nadir0335 kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Orijinal EFS yedeğini repairli EFS dosyası ile değiştirebilir miyim?

Arkadaşlar merhaba. Mi 10t pro cihazını kullanıyorum. İlk hat kapandı ikinci hat ise 20-25 gün sonra kapanacak. Sorum şu şekilde:Her sene 4+4 ay kullanma hakkı olduğu için orijinal EFS yedeğini alıp imei yaptırmak istiyorum ve imei repairden sonra yılbaşında süre sıfırlanınca tekrar orijinal...
  2. N

Yardım Bootloader Kilidi Açılmıyor

Merhaba. XiaoMiTool v2 ile mi 10t pro telefonumun kilidini açmak istedim ve 168 saat süre verdi. Süre bittikten sonra tekrar denedim ve aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
  3. N

Yardım Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Merhabalar. Edifier nb2 modelini 500 liraya buldum arkadaşlar. Bu fiyata başka bir model var mıdır önereceğiniz? Birde bu nb2 modeli 500 lirayı hak eder mi?
  4. N

Tavsiye Satıcı Önerisi

Arkadaşlar telefon alacağım ancak güvenilirlik sorunu var devir belli sonuçta. sarı sitede baykal iletişim var telefon için 1 ay değişim garantisi veriyor imei atıyor ve kapıda kontrollü ödeme gönderebilirim diyor. Sizce nasıldır alışveriş yapan oldu mu acaba? Birde karaçay teknoloji var sarı...
  5. N

Tavsiye 4500 Liraya Telefon Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 4500 lira bütçem var. Aklımda mi 10t pro vardı. Satıcıya sorduğumda ise o fiyata oneplus 8t vereyim daha iyi dedi. Sizce hangisini almalıyım mi 10t pro mu yoksa oneplus 8t mi? Mevcut telefonum mi 9 rom root sıkıntım olmaz ona göre cevaplarsanız teşekkür ederim. Birde neden o...
  6. N

Tavsiye Hızlı Şarj Kablosu

Merhaba arkadaşlar. Mi 9 telefonumun orijinal şarj başlığı ve kablosunu kullanıyorum. Uzun zaman oldu ve artık şarj kablosu çeşitli yerlerden yırtıldı bant falan kurtarıyordu şimdiye kadar ama artık telefon aşırı ısınıyor şarj olurken. Malum telefon 27 watt destekli ve internetteki çoğu kablo da...
  7. N

Soru Mi 10T mi Poco F2 Pro Mu?

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda telefon alacağım ve dolar sert düşüş yaptığı için bu iki telefon arasında 100 lira fark var şuan için. poco f2 3800 mi10t ise 3900 lira. Sizce hangisini almam gerekir? mi 10t 144hz ekran olduğu için ghost screen gibi bir sorun oluşturur mu veya yanık vs.? Birde...
  8. N

Yardım Mi 9 İnternet Sorunu

Merhaba arkadaşlar.Oyun oynarken durduk yere mobil veri kapanıp durdu ve en sonunda interneti kesti.Mobil veri açık ve sadece WhatsApp a giriyor.Wifi ile de aynı şekilde girmiyor. Başka telefonlar da hattım çalışıyor fakat diğer hatları kendi telefonuma takınca çalışmıyor bir türlü.Ne yapmam...
  9. N

Yardım Miroom'dan Revos'a Geçişte Sorun

Merhaba arkadaşlar. Çok kez eu miroom yükledim fakat miroomdan revosa geçmek istedim. Format data yapıp ardından 4 wipe ve revos zip dosyasını kurdum fakat sistemi yeniden başlat dediğim zaman telefon açılır gibi olup yeniden başlıyor ve direkt twrpye atıp telefona attığım zip dosyasını da...
  10. N

Yardım Mi note 10 lite mı k30 mu?

Arkadaşlar kolay gelsin. Mi 9 var bende kardeşim için telefon alacağım mi note 10 lite ve k30 arasında kaldım gerekirse kardeşime mi 9 u verip bu iki telefondan birini alacağım performans ve şarj yönünden üzmeyecek hangisidir? Telefonların artıları ve eksikeri nelerdir?
  11. N

Yardım Mikrofon Sorunu

İyi akşamlar. Öncelikle telefonum mi 9 miroom romunu kullanıyorum ve romdan kaynaklı olmayan değişik bir sorunum var. Ana mikrofon ve gürültü engelleyici mikrofon sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Konuşmalarda whatsapp veya çeşitli uygulamalarda sorunum yok ancak iş mobile legends oyununa geldiği...
  12. N

Soru 1200 Liraya Telefon Önerisi

İyi ramazanlar. Anneme yeni telefon alacağız önerilerinizi bekliyorum. Şarjı uzun gidecek kamerası çok önemli değil annem candy crush oynar instagram WhatsApp bakar o şekilde idare edecek bi telefon düşünüyoruz. Bir de xiaomi olsun mümkünse önerileriniz. Teşekkürler
  13. N

Sohbet Bilgisayar Seçimi

İyi forumlar. Arkadaşlar bu hafta casper excalibur g770 laptop alıcam. i7 9750H ve gtx 1650 var. Fakat depolama kısmında karar veremiyorum. 512gb nvme m2 sdd 6200 lira 1 tb hdd+240gb sdd var 6300 lira. sizce hangisini almam daha iyi olur? Yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler.
  14. N

Yardım Twrp'ye Atıyor

Arkadaşlar mi 9 a miroom kurdum. Sonra gereksiz uygulamaları devredışı bırakırken sanırım yanlış şryleri kapatmışım ve her şey durduruldu hatası veriyor ve hiçbir şey açılmıyordu ben de reset atayım dedim. Miroom açılışında baya bi bekleyip telefon açılmıyor ve twrpye atıyor. Twrpden aynı rom...
  15. N

Tema Karanlık Moda Uyarlama

İyi akşamlar. Elimde bi tema var ancak karanlık modda devredışı kalıyor karanlık moda uyarlamaya çalıştım ancak beceremedim ben. Temanın sadece arama yapma yerindeki tuş takım renklerini ve bildirim çubuğunu ve renklerini karanlık moda uyarlayabilecek bi kardeşimiz var mıdır acaba? Sabahtan beri...
Üst Alt