nitian kullanıcısının son içeriği

1. N

MIUI 14 Xiaomi 11T Pro (vli) – Endonezya Karalı V14.0.3.0.TKDIDXM

Merhaba, telefonu sıfırlamadan nasıl geçiş yapabilirim ? MIUI 13 Endonezya romu kullanıyorum.
  2. N

Rom Mi 11T pro miui14 güncellemesi

Merhaba, telefonumda MIUI 13 Endonezya romu kurulu ve miui 14 e geçmek istiyorum. Oto güncelleme neredeyse uzun zaman önce geldi. Bir sorun olmadan nasıl güncelleyebilirim ? Oto güncelleme yapsam sorun çıkar mı ? Birde güncelleme yapmamı önerir misiniz ? Aldığımdan beri Endonezya romu...
  3. N

Yardım Amazon prime video karanlık sorunu

Uygulamayı sildim yükledim. Hatta Rom değiştirdim fakat sonuç aynı. Bariz bir sorun var fakat çözümü yok çok ilginç.
  4. N

Yardım Ekran açılmıyor

Fastboot yazısı geldi ekrana. Ama hala mi flash ile rom atmaya çalıştığımda hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
  5. N

Yardım Ekran açılmıyor

Merhaba, bugün cihazımın bootloader kilidi açıldı ve forumdan hindistan kararlı sürümü indirim mi flash son sürüm indirip flashladım fakat timeout hatası aldım ve biraz araştırınca farklı mi flash sürümü ile denemem gerektiğini gördüm. o aradada cihaz tamamen kapandı ve tekrar fastboota hiçbir...
  6. N

Hocam başka şeylerin de ekran kaydını alabilirim. Mesela Disney ya da Netflixin ve onlarda bu problem yok. Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Ben izlerken göremiyorum ekranı aşırı karanlık ve kayıtta da aynı şekilde gözüküyor. Düzeltme: Şimdi kontrol edince dediğinizi anladım kusura...
  7. N

Bu sorunu yaşayan başkası yok mu ?
  8. N

Merhaba, prime video üzerinden dizi film izlemek istediğimde parlaklık sonda olsa dahi hafif karanlık sahnelerde hiçbir şey göremiyorum. Netflix ve Disney plus da denedim fakat onlarda bu kadar sorun yok. Resmen hiçbir şey göremiyorum. Sorunun kaynağı ne olabilir ? Video ve resim ekledim. PC...
  9. N

Yardım 11T pro rom

Teşekkürler hocam
  10. N

Yardım 11T pro rom

Siz hangi romu kullanıyorsunuz?
  11. N

Yardım 11T pro rom

Hocam bu romu kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız başka + ları nelerdir?
  12. N

Yardım 11T pro rom

Merhaba arkadaşlar. Bugün mi 9t pro'dan mi 11t pro'ya geçiş yaptım ve bir çok konuda hayal kırıklığına uğradım. Özellik olarak üst segment duruyor telefon fakat içine girince ucuz Android cihaz hissi veriyor. 3 yıl boyunca mi 9t pro kullandım ve çok memnundum. Forumdan tavsiye alarak farklı bir...
  13. N

Çözüldü IMEI Sorunu

Bl kilidim açıktı. Sorunu hallettim teşekkürler
  14. N

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Hocam siz diyince farkına vardım. Tekrar romu sıfırdan kurmadım ama twrp den data yı temizledim telefon düzeldi. Teşekkürler.
  15. N

Çözüldü IMEI Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Dün yurtdışı cihazımın IMEI süresi bitti. Zaten arama vs yapamıyordum. Fakat bugün tekrar telefon çekmeye başladı ve mobil veri kullanabilmeye başladım. Arama yapamıyorum ama internete girebiliyorum. Sebebi nedir ?
Üst Alt