nadir0335 kullanıcısının son içeriği

1. N

Mod HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada HOS3

Teşekkür ettim hocam
  2. N

Mod HyperIsland - Gelişmiş Dinamik Ada HOS3

hocam ayarları dışa aktarabilirsanız paylaşma şansınız var mı? ayarlarını anlayamadığım için sağlıklo çalışmadı kaldırmak zorunda kaldım. 15 ultra kullanıyorum bende.
  3. N

Rehber Integrity Box (Integrity Fix) ve Root Gizleme Rehberi

Modüller fixlendi sanırım. 2 tanesi geçiyorken şuan hiçbiri geçmiyor.
  4. N

İpucu 17 pro max CPU ve gpu hızı dusurme

Programı kaldırdığımızda ayarlarımız normale dönmüş oluyor mu peki hocam?
  5. N

bu konudaki yöntemler ile üçünü de geçirmeyi başardım ama nasıl yaptığımı hatırlayamadım bir türlü
  6. N

Mi 15 ultra için daha önceden yaptığımda 3 seçeneği de başarıyla geçirdim. Global romda 3.0.8.0 sürümünde yapmıştım 3.0.9.0 güncellemesini yaptım yanlışlıkla, şimdi bu modüllerle denediğimde ikisini geçirebildim, ekstra olarak unuttuğum bi modül mü var acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
  7. N

İpucu 17 pro max CPU ve gpu hızı dusurme

Uygulama google playde performance tweaker olarak çıkıyor ve cihazınızla uyumlu değil daha önceki android sürümleriyle çalışır hatası veriyor, sizin uygulamanın tam adını ve google playdeki resmini ekran görüntüsü atar mısınız
  8. N

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

Mi 15 Ultra cihazımda bootloader kilidim açık ancak root yoktu ve banka uygulamalarına giremiyorum diye root atıp gizlemek istedim, bu yöntemleri kullanarak başarılı şekilde boot.img dosyasını flashlayıp telefonu açıp magiske girdim ancak doğrudan kurulum açılmadı, 2. olarak init_boot.img...
  9. N

Soru Bilgisayarım Mi 15 Ultra telefonumu görmüyor

gece deneyeceğim hocam teşekkür ederim
  10. N

Konuyu çözemediğim için tekrar bu konu üzerinden yazıyorum. Windows 10 yüklü bilgisayarımı formatlayıp usb hata ayıklaması ve bilgisayara bağlandığında veri aktarımını seçmem halinde mtp ünlemliydi, mtpyi tanıttıktan sonra telefonum aygıt yöneticisinde Xiaomi 15 ultra olarak görünüyor ve bir...
  11. N

Windows 10 da sorun yok aslında, başka bir Windows 10 da denedim direkt algıladı herhangi bir driver yüklemediğim halde, anlamadım nasıl oluyor evdeki bilgisayarımda görünmüyor
  12. N

telefondaki yedeklerimi en kötü İnternet ortamına yükleyebilirsem yine bootloader kilidini açıp sıfırlama yapacağım ama onu da yapamadım 72 saat bekleme süresinin üzerinden 2 hafta geçti belki de...
  13. N

onu da denedim hocam sonuç aynı hâlâ göremiyorum depolama alanını
  14. N

seçiyorum hocam zaten ama görünmüyor, 5 dakika bekledikten sonra xiaomi 15 ultra olarak boş klasör açılıyor sadece
  15. N

hocam bilgisayardaki tüm sürücüleri kaldırdım bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denedim şimdi de bu şekilde telefonu xiaomi 15 ultra olarak görüyor ancak depolama kısmına erişemiyorum.
Üst Alt