Nofx kullanıcısının son içeriği

1. N

Araçlar Şubat Update Öncesi Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

merhabalar 17 pro cihazın kilidi açıldı eu rom yüklendi kayıt yapıldı şu anda 3.0.45.0 kararlı sürümdeyim sürekli yeni güncelleme bildirimi alıyorum mifrim den 3.0.306.0 hibrit eu rom u cihaza indirdim güncellemeyi nasıl yapmalıyım telefondan mı yoksa pc denmi yaparım bide güncellemeyi tavsiye...
  2. N

Araçlar Şubat Update Öncesi Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

Bootloader kilidi ni açıp kararlı 3.0.45.0 eu rom yükledim ve kullanıyorum yeni güncelleme geldi bildirimi aldım güncellenecek sürüm 3.0.304.0 stabil eu 8.4 GB bana düşük sürüm gibi geldi güncellesem olurmu güncelleme alıp güncelleyen arkadaşlar varmı ne yapmak lazım?
  3. N

SMS ve kişiler deki tick i kaldırıp o şekilde geri yükleme yapın rom un içindeki SMS uygulamasında sorun var geri yüklemeyi engelliyo die düşünüyorum ben bu şekilde geri yükleyip google SMS uygulamasıyla devam ettim bi dahaki güncellemeyle düzelir die umut ediyorum
  4. N

Cihazım 17 pro kilidi açtım eu rom kurdum Çin sürümündeki yedeği geri yükledim ama telefonun SMS uygulaması açılmıyor Google SMS yükleyip varsayılan yaptım bunun dışında herşey yerli yerinde yedek teki bi uygulamanın verileri gelmedi banka uygulamaları yeniden aktivasyon yapıldı şimdilik bi...
  5. N

Yardım 17 pro - 17 pro Max eu rom

Pekala arkadaşlar geliştirici seçeneklerinde bu ayarlar var burdan bootloader kilidi açılıyo görünüyo burdan işlem yapıp eurom yüklenebilirmi?
  6. N

Yardım 17 pro - 17 pro Max eu rom

Arkadaşlar gezinirken gördüm bu sitede eurom die yazmışlar Aslı varmı global rom geliyomu https://mifirm.net/downloadeu/11135
Üst Alt