Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki Telefonun Kendi seslerine nereden ulaşabiliriz Telefon Zil Sesi seçeneğine tıkladığımda da ses dosyaları kısmı açılıyor ve boş görünüyor, varsayılan bildirim seçeneğine tıkladığımda da gene ses dosyaları açılıyor ve boş görünüyor.
1554731772
Zil sesi sorununu hallettim daha öncede çözümü...
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin. 5-6 aydır mi a2lite kullanıyorum. Telefonu ilk aldığım zamanda telefon görüşmesi yaparken telefonuma gelen ikinci aramanın bütün ayarları yapmama rağmen görülmediği üzerine forumlara konu açmıştım ve bir gelişme maalesef olmadı. Şimdi yeni bir derdimle...
mi a2 lite de arama tuşuna tıklayınca sağ üst köşede … (3) nokta var oraya tıkladığımızda da çağrı geçmişi ayarlar ve yardım ve geri bildirim var oradan ayarlara gidiyoruz 4. sırada çağrı hesapları var tıkladığımızda en üstte sim kartımızın adı çıkıyor ona tıkladığımızda 2 seçenek geliyor sabit...
yok dediklerinizi sıra ile uyguladım ama bir çözüm olmadı. A2 lite kullanıcılarından bu sorunu yaşamayan var mı? acaba bende sorunsuz bir şekilde gelen ikinci aramalar bekliyor diyen var mı? ona göre çözüm aramaya devam edeyim
Müsteri hizmetlerini aradım ve *43# yapmam söylendi yapmama rağmen (Çağı bekletme Hizmet Etkindi. Yazıyor) herhangi bir değişiklik olmadı. Söylediğiniz gibi ayarlarda arama ekranına arama bekletme yazdığımda sonuç bulunamadı diyor.
A2 lite cihazımı yeni aldım fakat arama bekletme seçeneğinin nerden aktif edildiğini bulamıyorum. Bir görüşme yaparken gelen ikinci aramayı bekletmek ve ekranımda da görebilmek için ne yapmamız gerekiyor. bu özellik bir çok telefonda var xiaomi a2 lite'de de vardır umuduyla bu konuyu açtım...