nediyonlasen kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Yurtdışı Mi13 Alınır mı? Sorun Olur mu?

Birkan hocam merhaba bir konuda 17000 TL'ye satıldığını ifade etmişsiniz kim acaba hocam o bilgi verirmisiniz? 1726327446 Vakti zamanında note 7 mi8 litre ve 9s kullandım hiçbir sorunu olmamıştı. Twrpden sifirlayip istedigim romu kuruyordum sikinti olmuyordu ama şu direnç işi benimde kafamı...
  2. N

Soru 8gb vs 12gb

Hocam siz kullaniyormusunuz bu cihazi globaline baktim herkes cin satiyor sahibindende var birkac ilan ama guvenemedim
  3. N

Soru 8gb vs 12gb

??
  4. N

Soru 8gb vs 12gb

Hocam 12/256 versiyonuna 461 dolar diyor guvenilirmi bilemedim ya
  5. N

Soru 8gb vs 12gb

Hocam telefonda yaptığım bir 101 okey onun dışında resim ve video çok çekiyorum gittiğim yerleri anı kalsin diye almışken 3-4 yıl kullanırım ama buna bile zor çıktım yani bütçem maks 8/256 yetiyor
  6. N

Soru 8gb vs 12gb

Arkadaşlar 8gb mi13 yeterlimi sizce bugün tam a35 siparisi vermeye gittim ama içime sinmedi neden bilmiyorum oneplus 9dan sonra bir yavan geldi bana 8gb mi13u 495 dolardan satıyorlar 12gb almasam 8gb alsam pişman olurmuyum
  7. N

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Bu cihazı garantili hariç globali bulmak zor sanirim
  8. N

Soru Direnç ile IMEI atma

Merhaba hocam bende 13 t düşünüyorum kimden kaça aldınız hangi renk memmunmusunuz acaba
  9. N

Soru Direnç ile IMEI atma

Merhaba hocam bende 13 t düşünüyorum kimden kaça aldınız hangi renk memmunmusunuz acaba
  10. N

Yardım Yurtdışı mi13t

Merhaba arkadaşlar oneplus 9 cihazımı sattım şuan redmi note 7 kullanıyorum bunuda bu yıl liseye geçen kardeşime vereceğim aklımda iki model var garantili olarak a35 Samsung garantisiz mi13t mi13lere baktım 16 bine dayanmış mi13t kullanıcılarından birkaç yorum bekliyorum aklımı en çok karıştıran...
  11. N

Yardım Redmi Note 7 Kasma

Hocam liseye geçen kardeşime vericem insta WhatsApp 101 oynuyor sadece siz hangi romdasiniz
  12. N

Yardım Redmi Note 7 Kasma

Merhaba hocam halen masik p yüklü mu
  13. N

MIUI 13 Redmi NOTE 7 EU MIUI V13.0.12.0.SKFMIXM (Android 12) Port ROM

Merhaba hocam aktif olarak note 7 kullaniyormusunuz halen hangi romdasin diye soracaktım kamuran731 Cebrail29
  14. N

Rom Redmi Note 7 ROM önerisi

hangi aosp önerirsin reis
  15. N

Rom Redmi Note 7 ROM önerisi

Nabtin hocam hangi romdasin
Üst Alt