NıghtBlood kullanıcısının son içeriği

1. NıghtBlood

Soru Xiaomi'den OnePlus'a geçenler

Bende Xioami kullanıyorum fakat oneplus 9 pro ya geçmeyi düşünüyorum. Uzun zamandır araştırıyorum ama dediğiniz gibi A12 imei sıkıntısı nasıl olacak onu bekliyorum. Yurtdışı olarak alanlar nereden temin ettiğinizi de belirtebilirmisiniz ?
  2. NıghtBlood

Soru Hangi telefonu önerirsiniz ?

Tek tedirgin olduğum kısım kamera. Kamera hakkında mi 10t pronun kamerasıyla aynımıdır ?
  3. NıghtBlood

Kamera yönünden kötü olduğundan bahsediyorlar ?
  4. NıghtBlood

Arkadaşlar yurtdışı telefon alacağım. Mi 10T Pro ile OnePlus 9R arasında kaldım. Bütçe 7-7.5k. 1 2 sene kullanıp çöp olmasını istemiyorum. OnePlus 9 Pro ya da bakıyorum ama 10.000 TL den satıyorlar. Tavsiyeniz nedir ?
  5. NıghtBlood

Soru Arkadaşlar ürün orijinalliği hakkında sorum olacaktı ?

Denedim kodu kabul etmiyor. Birde mi band 6 almıştım onu denedim, mi band 6 diye onayladı.
  6. NıghtBlood

S/N numarası geçerli olması Orjinal olduğunu göstermez mi ? İade etmelimiyim sizce ?
  7. NıghtBlood

Forumda biraz baktım bu firma hakkında bilgi var sıkıntı olmadığına dair. Ses kalitesi güzel. Telefonla konuşurken de fiyatına göre iyi denedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
  8. NıghtBlood

Arkadaşlar ptt avmden mi air 2 se kulaklık aldım. Fakat ürünün orijinalliğinden şüphem var. İnternetten SN sorgulamaya girdiğimde 20 haneli bir kod istiyor fakat kutuda 13 haneli ?
  9. NıghtBlood

Yardım Bildirim gelmeme sorunu ?

Dediğinizi yaptım düzeldi. Çok teşekkürler.
  10. NıghtBlood

Teşekkür ederim. Uygulamadan kapatamadım arayarak kapatacağım.
  11. NıghtBlood

Numaramı Vodafone dan türk telekoma taşıdıktan sonra oldu bu durum. Onunla bir alakası varmıdır ?
  12. NıghtBlood

Çözüldü Redmi Note 8 Mi flash problemi ?

Pause yazdığında bitmiş anlamına geliyor fakat android one yazısında kalmasını anlayamadım.
  13. NıghtBlood

Arkadaşlar düne kadar telefonuma WhatsApp, Instagram bildirimleri geliyordu. Fakat uygulamaya girmediğim sürece gelmemeye başladı. Uygulama pil tasarrufu kısmına giremiyorum. Basıyorum fakat işlem yok. Otomatik başlatmayı açıyorum gene aynı.
  14. NıghtBlood

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

Kaç gün ?
  15. NıghtBlood

Satış Endonezya üretimi global cihazlar

Fabrikasyon bir hata varsa değişim yapılıyormu veya iade ? 1 hafta içinde vs. İade, değişim yapma hakkımız varmı ?
Üst Alt