Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yarin bl kilidim acilicak ve ilk defa bir rom atma islemi gerceklestiricem cunku su telefonda su yazilim illet ettirdi kendinden aklimda eu hyperos var sizin onerileriniz nedir.
Suan kullandigim telefon gerek yazilim gerek performans acisindan beni cok uzdu ilk defa bir xiaomi cihaz alicaktim o yuzden acemiligime geldi yurt disi olan 5g modeli ile takas yapmak istiyorum.Faturasi kutusu vs herseyi var garantisi devam etmekte istanbuldayim yardimci olucak arkadaslar...
Redmi Note 12 pro 4g cihazimi uzun aradan sonra tekrar kullanmaya karar verdim lakin su sorun hala cozulmemis ana ekrana donerken uygulamalar git gel yapiyor ve bu asiri sinir bozucu ayrica denetim merkezini acarken donuyor.Onerebiliceginiz farkli bi sistem baslaticisi varsa onu da...
Androide bi şans vermek istedim ve bu cihazı satın aldım.Yeterince hevesimi aldığımı düşünüyorum daha 2 aylık bi cihaz garanti kutu fatura v.b. herşeyi duruyor.8GB ram 256GB hafızalı olan modeli sizlere göre ne kadar eder fiyat olarak.
Evet arkadaslar telefonu ilk aldigimda ayarlarda gozukuyordu ama suanda bulamiyorum nasil cozebilirim.Ek olarak simge animasyonlari da gozukmuyor mesela ayarlardan ciktigim zaman icindeki cark donmuyor gibi.Note 12 Pro cihazim
Problemi tam anlatamasamda açıklamaya çalışıcam.Ben navigasyon tuşlarını kullanıyorum ve uygulamadan çıkıp ana ekrana dönerken uygulamalar masaüstünden gidip geliyor bu da görselde bi çirkinliğe yol açıyor bi şekilde düzeltilir mi yoksa miui kaynaklı mı sormak istedim.Telefon Note 12 Pro 4G MIUI...
Üstte belirttiğim gibi biraz bakındım lakin bişey bulamadım yardımcı olrusanız sevinir.Ek olarak söyliyeyim xiaomitoolsdan indirdim hem config hemde GCAMi lakin crash verdi
Note 11 Pro cihazımda miui kullanmaktan sıkıldım ve yeni bir custom rom denemek istiyorum ilk defa böyle bir işe girişicem oyun oynamıyorum sadece sosyal medyada takılıyorum Pixel OS,LOS gibi romlar gördüm ama hangisi daha iyi bilemedim android 14 kullanıyorum ve aklımda Pixel OS in android 14...