nomoney kullanıcısının son içeriği

1. nomoney

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pil Tasarrufuna Zorluyor

Merhaba arkadaşlar, sürekli uygulama bildirim veriyor. Pil optimizasyonunu kaldırıyorum. Yeniden başlatınca ya da kendi kendine tekrar optimizasyon yapıyor.
  2. nomoney

Soru Manipüle edebileceğim telefon önerir misiniz?

Hocam bu işlerle 2015 yılında da uğraşırdım. Bıraktım. Müzikle ilgilendiğim için hatırlamıyorum. Yoksa gariban s4 mini me 100 kere rom atmıştım. Eninde sonunda da anakart yanmıştı. Benim istediğim donmayan istediğim romu rahatça atabileceğim. Ya da güncel android romlarını destekleyen, root vs...
  3. nomoney

Rica etsem yanlışları da söylersen sevinirim. 1685306908 Telefoncu fiyatları konusunda bilginiz var mı? 1685306994 Redmi note 9 var. Mübarek root atmayı bırak bootloader kilidini açana kadar ter döktüm. Çoğu kişi cihazı kitlemiş. Ben Samsung a geçecektim. Dolardan ümidimi kestim. O yüzden...
  4. nomoney

Merhaba arkadaşlar. Sıfır cihaza verecek param yok. Ucuz bir şey alıp rom ile manipüle etmek istiyorum. Ama genelde yeni telefonlar da root atamıyorsun. Brick oluyor. Bir şeyler oluyor. Mesela redmi note 9 5 para etmez. Telefon donuyor. Farklı sistem yüklemek isteyince de olmuyor. Üzerinde...
  5. nomoney

Yardım Redmi note 9 (repair) cihazı formatlarsam ne olur?

Teşekkürler. İşime yaramıyor. İdare edeceğim ileride iphone a geçeceğim.
  6. nomoney

Yardım Redmi note 9 (repair) cihazı formatlarsam ne olur?

Merhaba arkadaşlar. Cihaz repairli. bootloader açık. Çok kötü kasıyor. İmei gitmeden resetlemek istiyorum. Ama bootloader kilidinin kapanmasını da istiyorum. Donmaya o da etki yapıyor. Ne yapmam lazım?
  7. nomoney

Yardım Redmi note 7 ekran kilidini unuttum

Key dosyaları görünmedi. Sadece lock dosyaları vardı onları sildim. Kilit açıldı ama bu kez telefon başlatılıyor da takıldı. Format attım.
  8. nomoney

Yardım Redmi note 7 ekran kilidini unuttum

Cihazın ekran şifresini unuttum. Normalde twrp ile girip hallederdim ama custom rom kurulu olduğu için birbirine girmiş yazılar görünüyor. System klasöründe ne yapmalıyım?
  9. nomoney

Soru Oppo A74 Ekran Paneli Koruması Var mı?

Bilgi için teşekkür eder iyi günler dilerim.
  10. nomoney

Soru Oppo A74 Ekran Paneli Koruması Var mı?

Oppo a74 ü epey üzerinden incelerken ekran koruma özelliğinin olmadığını gördüm. Amoled ekrana rağmen. Bazı modellerinde de yoktu. Acaba epey yetkilileri yazmamış olabilir mi?
  11. nomoney

Soru Redmi Note 8 Hangi Sürümde Kalmalıyız?

Arkadaşım sıfır yurt içi note 8 almış. En son sürüme güncellemiş ama biraz hantalmış. Sizce en rahat sürüm hangisi? Malum üreticiler satmak için yeni güncellemeyle telefonu yoruyor.
  12. nomoney

Soru Mi 9 Lite Alınır Mı?

Sıfır yurt içi mi 9 lite 6/64 almaya karar verdim. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. 4300 falan. Sizce almalı mıyım? Yurt dışından gına geldi. Yurt içi uygun fiyata bunu bulabildim.
  13. nomoney

Tavsiye 4000 TL Yurt Dışı Telefon Tavsiyesi

Teşekkürler hocam, tercihimi 4300 liraya yurt içi mi 9 lite ile için kullandım. Midem bulandı artık telefoncularla sürekli imei için görüşmekten. Güncelleme yapmıyor, korkudan formatta atamıyorsun. vs.vs.
  14. nomoney

Tavsiye 4000 TL Yurt Dışı Telefon Tavsiyesi

Yurt dışı, imei atıldıktan sonra güncelleme alabilecek bir cihaz arıyorum. Az önce bir telefoncuda mi 10t lite sordum güncelleme almaz dedi. Yoksa almayı düşünüyordum. Tüm önerilere açığım. (imei'ye etki yapmadan güncelleme alan ve formattan sonra şebekesi gitmeyen cihazlar)
  15. nomoney

Soru Xiaomi Redmi Note 11 İmie Kaydı

Dikkat etmedim o kadar. 1652619022 Mi mot lite düşündüm yurt dışı. Sizce iyi midir?
Üst Alt