Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba hali hazırda 8/128 oneplus 9 kullanıyorum yurtdışı model bu cihazı satıp gene aynı yurtdısı model mi 13e geçilirmi yazılım olarak sorunu vs varmı kamera stabilite arayüz performansı nasıl birde en göz alıcısı rengi hangisi
Arkadaşlar Hint rimu var telefonda konuşurken mecbur hoparlör açmak zorunda kalıyorum başka türlü ses duyulmuyor sebebi ne olur diş fırçası ile hoparlör kısmını temizledim gene fayda etmedi ne yapmamı onerirsiniz
Arkadaşlar merhaba yurtdısından iphone 12 geldi ama öğrendimki kimin adına açtırırsak o kişinin adına hatta almak lazımış benim şahsi hattımı baya bir insan biliyor çevremde en önemlisi bütün mermer ölçüleri felan o numaraya geliyor ben şuanki kullandığım hattı o kişinin adına devretsem bu...
Arkadaşlar kardeşimle bana almanyadan note 7 geldi kardeşim internete bağlıyken benim note 7 bağlanamıyor ben bağlıyken o bağlanamıyor cihaz yurtdısı malı oldugundan sıfırlama yapamıyorum acaba twrp kurup yeni rom kursam sorun düzelirmi? Veya sorunun sebrbi ne olabilir