Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bahsetmek istediğim oyun içindeki butonları içe doğru kaydırmak değil. Ben tamamen oyuna girdiğimde çentiğin siyah düz olmasını istiyorum ki güncellemeden önce otomatik oluyordu. Şimdi oyuna gitmeden telefon ayarlarında full ekrandan çentiği kapatmak zorunda kalıyorum. Demek istediğimi...
Merhaba arkadaşlar.
Son güncelleme ile birlikte kapalı olan çentik pubg de yeniden aktif hale geldi ve ben bu durumdan hoşnut değilim. Sadece pubg de çentiği kapatmak konusunda yardımcı olabilecek varmı?
Karıştırılması komple kapatmak değil sadece pubg de kapatmak istiyorum zira pubgye...
İlgili apkyı yükledim fakat portre modu çektiğinde fotoğrafı iki tane çekiyor biri normal biri portre modu olmak üzere. Ve bunu bizim galerimizde 1 klasör olarak kaydediyor. Bunu her fotoğraf için ayrı klasörler açmak sureti ile gerçekleştiriyor. Ayarlarda çekilen portre fotoları telefon...
Merhaba dostlar.
Mi8 kullanıyorum. Kendi kamera uygulaması ile fotoğraf çektikten sonra aşağıdaki önizleme butonunda fotoğraf gözükmüyor, bir süre yükleniyor gibisinden bir çark dönüyor. Yaklaşık 1 buçuk saniye içinde fotoğraf kaydediliyor. Fakat deklanşör sesi geldikten sonra gelişen bu...
Hocam ben N11den 2 ay önce 180 liraya aldım. Şu an 200 lira civarında. Ama size tavsiyem mi band 3 letgo
üzerinde temiz bulunabilen bir cihaz. 100-150 lira bandında güzel cihazlar bulabilirsiniz.
Hocam .mp3 uzantılı dosyanızı telefonda nereye atarsanız atın müzik uygulaması ilgili dosyayı size sunacaktır. Data klasörleri olmamasına dikkat edin. Aynı klasörler veyahut farklı klasörler içerisinde olsun farketmeksizin bu dosyayı dinleyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim kernel değişimi hakkında bilgim yok fakat araştırıp denediğim taktirde garanti kapsamı konusunda bir problem yaşar mıyım acaba?
Teşekkür ederim bilgi için, otun grafikleri konuda bahsettiğim gibi en düşükte, yani hdr vs değil. Ek olarak diğer kullandığım markaların daha alt klasman telefonlarında veya amiral gemilerinde böyle bie sorun yaşamamışken bu telefonda yaşayıp olsun normaldir dememi mi bekliyorsunuz :)
Bilgi için teşekkür ederim fakat arkadaşları yanlış yönlendirmemek adına eklemek istiyorum, yaz kış farketmeksizin aynı problem devam ediyor. Ayrıca şarj hızının düşmesi mümkün, fakat tamamen durması hatta şarjın azalması olası bir durum değil. Zira bende de tam olarak bu şekilde oluyor.
Başkan çok haklısın fakat çok sinir bozucu ve can sıkıcı bir durum olduğunu belirtmek isterim. Daba öncesinde de bir çok değişik marka telefon kullandım. Şarj 45 dakikada dolacağına 1 buçul saatte doluyordu ve şarjı çekip oyunuma devam ediyordum. Ayrıca kulaklık girişi de olmadığı için mecburen...
Merhaba arkadaşlar.
Telefonum mi8 global 10.3.3 kararlı sürümü adaptör 5v 3a yurtdışı tipi orjinal qc3.0 xiaomi orjinal şarj adaptörü. Basit bir çevirici ile kullanıyorum. Benim sorunum şudur;
Başka bir oyunda denemedim fakat pubg oynarken telefon şarjda olmasına rağmen şarj dolmuyor. Ve...