.1.0) oyunda takılmalar, bazen oyundan atmalar. 5 dk oynasam bile telefon aşırı ısınıyor. Bununla ilgili ne yapmalıyım?
Bazı...