Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10 da sorun yok aslında, başka bir Windows 10 da denedim direkt algıladı herhangi bir driver yüklemediğim halde, anlamadım nasıl oluyor evdeki bilgisayarımda görünmüyor
telefondaki yedeklerimi en kötü İnternet ortamına yükleyebilirsem yine bootloader kilidini açıp sıfırlama yapacağım ama onu da yapamadım 72 saat bekleme süresinin üzerinden 2 hafta geçti belki de...
hocam bilgisayardaki tüm sürücüleri kaldırdım bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denedim şimdi de bu şekilde telefonu xiaomi 15 ultra olarak görüyor ancak depolama kısmına erişemiyorum.
Arkadaşlar merhaba, sorunum başlıkta belirttiğim gibi mi 15 ultra telefonum için bootloader kilidi başvurusu yaptım ve 72 saat dolduğu için telefondan yedekleme yaptım ve bilgisayara atacaktım, ancak bilgisayar hiçbir şekilde telefonun dosyalarını göstermiyor. Denediğim şeyler ise farklı kablo...
bugün ben de denedim scriptten 900 ms ile kota doldu uyarısı verdi, telefonda mi hesabından çıkıp yeniden başlattım geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumuna girdim hesap ekle dediğimde onay verdi(daha önce hesaptan çıkış yapmadan ve yeniden başlatmadan denediğimde eklenemedi diyordu)...
hocam link için teşekkürler fakat şöyle bir şey var en son 24 nisanda yayınlanmış sürümünü indirip kurduğumda kamera sürümü uyumsuz diyip kapanıyor. bu link sadece 15 ultra için değil sanırım.
şuan baktım global romdayım ve benim galeri uygulamasına gelen güncellemelerle de AI da sorun olmadı galeri sürümü 4.2.0.15 global olarak görünüyor bu sürümü yükleyip deneyebilirsiniz hocam