Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burdaki güncellemeyi indirip yapabiliyor muyuz bize gelecek olan guncellme bu dimi
1572383467
Gece gece bizde denedik sonuç sıfır güncelleme hata veriyor ekleyen arkadaşlar biraz dikkat lütfen
1572383471
Gece gece bizde denedik sonuç sıfır güncelleme hata veriyor ekleyen arkadaşlar biraz dikkat...
Konu ben değil birader bu formun amacı ne peki form xiamoi kullanıcılarını aydınlatmak değil mi ayıp gerçekten ayıp hitap dilin yanlış ama herkes kendine yakışanı yapar
Bu nasıl bir form arkadaşlar bu nasıl yardımcı olmak 2.5 saati geçti form yöneticileri bu formun amacı xiamoi telefon kullanan arkadaşlara yardımcı mak değil mi bir soru soruyorum cevap yok
Arkadaşlar yorumları okudum ama yine sormak istiyorum recovery kurulumda olan bağlantıya tıklayıp zip dosyasını indiriyoruz sonra paketi bulup guncelliyoruz doğru mu
1555001774
Ben redmi 5 plus kullanıyorum geçen son güncellemesini formdan update baglanti üzerinden yaptım şimdi mi 8 liste için...
Hocam aynı konudan muzdaribiz redmi 5 plus ve mi 8 lite kullanicisiyim redmi 5 plus pastel boya gibi mi 8 lite on kamera guzel arka kötü video çekimi android 9 dan sonra rezalet telefon canavar gibi hızlı fakat xiamoi kamera da başarılı değil Asus marka telefon kullanmistim 4 yıl önceki...
Arkadaşlar konu gece gündüz konusu değil android 9 dan sonra video performansı düştü özellikle arka kamera çok kötüleşti sıkıntı bu gunduzde çekim kötü özellikle video da
Hocam haklısın ya bekleyecez ya eski sürüme donecez fakat ben gecemem kilidi açınca ürün garanti dışı kaliyomus o riski göze alamıyorum gittim birde fazla para verip KVK garantili aldım garantisiz ürün alacak olsam ali expresten veya daha ucuz satan bir yerden alırdım sonuç olarak yazılımı...
arkadaşlar dünde yazdım cvap yok android 9 yazılımından sonra video çok berbat oldu 4k kayıtta dahi telefon 480 piksel gibi çekiyor format attım yine aynı blooder kilidini açsam ürün garanti dışı kalıyormuş yeni aldığım ürünüde garanti dışı bırakmak istemiyorum sizin düşünceleriniz nedir yeni...
arkadaşlar günaydın mi 8 lite aldım geçen hafta android 9 güncellemesinden sonra kamera performansı olumsuz anlamda çok değişti özellikle video çekimi 4k çekimde bile 480 p gibi çekiyor telefonu formatladım yine aynı var mı çözüm önerisi olan
Arkadaşlar yok mu cevap ayrıca formu okudum redmi 5 plus kullanıyorum dokunmatik sıkıntısı var mı 8 lite aldım problemler başladı saskinim güvenerek aldığım bir marka idi ne yapabilirim mi 8 lite için bilgi alabilir miyim
Büyük hevesle aldığım mi 8 lite beni oldukça üzdü mobil ağda kopma sorunu geçtik android dokuzdan sonra kameraya bir şey oldu kamera HD çekmiyor 4 k da bile 480 p gibi çekiyor ne yapabilirim çözüm lütfen beni şaşırtan amiral gemisi mi 8 in bir altı mi8 lite nasıl oluyorda bu kadar problemli...
kardeş bir link atarmısın ayrıca indirim mi güncellemeyi geri çektiler dedin yüklememizde bir sıkıntı olur mu
1552855850
Recovery Android 9/Pie
https://bigota.d.miui.com/V10.2.2.0.PDTMIXM/miui_MI8LiteGlobal_V10.2.2.0.PDTMIXM_34311698c3_9.0.zip
galiba bundan söz ediyorsun doğru mu
her
peki ben bunu sizin siteden indirecek olsam
Android 9]Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı
başlıklı konuda recovery android 9 pie yazıyor bu linkten bilgisayara indirsem onu da telefonun dahili hafızasına indirsem sonra telefona yükle desem olur mu
merhaba formda yeni üyeyim öncelilkle herhangi bir form kaydı veya hizmet alma gibi bir ücret söz konusumu ayrıca emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum bu form sayesinde bilgi sahibi olmş oluyoruz bugün itibariyle mi8 lite aldım telefonu açtım kurdum hiçbir güncelleme yapmadan kamerasına...