Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende Xioami kullanıyorum fakat oneplus 9 pro ya geçmeyi düşünüyorum. Uzun zamandır araştırıyorum ama dediğiniz gibi A12 imei sıkıntısı nasıl olacak onu bekliyorum. Yurtdışı olarak alanlar nereden temin ettiğinizi de belirtebilirmisiniz ?
Arkadaşlar yurtdışı telefon alacağım. Mi 10T Pro ile OnePlus 9R arasında kaldım. Bütçe 7-7.5k. 1 2 sene kullanıp çöp olmasını istemiyorum. OnePlus 9 Pro ya da bakıyorum ama 10.000 TL den satıyorlar. Tavsiyeniz nedir ?
Forumda biraz baktım bu firma hakkında bilgi var sıkıntı olmadığına dair. Ses kalitesi güzel. Telefonla konuşurken de fiyatına göre iyi denedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Arkadaşlar ptt avmden mi air 2 se kulaklık aldım. Fakat ürünün orijinalliğinden şüphem var. İnternetten SN sorgulamaya girdiğimde 20 haneli bir kod istiyor fakat kutuda 13 haneli ?
Arkadaşlar düne kadar telefonuma WhatsApp, Instagram bildirimleri geliyordu. Fakat uygulamaya girmediğim sürece gelmemeye başladı. Uygulama pil tasarrufu kısmına giremiyorum. Basıyorum fakat işlem yok. Otomatik başlatmayı açıyorum gene aynı.