Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak şimdi diyelim ki global bir ürün aldım xiamoinin bu yıl çıkan telefonu olsun kutudan hyperos romlu çıksın blother kilidi açılmıyor mu
arkadaşlar merhaba bende aynı sorunu yaşadım poco x5 pro en son sürüm mi flash ile romu kurdum 220 saniye sonra kırmızı uyarı ile error verdi ve telefon açıldı sormak istediğim o an ki error uyarısı ne anlama geliyor rom eksik mi kuruldu ya da tam mı kuruldu bir bilgilendirme rica ediyorum
Arkadaşlar merhaba bu güncelleme sonrası telefonda arama yaptığımda ilk açılışta telefon anlık titrerdi fakat bu yazılımdan sonra kimi ararsam arayım direk açılıyor anlık titreme yok bunun farklı bir ayarı mi var acaba artık
Bende büyük bir hevesle miu 14 u bekledim poco nfc ye yaptım bir fark göremedim hatta kasılma vardı üstüne bir de batarya hızlı bitti miu 13 e geri döndüm sonuç olarak gelene kadar heyecanla bekliyoruz gelince de hayal kırıklığı yaşıyoruz
arkadasşlar merhaba her zaman yaptığım bir işlemdi fakat benimde telefon çöktü acil yardım lütfen poco x3 nfc mi flash ile rom atacaktım fakat fastbotta 30 saniye sonra error verdi mi flashın başka versiyonunu indirdim yeniden denedim farklı bir rom denedim yine aynı flaslama başlıyor...
Büyük bir heyecanla yükledik ama kayda değer bir şey yokmuş ayrıca benim fikrim sarz hızlı gidiyor gibi tüm gün kullanıp eve geldiğimde yüzde 30 larda sarz yüzde 10 da idi
Değerli arkadaşlar beklediğimiz güncelleme geldi miu14 poco X3 nfc endenozya pili hızlı tüketiyor ayrıca herkesin de dediği gibi büyük bir güncelleme olarak lutfedildi fakat görsel değişik bir şey yok ayrıca bir serilik yok aksine rampa çıkan arabalar gibi ara ara kasılma var bir de mıu 12.5i...
Bu error hatasını bende alıyorum fakat en sonunda telefon kuruluyor sorunsuz çalışıyor fakat bu error hatasi neden oluyor ya da bu şekilde yüklediğimiz yazılım telefona zarar veriyor mu