Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bu mi bant 2 de telefonla bağlantı kurulunca bağlantı kuruldu şeklinde titreşim ve uyarı veriyor. Bunun aksi olduğunda yani telefondan uzaklaştığınızda bağlantı koptu uyarısı alsak çok işimize yaramaz mı ? Telefonu bir yerde unutma belasından kurtulmuş oluruz. Bu uyarının bir...
Deneyen oldu mu arkadaşlar yukardaki sanırım APK dosyasını. Telefonu ingilizceye çevirirsen arayanlar güzüküyor, türkçe de gözükmüyor. Konunun başında paylaşılan AKP dosyalarında da sanırım, Mİ FİT uygulaması ingilizce. Bunun ikisini birden türkçe kullanamayacak mıyız.
Birde Cihaz bağlantı...
Birde bu Mi Bant ile telefon bağlantısı kesildiğinde yani telefondan uzaklaştığınızda bağlantı kesildi uyarısı yok mu ? Ben bulamadım. Olsa güzel olurdu telefonumuzu sağda-solda unutmamızın önüne geçerdik.
Arkadaşlar Redmi Note 2 kullanıyorum. Yurt dışından gelmişti cihazda MIUI 7 Global 5.12.10 Beta yüklü.
Cihazda Kamerada iken galeriye geçiş sorunu vardı. Şimdi de Mi bant2 aldım arayan kişilerin ismi Mİ Bant ta çıkmıyor. Telefonu ingilizceye çevirdiğimde hem galeriye geçiş düzeliyor, hem de Mi...
Sa arkadaşlar, daha düne kadar Retmi Note 3 telefonum ile Watsaap Web uygulamasını sorunsuz kullanıyordum. Şu anda da kullanıyorum sorun yok lakin, Watsapp web üzerinden dosya (resim) ekleyip gönderemiyorum. Bu özellik meslek icabı yoğun kullandığım bir özellikti. Elim Kolum bağlanmış vaziyette...
Arkadaşlar bu Usb Type C olayı nedir ?
Mikro Usb girişli cihazları Usb Tybe C ye dönüştürecek aparatlar mevcut mu ? Bu tür aparatlar kullanılarak sağlanacak fayda nedir ?
Bu konuyu bir irdeleyelim mi hep beraber.
Bizim redmi note 3 de değer hiç değişmiyor hep 1460 iki farklı uygulamada aynı sonucu veriyor. Sizde ampere uygulaması nı indirip deneseniz bakalım sonuçlarınız aynımı olacak.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende indirdim 1458 gösteriyor. Diğer ampere uygulaması da 1460 gösteriyordu. Demek ki bizim telde bir akım dengeleme var ki değerler aynı değişmiyor.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yuhuji kardeş benim telde de 5.12.10 / Beta yazıyor. Bu dediğiniz 7.1.6 daha iyi ise onu yükleyebilir miyiz. Çünkü bazı teknik sorunlar yaşamaktayım. Benim sürüm de vietnam yazıyor ama 5.12.10 Beta