Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Birkaç saat önce Mi Smart Camera C200 elime ulaştı, bağlantısını yapıp uygulamada etkinleştirdim fakat bir sorun var. Speaker sistemi çok kötü, yanındayken bile ses az çıkıyor sanki 10 liralık bir hoparlör. Uygulamayı kurcaladım ama ses düzeyini ayarlamayı...
Arkadaşlar, selam.
Redmi Note 10S ülkemizde satışa sunulmasından beri kullanıcısıyım, telefonun gerek oyun performansını gerek normal işleyiş performansını seviyorum lakin kamera uygulaması bir türlü beni tatmin etmiyor. Telefonda şu anda hem GCAM hem de Miui Kamera uygulaması var lakin...
Merhaba, hayırlı Ramazanlar.
Telefonuma ROOT attım ve Root'u attıktan sonra güncelleme aldım fakat güncellemeleri vs korkudan sistemden yapmadım keza normal olarak dosyalara erişipte yapmaya fazla cesaretim olmadı brick yapma ihtimaline karşı...
Xiaomi'nin GÜVENLİK uygulamasında ROOT'u tespit...
Merhaba arkadaşlar, telefonum rootlu ve sistem tarafından Miui 11 güncellemesi geldi otomatik indirmiş yeniden başlat tuşuna basmamı bekliyor. Sistemin güncellemesini yüklersem bir şey olur mu telefona? (Telefon ROOT'lu ve Xposed vs yüklü modüllerle.)
1574975336
Güncel
Şu an bence gereksiz, 2019 çıkışlı bir telefon Redmi Note 7 ve daha fazla fiyatı düşmez. Ya 5-6 ay sonra düşer mi düşer tabiiki de, yükselmek en iyisi.
Hocam yapamazsanız eğer telefonculara bırakın 50 veya 30 lira gibi bir ücrete tekrar açıyorlar 1 saatte de teslim.
Bu arada nasıl hard brick'e alabildiniz telefonu? Tam olarak anlayamadım, en azından deneyimlenirim.
Arayüz güncellemesi diyebiliriz, bir çok görünüş değişti.
Açıkçası ilk 2 ay yapmayı düşünmüyorum bu güncellemeyi, ilk bir her şey yerine otursun ondan sonra geçeceğim. Belki o sırada Android Q gelir de onunla birlikte geçerim.
Hocam hangi meslek olursa olsun, önlemini alıp buna uygun hareket etmek en doğrusudur her zaman. Mağdur etmemek, mağdur olmamak için bazen süreyi de uzatırsın verilen emeği de. Yes~~