nickelman kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Redmi note 7 kapanma sorunu

Servise götüren veya sorunun kaynağındn tam olarak emin olan varmı. Ona göre bende bir yol izleyeceğim eğer sorun cihazda ise servise vermeye düşünmüyorum daha kötü yapacaklarını düşünüyorum.eğer sorun yazılımsalsa değiştirmeyip bekleyeceğim. Bu arada bir kez cihazı formatladım ama buluttaki...
  2. N

Soru Redmi note 7 kapanma sorunu

Merhaba aynı sorun bendede başladı dediğiniz gibi haber sitesine girince donup reset atıyor facebooktan haber sitesine bağlanınca oluyor bu olay.alalı daha bir ay oldu cihazı.bu yazılımsal bir sorun gibi geldi bana sanki bir kaç kişi daha aynı şekilde yazmış
  3. N

Yardım Redmi note 7 kasma ve ısınma sorunu

Güncellemeleri kontrol ettim yeni güncelleme yok diyor
  4. N

Yardımınız için teşekkür ederim hocam. Bilemedim beta rom hakkında çok şey okudum hızlandırdığıyla ilgili. Güncellemeyi beklesem acaba denildiği gibi çözüm olurmu merak ediyorum.
  5. N

Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce redmi note 7 aldım. Telefon ilk 14 gün boyunca hiç bir sıkıntı yoktu yada ben farketmedim. Forumda çok konu okudum ve okuduğum bazı bilgileri uyguladım.Biraz iyileşme oldu telefonda fakat tam anlamıyla değil.telefon açtığım çoğu uygulamada başta açtıktan sonra 5...
Üst Alt