nedim001 kullanıcısının son içeriği

1. N

HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak şimdi diyelim ki global bir ürün aldım xiamoinin bu yıl çıkan telefonu olsun kutudan hyperos romlu çıksın blother kilidi açılmıyor mu
  2. N

Çözüldü Mİ flash ile rom atarken bitişte error vermesi.

arkadaşlar merhaba bende aynı sorunu yaşadım poco x5 pro en son sürüm mi flash ile romu kurdum 220 saniye sonra kırmızı uyarı ile error verdi ve telefon açıldı sormak istediğim o an ki error uyarısı ne anlama geliyor rom eksik mi kuruldu ya da tam mı kuruldu bir bilgilendirme rica ediyorum
  3. N

MIUI 14 Poco X3 Pro(Vayu) - Endonezya Kararlı V14.0.3.0.TJUIDXM

Nerden nasıl bakılıyor
  4. N

MIUI 14 Poco X3 Pro(Vayu) - Endonezya Kararlı V14.0.3.0.TJUIDXM

Arkadaşlar merhaba bu güncelleme sonrası telefonda arama yaptığımda ilk açılışta telefon anlık titrerdi fakat bu yazılımdan sonra kimi ararsam arayım direk açılıyor anlık titreme yok bunun farklı bir ayarı mi var acaba artık
  5. N

Soru Poco x3 pro MIUI 14 hâlâ gelmedi

Bende büyük bir hevesle miu 14 u bekledim poco nfc ye yaptım bir fark göremedim hatta kasılma vardı üstüne bir de batarya hızlı bitti miu 13 e geri döndüm sonuç olarak gelene kadar heyecanla bekliyoruz gelince de hayal kırıklığı yaşıyoruz
  6. N

İpucu Mi Flash "Update sparse crc list failed" hatasının çözümü

teşekkürler kardeşim yaptığın bilgilendirme sayesinde 3 saat çözülmeyen sorun çözüldü
  7. N

Yardım poco x3 nfc system hatası

arkadaşlar yardım
  8. N

Yardım poco x3 nfc system hatası

arkadasşlar merhaba her zaman yaptığım bir işlemdi fakat benimde telefon çöktü acil yardım lütfen poco x3 nfc mi flash ile rom atacaktım fakat fastbotta 30 saniye sonra error verdi mi flashın başka versiyonunu indirdim yeniden denedim farklı bir rom denedim yine aynı flaslama başlıyor...
  9. N

Soru X3 nfc miui 14

Büyük bir heyecanla yükledik ama kayda değer bir şey yokmuş ayrıca benim fikrim sarz hızlı gidiyor gibi tüm gün kullanıp eve geldiğimde yüzde 30 larda sarz yüzde 10 da idi
  10. N

Yardım MIUI14 Güncellemesi Hk.

Değerli arkadaşlar beklediğimiz güncelleme geldi miu14 poco X3 nfc endenozya pili hızlı tüketiyor ayrıca herkesin de dediği gibi büyük bir güncelleme olarak lutfedildi fakat görsel değişik bir şey yok ayrıca bir serilik yok aksine rampa çıkan arabalar gibi ara ara kasılma var bir de mıu 12.5i...
  11. N

MIUI 14 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V14.0.2.0.SJGMIXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar endenozya sürümü bekliyoruz haber var mı
  12. N

Yardım Rom yükleme hatası

Bu error hatasını bende alıyorum fakat en sonunda telefon kuruluyor sorunsuz çalışıyor fakat bu error hatasi neden oluyor ya da bu şekilde yüklediğimiz yazılım telefona zarar veriyor mu
Üst Alt