Nickname133 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Miui 11 rehber siliniyor

Mi9 cihazım var tr garantili miui 11 guncelledikden sonra.rehberde kayıtlı.bazi numaraları göremiyorum onlar beni arayınca isimleri çıkıyor ama ismini rehberde bulamıyorum WhatsApp dada kayıtlı gözükmüyor ne yapmam lazım lütfen bı yardım edin (güncelleme otomatik geldi ekstra bir şey yapmadım)
  2. N

Soru Mi 9 aldım

İnanın ki şu an bende arıyorum ama 20 watt sadece Xiaomi de var oda Türkiye pazarında yok mecbur aliexpres den sipariş vericem bende
  3. N

Soru Mi 9 aldım

Hayırlı olsun Spigen armor kılıfı var bende yeni aldım çok memnunum jelatin olarak ben Zore marka Nano kullanıyorum memnunum
  4. N

Yardım Mi9 Instagram story

Story kalitesini düşürmeden nasıl atabiliriz eski cihazın Apple idi çok net atıyordu bunda ara ara takılanlar oluyor veya kalite düşüyor
  5. N

Yardım Mi9 Volte ve Vowifi

Bende mi9 kullanıyorum yeni aldım migrostan Volte ve Vowifinerede açıyoruz veya acikmi nereden anlayabiliyoruz
  6. N

Yardım Mi9 gcam yukleyemedim

indirdim ama APK olarak açmıyor
  7. N

Yardım Mi9 gcam yukleyemedim

Forumdaki posta gittim ve iki tane linki indirmeye çalıştım ve inmedi ne yaptıysam inmedi nasıl yapabilirim gcam olayını??(cihazı migrostan aldım bootloader kilidi açık mı onu bilmiyorum)
  8. N

İnceleme Mi 9 inceleme

bir videoda gördüm kutu arkasında içindekiler yazıyor sizin aldıgınız kutunun arkasında kulaklık yazıyormu
  9. N

İnceleme Mi 9 inceleme

mi 9 da kutu içinde kulaklık olup olmadıgını nasıl anlayabiliriz
  10. N

Yardım Mi 9 alınır mı?

Hocam peki video ve fotograf örneklerini nerede bulabilirim
  11. N

Yardım Mi 9 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar 1-2 ay içinde cihaz alıcam bi sıkıntı olmazsa bütcem 4700 5000 civarlarında iphone 5s kullandım ve şimdide samsung s3 neo kullanıyorum aklımda mi9 var migrostan almayı pilanlıyorum ama emin degilim o fiyata dah iyisi var mı ve mi 9 kamerasımdaki eis ve ois çok sorun olur mu...
Üst Alt