nediyonlasen kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Oneplus9'dan Mi13 geçmek?

Arkadaşlar merhaba hali hazırda 8/128 oneplus 9 kullanıyorum yurtdışı model bu cihazı satıp gene aynı yurtdısı model mi 13e geçilirmi yazılım olarak sorunu vs varmı kamera stabilite arayüz performansı nasıl birde en göz alıcısı rengi hangisi
  2. N

Yardım formattan sonra telefonu görmüyor pc

arkadaşlar redmi note 7 var format attım pcye şimdi görmüyor pc telefonu nabmam lazım driverleri kurdum ama gene görmüyor gene görmüyor
  3. N

Yardım Ses sorunu

Arkadaşlar Hint rimu var telefonda konuşurken mecbur hoparlör açmak zorunda kalıyorum başka türlü ses duyulmuyor sebebi ne olur diş fırçası ile hoparlör kısmını temizledim gene fayda etmedi ne yapmamı onerirsiniz
  4. N

Rom Hangi romu kullanıyorsunuz

Arkadaşlar redmi note 9s curtana model kullanıyorum siz hangi rom hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  5. N

Yardım Yurtdışı iphone 12

Arkadaşlar merhaba yurtdısından iphone 12 geldi ama öğrendimki kimin adına açtırırsak o kişinin adına hatta almak lazımış benim şahsi hattımı baya bir insan biliyor çevremde en önemlisi bütün mermer ölçüleri felan o numaraya geliyor ben şuanki kullandığım hattı o kişinin adına devretsem bu...
  6. N

Gcam en verimli gram hangisi?

arkadaşlar 9s kullanıcısıyım sorunsuz ve en stabil çalışan gram sizce hangisi ?
  7. N

MIUI 12.5 Bu romu kullanan varmı

Arkadaşlar global en son çıkan romu kuran var mı? Varsa memmunmu değil mi yorumlarınk belirtebilirmi suan eu11deyim
  8. N

Rom 9s en iyi rom hangisi?

Arkadaşlar en iyi rom hangisi 9s cihazı için
  9. N

Çözüldü 2 Adet Redmi Note 7 Wifi Sorunu

Arkadaşlar kardeşimle bana almanyadan note 7 geldi kardeşim internete bağlıyken benim note 7 bağlanamıyor ben bağlıyken o bağlanamıyor cihaz yurtdısı malı oldugundan sıfırlama yapamıyorum acaba twrp kurup yeni rom kursam sorun düzelirmi? Veya sorunun sebrbi ne olabilir
  10. N

Yardım Eu rom miui 12 kullanan varmı?

Arkadaşlar redmi note 9s eu rom miui11 kullanıyorum 12 ye geçeceğim en stabil sürümü hangisi sizce?
  11. N

Soru Eu rom dondurduğunuz uygulama varmı

Arkadaşlar eu rom kullanıp dondurduğunuz veya sildiğiniz uygulama var mı varsa neler sölermisiniz?
  12. N

Yardım Hoparlör sorunu

Arkadaşlar 9s kullanıyorum pubg mobilede sesim karşı tarafa gitmiyor sebebi nedir elimde delikleti kapatmadığım halde sadece kulaklıkla gidiyor
  13. N

Rom Miui 12 Hint Romumu Tr Romumu

Arkadaşlar eu romdan sıkıldım miui 12 rom geçmeyi düşünüyorum sizce tr romu daha iyi hint romumu
  14. N

Rom En iyi rom hangisi

9s model telefona sahibim sizce en iyi rom hangisi
  15. N

Yardım Redmi Note 9s ekran koruyucu önerisi

Arkadaşlar ekran koruyucu önerisi olan varmı kendi koruyucusu acayip çizildi bozuk para vr anahtar koymadıgım halde
Üst Alt