nadir0335 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Galeri AI Sorunu - Mi 15 Ultra

hocam link için teşekkürler fakat şöyle bir şey var en son 24 nisanda yayınlanmış sürümünü indirip kurduğumda kamera sürümü uyumsuz diyip kapanıyor. bu link sadece 15 ultra için değil sanırım.
  2. N

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

bu işlemler için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor mu peki hocam?
  3. N

Yardım Galeri AI Sorunu - Mi 15 Ultra

şuan baktım global romdayım ve benim galeri uygulamasına gelen güncellemelerle de AI da sorun olmadı galeri sürümü 4.2.0.15 global olarak görünüyor bu sürümü yükleyip deneyebilirsiniz hocam
  4. N

Rom Xiaomi 15 Ultra Rus Rom

hocam bootloader kilidini nasıl açtınız hyperos 2 olarak geliyor telefon, normal yollarla başvuru yaparak açılabiliyor mu? özel işlemle mi açtınız?
  5. N

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

mi 10t pro kullanıyorum üst çerçevede bulunuyordu bunda görememiştim teşekkür ederim bilgi için
  6. N

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

hocam merhaba, ben de mi 15 ultra satın aldım da daha gelmedi, kızılötesi var mı telefonda acaba? üst çerçevede genelde siyah ufak şey oluyordu videolarda göremedim.
  7. N

Yardım Xiaomi 13 ultra

arkadaşlar mi 13 ultra almak istiyorum. yurtdışı xiaomilerde band 20 probleminden kaynaklı çok çektik. mi 13 ultraların tümünde band 20 var mıdır? özellikle elinde çin versiyonu olan band 20 var mı yok mu kontrol edebilirse çok sevinirim. s23 ultra ile arasında kaldım telefonun band 20 ve direnç...
  8. N

Rehber Mi 10T/10T Pro GPU Hız Aşırtma Rehberi

hocam uygulamadan başarılı olup olmadığına bakabilirsiniz demişsiniz. bakıyorum ancak anlamadım detay verme şansınız olur mu?
  9. N

MIUI 13 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V13.0.3.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

Forumda bu yöntem gördüm işe yarıyor dediler ex 4 yapıp sonra ex2 yapın dediler yaptım telefon sıfırlandı saçma sapan şey yüzünden her şeyim silindi WhatsApp yedeklerini bile çekmiyor driveden yedek bulunamadı diye bomboş bir sürüm olmuş zaten eskisiyle bir farkı yok neredeyse
  10. N

MIUI 13 Xioami Mi 10T/10T Pro - Endonezya Kararlı Rom V13.0.3.0.SJDIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam polis okulundayım ve ne bilgisayar ne otg hiçbir şey yok twrpyi güncellemeye çalışıyorum onu da yapamıyorum.
  11. N

Hocam dosyayı indirdim twrpden kurmak için girdiğimde dosyaları görmüyor twrp. Bilgisayarım da yok bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  12. N

Sohbet Kulak içi kulaklık önerisi

Bu fiyat aralığında jbl cı100 modeli var hocam. Ses yüksekliği ve temizliği olsun bassları olsun gayet güzel tatmin ediyordu.
  13. N

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam romu kurdum. Şöyle ki dün imei işlemi yapıldı ve arkadaş twrp sürümünü değiştirmiş. 0 mb görünüyordu ben de 3.4.2 sürümünü yükledim tekrar ve twrpde açıldığı zaman 20.4 magiski kuruyorum telefonu açıyorum magisk uygulamasında magisk yüklü değil olarak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor acaba...
  14. N

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Endonezya Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.2.0.RJDIDXM İndirme Bağlantıları

Eea'da google arama ve mesajlaşma uygulaması var hocam. Arama kaydetme vs var mı bilmiyorum. Endonezya romda miui arama ve mesajlaşma uygulaması var. Arama kaydetme özelliği var hocam.
Üst Alt