NeyzeN42 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Xiaomi Mi5 Android 7 ve güncelleme hakkında

Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun .
  2. N

Yardım Xiaomi Mi5 Android 7 ve güncelleme hakkında

7.2 global stabil var bende unlock için başvuru yaptım kabul sms i de geldi . sonrasında ne yaptıysam miui 8 e geçiremedim . Mi5 kullanıyorum bu cihazı android 7 ye geçirmenin bir yolu yok mu Allah rızası için :D
  3. N

Yardım Mi5 Unlock

Arkadaşlar ben miui7 kullanıyorum . (7.2.8 Stable). Forumumuzdan edindiğim bilgiler yoluyla cihazın geliştirici modunu aktif ettim. Sonrasında başvuru yaptım kabul edildi . Unlock tools u indirdim kurdum telefonu bağladım . Her şey sorunsuz ilerliyordu ta ki bir hata verene kadar . Bunu nasıl...
  4. N

Mi5 8.2.2 geldi

Arkadaşlar ben mi5 de miui 8 yükleyemiyorum updater daki (...) kısmına tıklayıp indrdiğim 8.2.2 zip dosyasını seçip bekliyorum getting info diyor sonrasında couldnt verify update package diyip hatav verip kapatıyor sebebi ne olabilir acaba yardımcı olur musunuz ? Bugün unlock için başvuru da...
  5. N

Mi5 Developer ROM yükleyemiyorum

Ordan .zip i gösteriyorum ilk başta getting info diyor sonra yine o lanet yazı couldnt verify update package . Buna ne yapabiliriz acaba ?
  6. N

Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

Unlock kısmında isim yazıyorum ama lütfen doğru ismi yazınız diyor . Kendi adımı yazıyorum yani :D neden böyle bir hata veriyor acaba ?
Üst Alt