NewCherry38 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Endonezya Rom SafetyNet Sorunu

Arkadaşlar Endonezya son sürüme orangefox aracılığıyla geçtim. Fakat SafetyNet testi yaptığımda fail alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
  2. N

Soru OSS Rom nedir, normal romdan farkı nedir?

OSS olan romların normal romlardan farkı nedir acaba? Kurarsak yine twrpden MIUI ye dönebilir miyiz acaba?
  3. N

Yardım Güncel Twrp Arıyorum

Şu an OrangeFox recoverydeyim ve cihazla uyumlu twrp arıyorum. Ve orangefoxtan nasıl yükleyeceğimi söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
  4. N

Yardım Magisk flashladıktan sonra sistem açılmıyor.

İlk önce Orangefox kurup ardından magisk flashladım. Fakat telefon bootloopa girmekte. Ne yapabilirim? Endonezya Stock Romdayım.
  5. N

Yardım Xiaomi.eu kurarken wipe yapmak gerekli mi?

Endonezya romunu kullanıyorum ve xiaomi.eu romuna geçmek istiyorum. Twrpden kurmadan önce wipe yapmama gerek var mı? Yani direkt flashlamam mı gerek?
  6. N

Soru Rom yüklemeden önce firmware kurulmalı mı?

Öncelikle merhabalar. Şu an miui'deyim ve AOSP Rom kurmak istiyorum. Kurarken ekstra firmware flashlamama gerek var mıdır?
  7. N

Yardım Bootloader kilidi için tekrar başvurunca süre uzar mı?

Öncelikle merhabalar. Endonezya romlu Poco X3 NFC kullanıyorum. Güncelleme yapmadan önce geliştirici seçeneklerinden başvuru yapmıştım. Üzerine iki güncelleme yükleyince tekrar aynı gün içinde başvuru yaptım. Bootloader başvuru süresi 168 saat olarak başından devam mı eder acaba? Veya süre uzar...
Üst Alt