nfnk kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Mi max 2 kendini sürekli resetliyor.

Sorun power tuş setindeymiş. Onu değiştirmişken ekranı da çatlak olduğu için değiştirmelerini talep ettimm. Yanlız replika ekran takmışlar ( Onuda iyi hizalı takamamışlar!). Bu zamana kadar kılıfsız ve ekran koruyucuz kullandım. İyi bir kılıf ve zore nano glass ekran koyucusu aldım (yeni takılan...
  2. N

pek batarya olacağını sanmıyorum. Ama görücez. Eski sony telefonum da bu şekilde bozulmuştu anakart demişler de bende bunu aldım. Buda aynı şekilde bozuldu....
  3. N

Bu mesajı yazdığımdan beri yapıyor (4 saattir.). Şarzının bitmesini bekliyorum. Ama bitecek gibi değil :)
  4. N

Geliyor. Ama farketmiyor resetliyor kendini sürekli.
  5. N

Hayır kurmadım kendiliğinden oldu. İşin garibi telefon koltuğun üstünde kullanmadığım zaman logoyu gördüğümde farkettim. Hard resetten kastın tüm ses tuşları ve kapama tuşlarına aynı anda bastığımızda çıkan recovery ekranından bahsediyorsan ordada sürekli reset atıyor. sadece yön tuşları ile...
  6. N

Merhaba, 1 buçuk yıldır severek kullandığım Mi max 2 Cihazım kendiliğinden sürekli resetlemeye başladı. Ortalama 5 sn yede bir resetliyor. Sadece logo çıkıyor. recovery kısmına giriyor fakat kendini resetlediği için ilerleyemiyorum. Sorun ne olabilir? Ne yapabilirim?
Üst Alt