Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, sürekli uygulama bildirim veriyor. Pil optimizasyonunu kaldırıyorum. Yeniden başlatınca ya da kendi kendine tekrar optimizasyon yapıyor.
Hocam bu işlerle 2015 yılında da uğraşırdım. Bıraktım. Müzikle ilgilendiğim için hatırlamıyorum. Yoksa gariban s4 mini me 100 kere rom atmıştım. Eninde sonunda da anakart yanmıştı. Benim istediğim donmayan istediğim romu rahatça atabileceğim. Ya da güncel android romlarını destekleyen, root vs...
Rica etsem yanlışları da söylersen sevinirim.
1685306908
Telefoncu fiyatları konusunda bilginiz var mı?
1685306994
Redmi note 9 var. Mübarek root atmayı bırak bootloader kilidini açana kadar ter döktüm. Çoğu kişi cihazı kitlemiş. Ben Samsung a geçecektim. Dolardan ümidimi kestim. O yüzden...
Merhaba arkadaşlar. Sıfır cihaza verecek param yok. Ucuz bir şey alıp rom ile manipüle etmek istiyorum. Ama genelde yeni telefonlar da root atamıyorsun. Brick oluyor. Bir şeyler oluyor. Mesela redmi note 9 5 para etmez. Telefon donuyor. Farklı sistem yüklemek isteyince de olmuyor. Üzerinde...
Merhaba arkadaşlar. Cihaz repairli. bootloader açık. Çok kötü kasıyor. İmei gitmeden resetlemek istiyorum. Ama bootloader kilidinin kapanmasını da istiyorum. Donmaya o da etki yapıyor. Ne yapmam lazım?
Cihazın ekran şifresini unuttum. Normalde twrp ile girip hallederdim ama custom rom kurulu olduğu için birbirine girmiş yazılar görünüyor. System klasöründe ne yapmalıyım?
Oppo a74 ü epey üzerinden incelerken ekran koruma özelliğinin olmadığını gördüm. Amoled ekrana rağmen. Bazı modellerinde de yoktu. Acaba epey yetkilileri yazmamış olabilir mi?
Arkadaşım sıfır yurt içi note 8 almış. En son sürüme güncellemiş ama biraz hantalmış. Sizce en rahat sürüm hangisi? Malum üreticiler satmak için yeni güncellemeyle telefonu yoruyor.
Sıfır yurt içi mi 9 lite 6/64 almaya karar verdim. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. 4300 falan. Sizce almalı mıyım? Yurt dışından gına geldi. Yurt içi uygun fiyata bunu bulabildim.
Teşekkürler hocam, tercihimi 4300 liraya yurt içi mi 9 lite ile için kullandım. Midem bulandı artık telefoncularla sürekli imei için görüşmekten. Güncelleme yapmıyor, korkudan formatta atamıyorsun. vs.vs.
Yurt dışı, imei atıldıktan sonra güncelleme alabilecek bir cihaz arıyorum. Az önce bir telefoncuda mi 10t lite sordum güncelleme almaz dedi. Yoksa almayı düşünüyordum. Tüm önerilere açığım. (imei'ye etki yapmadan güncelleme alan ve formattan sonra şebekesi gitmeyen cihazlar)