Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi 9 T çift simli yurt dışı cihazımı geçen sene temmuzda aldım 18 mayıs sim 1 kapandı sim 2 ye taktım imei attırmak için bootloader kilidini açmak gerekiyormuş, telefondaki işlemleri yaparken ek ayarlar- gliştirici seçenekleri- mi kilt açmaya tıklayınca sürekli hesap doğrulanamadı 1-2 dakika...
ekran görüntüsü gerek 3 parmakla gerekse kısayollardan yapılamıyor versiyon mıuı global 10.3. 11 kararlı , android güvenlik yaması 2019-07-01 android sürümü 9 pkq1. 190302.001 telefon yurtdışı
1569514485
usb den bilgisayara bağladım sadece şarz oluyor ancak diğer seçenekler gelmiyor yedekleme de...
global sürüm diye biliyoru telefon hiçbir komuta cevap vermiyor ekran görüntüsü almama da izin vermiyor , ses açıp kısabiliyorum ayarlara girebiliyorum o kadar karşıdan gelen aramalara cevap verebildim 1 tanesine , parmak izi çalışmıyor
mi 9t telefonum öğlene kadar sıkıntısız çalışıyor du telefon önce dondu arama yapmak isediğim numaraları aramadı sonra kapatıp açayım düzelir diye düşündüm ancak bu sefer de açıldığında hiçbir uygulama cevap vermiyor dokunduğm ne varsa uygulama yüklü değil hatası veriyo , varmı bir ayarı ?
telefonu yurt dışı olarak 25 ağustosta aldım sürüm global versiyon türkçe dili mevcut , nfc ile mobil ödeme puan kampanyalarından dolayı sürekli kullandığım bir ödeme türü bu telefonu nfcsi var diye aldım tabi kamera ve işlemci de tercih sebebi olmasını sağladı , ancak telefonda nfc açık olması...