nadir0335 kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Bilgisayarım Mi 15 Ultra telefonumu görmüyor

Windows 10 da sorun yok aslında, başka bir Windows 10 da denedim direkt algıladı herhangi bir driver yüklemediğim halde, anlamadım nasıl oluyor evdeki bilgisayarımda görünmüyor
  2. N

telefondaki yedeklerimi en kötü İnternet ortamına yükleyebilirsem yine bootloader kilidini açıp sıfırlama yapacağım ama onu da yapamadım 72 saat bekleme süresinin üzerinden 2 hafta geçti belki de...
  3. N

onu da denedim hocam sonuç aynı hâlâ göremiyorum depolama alanını
  4. N

seçiyorum hocam zaten ama görünmüyor, 5 dakika bekledikten sonra xiaomi 15 ultra olarak boş klasör açılıyor sadece
  5. N

hocam bilgisayardaki tüm sürücüleri kaldırdım bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denedim şimdi de bu şekilde telefonu xiaomi 15 ultra olarak görüyor ancak depolama kısmına erişemiyorum.
  6. N

yarın deneme fırsatım olur sonuçtan bilgi aktarırım, teşekkür ederim hocam
  7. N

teşekkür ederim w7 ile deneyeyim bir de
  8. N

Arkadaşlar merhaba, sorunum başlıkta belirttiğim gibi mi 15 ultra telefonum için bootloader kilidi başvurusu yaptım ve 72 saat dolduğu için telefondan yedekleme yaptım ve bilgisayara atacaktım, ancak bilgisayar hiçbir şekilde telefonun dosyalarını göstermiyor. Denediğim şeyler ise farklı kablo...
  9. N

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

bugün ben de denedim scriptten 900 ms ile kota doldu uyarısı verdi, telefonda mi hesabından çıkıp yeniden başlattım geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna girdim hesap ekle dediğimde onay verdi(daha önce hesaptan çıkış yapmadan ve yeniden başlatmadan denediğimde eklenemedi diyordu)...
  10. N

Yardım Galeri AI Sorunu - Mi 15 Ultra

hocam link için teşekkürler fakat şöyle bir şey var en son 24 nisanda yayınlanmış sürümünü indirip kurduğumda kamera sürümü uyumsuz diyip kapanıyor. bu link sadece 15 ultra için değil sanırım.
  11. N

HyperOS HyperOS Yüklenmiş tüm cihazlara ROOT atma

bu işlemler için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor mu peki hocam?
  12. N

Yardım Galeri AI Sorunu - Mi 15 Ultra

şuan baktım global romdayım ve benim galeri uygulamasına gelen güncellemelerle de AI da sorun olmadı galeri sürümü 4.2.0.15 global olarak görünüyor bu sürümü yükleyip deneyebilirsiniz hocam
  13. N

Rom Xiaomi 15 Ultra Rus Rom

hocam bootloader kilidini nasıl açtınız hyperos 2 olarak geliyor telefon, normal yollarla başvuru yaparak açılabiliyor mu? özel işlemle mi açtınız?
  14. N

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

mi 10t pro kullanıyorum üst çerçevede bulunuyordu bunda görememiştim teşekkür ederim bilgi için
Üst Alt