nabız kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Redmi note13 pro 5g ses ve video sorunu

Cihazımın BT kilitini dahi açamadim. Açıkçası anlamıyorum zaten. Araştırmalarım sonucunda cihazımda fake room yüklü ve Direnç kayıtlı. Konuyu açtığım tarihte video çekerek çözüyordum. Şimdi ise herşey normal. Video çekmeye gerek kalmıyor herşey yolunda. Hyperos , miu 14 vs vs vs, bunlarla pek...
  2. N

*#06# yi tuşla orada IMEI 1 ve 2 yazar. İmeileri sorgularsan belli olur. Telefona gelen rutin program güncellemelerini yaptım yani Google Play'den yaptığım güncellemelerdi bunlar. Hangi programlardi bilmiyorum. Daha telefonu kapatmadim. Kapatirsam yine aynı olur diye korkuyorum.
  3. N

Cihazı garantili mi aldınız yoksa kaçak mi. Kaçak aldıysanız IMEI değişikliği yapıldı mi
  4. N

Cihazınız direnç kayıtlı mı. Benim cihazım direnç kayıtlı. Birkaç program güncellemesi sonrası şuan problem gözükmüyor.
  5. N

Yardım Note 13 pro ses video sorunu

Evet birkaç uygulama ve sistem güncellemesi sonrası bende de şuan problem gözükmüyor.
  6. N

Cihazımda kayıtlı fakat BT kiliti açık değil. Güncelleme bu şekilde de gelmez mi
  7. N

Merhaba. Bende Google voice yok. Porblemler yaklaşık 1 haftadır yok. Ama cihazı kapatmıyorum. Arka planda da haritalar,kamera ,mi kumanda, ve mi video programları hep açık. Kapatmaya da korkuyorum eskiye döner diye:)
  8. N

Yok şefim pes ettim :)
  9. N

Bootloader kapalı. Cihazım dirençli. Açıkçası güncelleme gelir mi onu bile bilmiyorum
  10. N

Şuan için beklemedeyim başka bir çözüm bulamadım. Eğer güncelleme gelir ise diye bekliyorum. Problemler çok yeni
  11. N

Ahmet bey bootloader kilitini açamadim. İlk aşamada takıldık kaldık. Bu işlerden hiç ama hiç anlamayan biriydim zaten. Belki güncelleme gelir diye beklemedeyim cihaz çin modeli . Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
  12. N

Video çekme çözümünü ben buldum fakat ilerleyemedim BT kiliti nasıl açılır bayağı bir uğraştım ama ramazan ayninda artık basım ağrıyor bir müddet beklemede kalacağım. İllaki bir cozumu olacaktır. BT kiliti açıldıktan sonra Hint room yüklemek gerekecek. Cihaz yeni olduğu için bekleyeceğim artık.
  13. N

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor

Merhaba aynı sorun bende de var maalesef. Siz çözüm bulabildiniz mi. Ekstra olarak benim cihazda ses video donması mevcut. Aşamadim
  14. N

Bootloader kilit açık değil. Aldığım yer ile görüştüm en son cihazı yollayip dediğiniz işlemleri yaptıracağım
Üst Alt