Anket Kamera Performansı

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Mi8 Lite Android Pie sonrası arka kamera biraz daha soluk çekiyor sanki kumlanma biraz daha az gibi özellikle loş ışıkta video daha az kumlanıyor gibi geldi bana.

İlk resim güncellemeden sonra olan ikincisi ise güncellemeden önce tabiki de ortam farklılığından kaynaklı durum söz konusu olabilir lakin çimlere ve ağaçlara dikkat edersek fark biraz daha belli olabilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Babalokomka57

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Ayarlardan doygunluğu arttırabilirsin.

Son düzenleme:

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu biliyorum da otomatik modda sanki biraz soluklu var sanki

Ouoo619

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
aynı sorunu mi6'da yaşamıştım miui 10 gelince.. custom rom ve gcam kullanmama sebep olan hadisedir..

Son düzenleme:

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
arkadaşlar günaydın mi 8 lite aldım geçen hafta android 9 güncellemesinden sonra kamera performansı olumsuz anlamda çok değişti özellikle video çekimi 4k çekimde bile 480 p gibi çekiyor telefonu formatladım yine aynı var mı çözüm önerisi olan

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar günaydın mi 8 lite aldım geçen hafta android 9 güncellemesinden sonra kamera performansı olumsuz anlamda çok değişti özellikle video çekimi 4k çekimde bile 480 p gibi çekiyor telefonu formatladım yine aynı var mı çözüm önerisi olan
Hocam ya yeni kamera güncellemesi gelecekse onu bekleyecez ya da Android 8'e geçecez bakalım bir hafta daha bekleyeceğim ben.

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Hocam ya yeni kamera güncellemesi gelecekse onu bekleyecez ya da Android 8'e geçecez bakalım bir hafta daha bekleyeceğim ben.

Hocam haklısın ya bekleyecez ya eski sürüme donecez fakat ben gecemem kilidi açınca ürün garanti dışı kaliyomus o riski göze alamıyorum gittim birde fazla para verip KVK garantili aldım garantisiz ürün alacak olsam ali expresten veya daha ucuz satan bir yerden alırdım sonuç olarak yazılımı beklemekten başka çarem yok ama cidden can sıkıcı bir durum xiamonin üst segment bir ürününü alıp bu hale dusmek üzücü

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Gündüzleri tüm telefonlar güzel işler çıkarıyor önemli olan düşük ışık performansları

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Gündüzleri tüm telefonlar güzel işler çıkarıyor önemli olan düşük ışık performansları
Arkadaşlar konu gece gündüz konusu değil android 9 dan sonra video performansı düştü özellikle arka kamera çok kötüleşti sıkıntı bu gunduzde çekim kötü özellikle video da

veyselaksn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
Hocam haklısın ya bekleyecez ya eski sürüme donecez fakat ben gecemem kilidi açınca ürün garanti dışı kaliyomus o riski göze alamıyorum gittim birde fazla para verip KVK garantili aldım garantisiz ürün alacak olsam ali expresten veya daha ucuz satan bir yerden alırdım sonuç olarak yazılımı beklemekten başka çarem yok ama cidden can sıkıcı bir durum xiamonin üst segment bir ürününü alıp bu hale dusmek üzücü
Ben de aynı konudan muzdaribim. İnşallah bir yerlerden bizi duyuyorlardır ve güncellemeyi gönderirler. Herşeyi geçtim daha night scene gelecek dediler o bile yok.

Üst Alt