Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar 17 pro cihazın kilidi açıldı eu rom yüklendi kayıt yapıldı şu anda 3.0.45.0 kararlı sürümdeyim sürekli yeni güncelleme bildirimi alıyorum mifrim den 3.0.306.0 hibrit eu rom u cihaza indirdim güncellemeyi nasıl yapmalıyım telefondan mı yoksa pc denmi yaparım bide güncellemeyi tavsiye...
Bootloader kilidi ni açıp kararlı 3.0.45.0 eu rom yükledim ve kullanıyorum yeni güncelleme geldi bildirimi aldım güncellenecek sürüm 3.0.304.0 stabil eu 8.4 GB bana düşük sürüm gibi geldi güncellesem olurmu güncelleme alıp güncelleyen arkadaşlar varmı ne yapmak lazım?
SMS ve kişiler deki tick i kaldırıp o şekilde geri yükleme yapın rom un içindeki SMS uygulamasında sorun var geri yüklemeyi engelliyo die düşünüyorum ben bu şekilde geri yükleyip google SMS uygulamasıyla devam ettim bi dahaki güncellemeyle düzelir die umut ediyorum
Cihazım 17 pro kilidi açtım eu rom kurdum Çin sürümündeki yedeği geri yükledim ama telefonun SMS uygulaması açılmıyor Google SMS yükleyip varsayılan yaptım bunun dışında herşey yerli yerinde yedek teki bi uygulamanın verileri gelmedi banka uygulamaları yeniden aktivasyon yapıldı şimdilik bi...