Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yurtdışı telefon alacağım. Mi 10T Pro ile OnePlus 9R arasında kaldım. Bütçe 7-7.5k. 1 2 sene kullanıp çöp olmasını istemiyorum. OnePlus 9 Pro ya da bakıyorum ama 10.000 TL den satıyorlar. Tavsiyeniz nedir ?
Arkadaşlar ptt avmden mi air 2 se kulaklık aldım. Fakat ürünün orijinalliğinden şüphem var. İnternetten SN sorgulamaya girdiğimde 20 haneli bir kod istiyor fakat kutuda 13 haneli ?
Arkadaşlar düne kadar telefonuma WhatsApp, Instagram bildirimleri geliyordu. Fakat uygulamaya girmediğim sürece gelmemeye başladı. Uygulama pil tasarrufu kısmına giremiyorum. Basıyorum fakat işlem yok. Otomatik başlatmayı açıyorum gene aynı.
Arkadaşlar sahibiden'de Karaçay teknoloji yurt dışı telefon satıyor. Buradaki bir arkadaş önermişti. Daha önceden forumda buradan alışveriş yapan varmı ? Güvenilirmi ?
Arkadaşlar MIUI Mix MIUI 12 stabil rom kurdum. Fakat güvenlik uygulamasında temizleyici çalışmıyor verileri temizle dediğim an uygulama kapanıyor. İnternetten yeni sürümlerin APK'sını SAI ile yükledim fakat gene aynı ?
Arkadaşlar normalde rom değiştikten sonra peşine magisk flaşlardım fakat romda vardır diye yapmadım bu sefer. Magiski telefonun hafızasına atıyorum ama twrpde görmüyor. Apk olarak yüklemeyi denedim gene olmadı. Nasıl yüklerim ?
Arkadaşlar rom değiştirmeyi düşünüyorum. Bu MIUI Hellas romunu note 8 de kullanan varmı ? Deneyimleriniz nasıl ? Ve Note 8 için indirilebileceğim bir link varmı ? Forumda note 8 için bulamadım.
Arkadaşlar forumda açılan konulara baktım firmware hakkında fakat tam olarak anlamadım. Mesela kullandığımız bir romda firmware sürümü eski bunu nasıl güncelleriz ? Veya yeni bir rom kurulumu yapacağız o sırada firmware yide yüklemek istiyoruz adımları nasıl yapmamız gerekli 0 dan anlatabilecek...
Arkadaşlar china betadayım. Tarayıcı müzik uygulaması vs. Çince olduğu için kaldırdım. Genelde kendi uygulamalarını kullanırdım fakat çince olduğundan dolayı alternatif uygulamalar arıyorum. Sizin kullandığınız önerebileceğiniz uygulamalar neler ? Opera mini kullanıyorum fakat kasıyor.
Arkadaşlar note 8 kullanıyorum. Ama telefona eu rom attığım zaman telefonda konuşurken ses kesilip duruyor. Beta veya stabil farketmiyor eu kullanamıyorum. Minovo, miroom denedim onlarda problem yok. Her rom değişiminde fastboot rom atıp geçiyorum yeni rom'a. Neden böyle oluyor bilginiz varmı ?
Arkadaşlar mi globe v12 stabil kullanıyorum. Ama MIUI 12'nin beta sürümlerinde ekran bölme özelliği pencere şeklinde fakat stabilde bu yok. Ekranı direk 2 ye bölüyor. Bunu rom değiştirmeden değiştirme olasılığımız varmıdır ?
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır redmi note 8 kullanıyorum. Telefondan gayet memnunum fakat artık şu batarya performansı telefondan soğuttu beni. Maks 4 5 saat ekran süresi alıyorum. Android 9 Miroom da artıyor. Fakat MIUI 12 de hoşuma gidiyor ama batarya konusunda çok kötü. Şuan minovo rom...
Arkadaşlar telefonumda zırt bırt rom değiştiriyorum. Ffakat 1 2 rom değiştikten sonra fastboot rom atıyorum tekrar üzerine kuruyorum. Fakat bazı romlara geçiş yaptığımda telefonla görüşme yaparken ses gitmeme problemi oluyor. Çözümü varmıdır veya nedeni nedir bilginiz varmı ?