NewCherry38 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Endonezya Rom SafetyNet Sorunu

Cevap için teşekkürler hocam, magisk ile nasıl SafetyNet testini geçebiliriz acaba?
  2. N

Peki hocam bu normal kullanımda bir sorun çıkartır mı acaba?
  3. N

Arkadaşlar Endonezya son sürüme orangefox aracılığıyla geçtim. Fakat SafetyNet testi yaptığımda fail alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
  4. N

Soru OSS Rom nedir, normal romdan farkı nedir?

OSS olan romların normal romlardan farkı nedir acaba? Kurarsak yine twrpden MIUI ye dönebilir miyiz acaba?
  5. N

Yardım Güncel Twrp Arıyorum

Şu an OrangeFox recoverydeyim ve cihazla uyumlu twrp arıyorum. Ve orangefoxtan nasıl yükleyeceğimi söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
  6. N

Rom Poco X3 NFC Pixel 5 Android 12 Port Rom

Hocam, linkteki stable sürümü kurarsak bir sıkıntı çıkmaz herhalde.
  7. N

Yardım Magisk flashladıktan sonra sistem açılmıyor.

İlk önce Orangefox kurup ardından magisk flashladım. Fakat telefon bootloopa girmekte. Ne yapabilirim? Endonezya Stock Romdayım.
  8. N

Yardım Xiaomi.eu kurarken wipe yapmak gerekli mi?

Çok teşekkür ediyorum.
  9. N

Hocam link için teşekkürler. YouTube da gezinirken romu kurarken direkt flashladıktan sonra Format Data yapıyordu, o yüzden sordum.
  10. N

Endonezya romunu kullanıyorum ve xiaomi.eu romuna geçmek istiyorum. Twrpden kurmadan önce wipe yapmama gerek var mı? Yani direkt flashlamam mı gerek?
  11. N

Soru Rom yüklemeden önce firmware kurulmalı mı?

Çok teşekkür ederim.
  12. N

Soru Rom yüklemeden önce firmware kurulmalı mı?

Öncelikle merhabalar. Şu an miui'deyim ve AOSP Rom kurmak istiyorum. Kurarken ekstra firmware flashlamama gerek var mıdır?
  13. N

Yardım Bootloader kilidi için tekrar başvurunca süre uzar mı?

Yardımınız için teşekkürler hocam.
  14. N

Yardım Bootloader kilidi için tekrar başvurunca süre uzar mı?

Evet hocam, aynı şekilde yaptım fakat geliştirici seçeneklerinden başvuruyu yaptım ve bekliyorum süreyi.
Üst Alt