Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkan hocam merhaba bir konuda 17000 TL'ye satıldığını ifade etmişsiniz kim acaba hocam o bilgi verirmisiniz?
1726327446
Vakti zamanında note 7 mi8 litre ve 9s kullandım hiçbir sorunu olmamıştı. Twrpden sifirlayip istedigim romu kuruyordum sikinti olmuyordu ama şu direnç işi benimde kafamı...
Hocam telefonda yaptığım bir 101 okey onun dışında resim ve video çok çekiyorum gittiğim yerleri anı kalsin diye almışken 3-4 yıl kullanırım ama buna bile zor çıktım yani bütçem maks 8/256 yetiyor
Arkadaşlar 8gb mi13 yeterlimi sizce bugün tam a35 siparisi vermeye gittim ama içime sinmedi neden bilmiyorum oneplus 9dan sonra bir yavan geldi bana 8gb mi13u 495 dolardan satıyorlar 12gb almasam 8gb alsam pişman olurmuyum
Merhaba arkadaşlar oneplus 9 cihazımı sattım şuan redmi note 7 kullanıyorum bunuda bu yıl liseye geçen kardeşime vereceğim aklımda iki model var garantili olarak a35 Samsung garantisiz mi13t mi13lere baktım 16 bine dayanmış mi13t kullanıcılarından birkaç yorum bekliyorum aklımı en çok karıştıran...