nadir0335 kullanıcısının son içeriği

1. N

Soru Bilgisayarım Mi 15 Ultra telefonumu görmüyor

gece deneyeceğim hocam teşekkür ederim
  2. N

Konuyu çözemediğim için tekrar bu konu üzerinden yazıyorum. Windows 10 yüklü bilgisayarımı formatlayıp usb hata ayıklaması ve bilgisayara bağlandığında veri aktarımını seçmem halinde mtp ünlemliydi, mtpyi tanıttıktan sonra telefonum aygıt yöneticisinde Xiaomi 15 ultra olarak görünüyor ve bir...
  3. N

Windows 10 da sorun yok aslında, başka bir Windows 10 da denedim direkt algıladı herhangi bir driver yüklemediğim halde, anlamadım nasıl oluyor evdeki bilgisayarımda görünmüyor
  4. N

telefondaki yedeklerimi en kötü İnternet ortamına yükleyebilirsem yine bootloader kilidini açıp sıfırlama yapacağım ama onu da yapamadım 72 saat bekleme süresinin üzerinden 2 hafta geçti belki de...
  5. N

onu da denedim hocam sonuç aynı hâlâ göremiyorum depolama alanını
  6. N

seçiyorum hocam zaten ama görünmüyor, 5 dakika bekledikten sonra xiaomi 15 ultra olarak boş klasör açılıyor sadece
  7. N

hocam bilgisayardaki tüm sürücüleri kaldırdım bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denedim şimdi de bu şekilde telefonu xiaomi 15 ultra olarak görüyor ancak depolama kısmına erişemiyorum.
  8. N

yarın deneme fırsatım olur sonuçtan bilgi aktarırım, teşekkür ederim hocam
  9. N

teşekkür ederim w7 ile deneyeyim bir de
  10. N

Arkadaşlar merhaba, sorunum başlıkta belirttiğim gibi mi 15 ultra telefonum için bootloader kilidi başvurusu yaptım ve 72 saat dolduğu için telefondan yedekleme yaptım ve bilgisayara atacaktım, ancak bilgisayar hiçbir şekilde telefonun dosyalarını göstermiyor. Denediğim şeyler ise farklı kablo...
  11. N

Soru Orijinal EFS yedeğini repairli EFS dosyası ile değiştirebilir miyim?

Arkadaşlar merhaba. Mi 10t pro cihazını kullanıyorum. İlk hat kapandı ikinci hat ise 20-25 gün sonra kapanacak. Sorum şu şekilde:Her sene 4+4 ay kullanma hakkı olduğu için orijinal EFS yedeğini alıp imei yaptırmak istiyorum ve imei repairden sonra yılbaşında süre sıfırlanınca tekrar orijinal...
  12. N

Yardım Bootloader Kilidi Açılmıyor

Merhaba. XiaoMiTool v2 ile mi 10t pro telefonumun kilidini açmak istedim ve 168 saat süre verdi. Süre bittikten sonra tekrar denedim ve aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
  13. N

Yardım Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Merhabalar. Edifier nb2 modelini 500 liraya buldum arkadaşlar. Bu fiyata başka bir model var mıdır önereceğiniz? Birde bu nb2 modeli 500 lirayı hak eder mi?
  14. N

Tavsiye Satıcı Önerisi

Arkadaşlar telefon alacağım ancak güvenilirlik sorunu var devir belli sonuçta. sarı sitede baykal iletişim var telefon için 1 ay değişim garantisi veriyor imei atıyor ve kapıda kontrollü ödeme gönderebilirim diyor. Sizce nasıldır alışveriş yapan oldu mu acaba? Birde karaçay teknoloji var sarı...
  15. N

Tavsiye 4500 Liraya Telefon Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 4500 lira bütçem var. Aklımda mi 10t pro vardı. Satıcıya sorduğumda ise o fiyata oneplus 8t vereyim daha iyi dedi. Sizce hangisini almalıyım mi 10t pro mu yoksa oneplus 8t mi? Mevcut telefonum mi 9 rom root sıkıntım olmaz ona göre cevaplarsanız teşekkür ederim. Birde neden o...
Üst Alt