Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, sürekli uygulama bildirim veriyor. Pil optimizasyonunu kaldırıyorum. Yeniden başlatınca ya da kendi kendine tekrar optimizasyon yapıyor.
Merhaba arkadaşlar. Sıfır cihaza verecek param yok. Ucuz bir şey alıp rom ile manipüle etmek istiyorum. Ama genelde yeni telefonlar da root atamıyorsun. Brick oluyor. Bir şeyler oluyor. Mesela redmi note 9 5 para etmez. Telefon donuyor. Farklı sistem yüklemek isteyince de olmuyor. Üzerinde...
Merhaba arkadaşlar. Cihaz repairli. bootloader açık. Çok kötü kasıyor. İmei gitmeden resetlemek istiyorum. Ama bootloader kilidinin kapanmasını da istiyorum. Donmaya o da etki yapıyor. Ne yapmam lazım?
Cihazın ekran şifresini unuttum. Normalde twrp ile girip hallederdim ama custom rom kurulu olduğu için birbirine girmiş yazılar görünüyor. System klasöründe ne yapmalıyım?
Oppo a74 ü epey üzerinden incelerken ekran koruma özelliğinin olmadığını gördüm. Amoled ekrana rağmen. Bazı modellerinde de yoktu. Acaba epey yetkilileri yazmamış olabilir mi?
Arkadaşım sıfır yurt içi note 8 almış. En son sürüme güncellemiş ama biraz hantalmış. Sizce en rahat sürüm hangisi? Malum üreticiler satmak için yeni güncellemeyle telefonu yoruyor.
Sıfır yurt içi mi 9 lite 6/64 almaya karar verdim. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. 4300 falan. Sizce almalı mıyım? Yurt dışından gına geldi. Yurt içi uygun fiyata bunu bulabildim.
Yurt dışı, imei atıldıktan sonra güncelleme alabilecek bir cihaz arıyorum. Az önce bir telefoncuda mi 10t lite sordum güncelleme almaz dedi. Yoksa almayı düşünüyordum. Tüm önerilere açığım. (imei'ye etki yapmadan güncelleme alan ve formattan sonra şebekesi gitmeyen cihazlar)
Kolay gelsin bu sorunu beklemeden bootloader kilidini açarken de yaşadım. Çözmüştüm ama hatırlamıyorum. Forumdaki driver konularını denedim fayda etmedi. Tonla program denedim fayda yok. Bu driver sorununu nasıl çözerim? Teşekkürler.
1651929069
resim
Kolay gelsin, 1500-2000 lira bütçem var. Xiaomi, poco vs yurtdışı alıp repair yaptıracağım bir cihaz arıyorum. Root falan atmayacağım. Donmasın ve pili yetsin yeterli. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Google'da 12.0.1 QJQEUVF diye aratınca bir tane yabancı forumda redmi 9t çıkıyor. Böyle bir rom yok. Bunu aldığım telefoncu bunu gökten mi indirmiş ? Garip. Yoksa bu özel repair için kullanılan ücretli yazılım mı diyeceğim ama o zaman ücretli yazılım sitelerinde görünürdü. Profesyonel...
Merhaba, cihazım repair işlemi görmüş cihazdır. Malumunuz dolardan dolayı büyük bayilerden cihaz alamıyoruz. Bende geride kalmaktan sıkılıyorum ve ayrıca orijinal üreticinin güncellemesi benim için önemsiz. Şuan cihazda 12.0.1 Android 10 var. Aylar önce almıştım. Telefoncu şöyle böyle yapma imei...