nameisanais kullanıcısının son içeriği

1. nameisanais

Soru Note 12 pro 4g icin en iyi rom

Yarin bl kilidim acilicak ve ilk defa bir rom atma islemi gerceklestiricem cunku su telefonda su yazilim illet ettirdi kendinden aklimda eu hyperos var sizin onerileriniz nedir.
  2. nameisanais

Yardım Takas Yapmak Istiyorum

Suan kullandigim telefon gerek yazilim gerek performans acisindan beni cok uzdu ilk defa bir xiaomi cihaz alicaktim o yuzden acemiligime geldi yurt disi olan 5g modeli ile takas yapmak istiyorum.Faturasi kutusu vs herseyi var garantisi devam etmekte istanbuldayim yardimci olucak arkadaslar...
  3. nameisanais

Yardım En iyi Rom

Redmi Note 12 Pro 4G için en iyi rom hangisidir link olarak paylaşabilirsiniz
  4. nameisanais

Yardım HyperOs arayuz sorunu

Redmi Note 12 pro 4g cihazimi uzun aradan sonra tekrar kullanmaya karar verdim lakin su sorun hala cozulmemis ana ekrana donerken uygulamalar git gel yapiyor ve bu asiri sinir bozucu ayrica denetim merkezini acarken donuyor.Onerebiliceginiz farkli bi sistem baslaticisi varsa onu da...
  5. nameisanais

Yardım Redmi 12Pro 4G HyperOS Guncellemesi Sonrasi Animasyon Sorunu

MiUI da iken de ayni sorunla cebellesiyordum hala ayni ayarlardan cikinca simgenin donmesi vs calismiyor.
  6. nameisanais

Soru Cihazımı Satmak İstiyorum

Androide bi şans vermek istedim ve bu cihazı satın aldım.Yeterince hevesimi aldığımı düşünüyorum daha 2 aylık bi cihaz garanti kutu fatura v.b. herşeyi duruyor.8GB ram 256GB hafızalı olan modeli sizlere göre ne kadar eder fiyat olarak.
  7. nameisanais

Yardım Ayarlarimda eksik sekmeler var

telefonu ilk aldigimda yoktu lakin suanda eksik kisimlar var.Cihaz Note 12 Pro 4g.MIUI 14 Android 13
  8. nameisanais

Yardım MIUI 14 Simge boyutu ayarlama kismi yok

Evet arkadaslar telefonu ilk aldigimda ayarlarda gozukuyordu ama suanda bulamiyorum nasil cozebilirim.Ek olarak simge animasyonlari da gozukmuyor mesela ayarlardan ciktigim zaman icindeki cark donmuyor gibi.Note 12 Pro cihazim
  9. nameisanais

Yardım MIUI Ana Ekrana Dönerken Uygulamalar Yenileniyor

Problemi tam anlatamasamda açıklamaya çalışıcam.Ben navigasyon tuşlarını kullanıyorum ve uygulamadan çıkıp ana ekrana dönerken uygulamalar masaüstünden gidip geliyor bu da görselde bi çirkinliğe yol açıyor bi şekilde düzeltilir mi yoksa miui kaynaklı mı sormak istedim.Telefon Note 12 Pro 4G MIUI...
  10. nameisanais

Yardım Redmi Note 12 Pro 4G GCAM nasıl kurulur config nerden bulunur

Üstte belirttiğim gibi biraz bakındım lakin bişey bulamadım yardımcı olrusanız sevinir.Ek olarak söyliyeyim xiaomitoolsdan indirdim hem config hemde GCAMi lakin crash verdi
  11. nameisanais

Rom Note 11 Pro için en iyi rom hangisidir

Note 11 Pro cihazımda miui kullanmaktan sıkıldım ve yeni bir custom rom denemek istiyorum ilk defa böyle bir işe girişicem oyun oynamıyorum sadece sosyal medyada takılıyorum Pixel OS,LOS gibi romlar gördüm ama hangisi daha iyi bilemedim android 14 kullanıyorum ve aklımda Pixel OS in android 14...
  12. nameisanais

Soru 0 Note 11 Pro 33W Şarj Cihazı Çıktı

Mediamarktan gidip aldım ve içinden 67 W yerine 33 W lık adaptör çıktı herhangi bir sorun teşkil eder mi sormak istedim.
Üst Alt