nomoney kullanıcısının son içeriği

1. nomoney

Yardım Xiaomi Redmi Note 9 Pil Tasarrufuna Zorluyor

Merhaba arkadaşlar, sürekli uygulama bildirim veriyor. Pil optimizasyonunu kaldırıyorum. Yeniden başlatınca ya da kendi kendine tekrar optimizasyon yapıyor.
  2. nomoney

Soru Manipüle edebileceğim telefon önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Sıfır cihaza verecek param yok. Ucuz bir şey alıp rom ile manipüle etmek istiyorum. Ama genelde yeni telefonlar da root atamıyorsun. Brick oluyor. Bir şeyler oluyor. Mesela redmi note 9 5 para etmez. Telefon donuyor. Farklı sistem yüklemek isteyince de olmuyor. Üzerinde...
  3. nomoney

Yardım Redmi note 9 (repair) cihazı formatlarsam ne olur?

Merhaba arkadaşlar. Cihaz repairli. bootloader açık. Çok kötü kasıyor. İmei gitmeden resetlemek istiyorum. Ama bootloader kilidinin kapanmasını da istiyorum. Donmaya o da etki yapıyor. Ne yapmam lazım?
  4. nomoney

Yardım Redmi note 7 ekran kilidini unuttum

Cihazın ekran şifresini unuttum. Normalde twrp ile girip hallederdim ama custom rom kurulu olduğu için birbirine girmiş yazılar görünüyor. System klasöründe ne yapmalıyım?
  5. nomoney

Soru Oppo A74 Ekran Paneli Koruması Var mı?

Oppo a74 ü epey üzerinden incelerken ekran koruma özelliğinin olmadığını gördüm. Amoled ekrana rağmen. Bazı modellerinde de yoktu. Acaba epey yetkilileri yazmamış olabilir mi?
  6. nomoney

Soru Redmi Note 8 Hangi Sürümde Kalmalıyız?

Arkadaşım sıfır yurt içi note 8 almış. En son sürüme güncellemiş ama biraz hantalmış. Sizce en rahat sürüm hangisi? Malum üreticiler satmak için yeni güncellemeyle telefonu yoruyor.
  7. nomoney

Soru Mi 9 Lite Alınır Mı?

Sıfır yurt içi mi 9 lite 6/64 almaya karar verdim. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. 4300 falan. Sizce almalı mıyım? Yurt dışından gına geldi. Yurt içi uygun fiyata bunu bulabildim.
  8. nomoney

Tavsiye 4000 TL Yurt Dışı Telefon Tavsiyesi

Yurt dışı, imei atıldıktan sonra güncelleme alabilecek bir cihaz arıyorum. Az önce bir telefoncuda mi 10t lite sordum güncelleme almaz dedi. Yoksa almayı düşünüyordum. Tüm önerilere açığım. (imei'ye etki yapmadan güncelleme alan ve formattan sonra şebekesi gitmeyen cihazlar)
  9. nomoney

Soru Xiaomi Redmi Note 11 İmie Kaydı

Yurt dışı Redmi Note 11'e kayıt işlemi yapılıyor mu?
  10. nomoney

Soru 3500 TL Telefon Tavsiyesi

Merhabalar, Dolar kuru anlık 15.47 bu fiyata ne tür bir cihaz önerirsiniz? Aşırı oyun oynamıyorum.
  11. nomoney

Yardım Redmi Note 9 Fastboot Windows Görmüyor.

Kolay gelsin bu sorunu beklemeden bootloader kilidini açarken de yaşadım. Çözmüştüm ama hatırlamıyorum. Forumdaki driver konularını denedim fayda etmedi. Tonla program denedim fayda yok. Bu driver sorununu nasıl çözerim? Teşekkürler. 1651929069 resim
  12. nomoney

Soru Yurtdışı Cihaz Önerisi

Kolay gelsin, 1500-2000 lira bütçem var. Xiaomi, poco vs yurtdışı alıp repair yaptıracağım bir cihaz arıyorum. Root falan atmayacağım. Donmasın ve pili yetsin yeterli. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  13. nomoney

Soru Cihaz Kod Adını Nasıl Öğrenirim?

Kolay gelsin, Redmi Note 9 cihazın kod adını nasıl öğrenirim? Teşekkürler.
  14. nomoney

Soru Redmi Note 9 Mıuı Sürümü Farklı!

Merhaba, Google'da 12.0.1 QJQEUVF diye aratınca bir tane yabancı forumda redmi 9t çıkıyor. Böyle bir rom yok. Bunu aldığım telefoncu bunu gökten mi indirmiş ? Garip. Yoksa bu özel repair için kullanılan ücretli yazılım mı diyeceğim ama o zaman ücretli yazılım sitelerinde görünürdü. Profesyonel...
  15. nomoney

Soru Redmi Note 9 4/128 Custom Rom İçin Şartlar Nedir ?

Merhaba, cihazım repair işlemi görmüş cihazdır. Malumunuz dolardan dolayı büyük bayilerden cihaz alamıyoruz. Bende geride kalmaktan sıkılıyorum ve ayrıca orijinal üreticinin güncellemesi benim için önemsiz. Şuan cihazda 12.0.1 Android 10 var. Aylar önce almıştım. Telefoncu şöyle böyle yapma imei...
Üst Alt