Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazımın BT kilitini dahi açamadim. Açıkçası anlamıyorum zaten. Araştırmalarım sonucunda cihazımda fake room yüklü ve Direnç kayıtlı. Konuyu açtığım tarihte video çekerek çözüyordum. Şimdi ise herşey normal. Video çekmeye gerek kalmıyor herşey yolunda. Hyperos , miu 14 vs vs vs, bunlarla pek...
*#06# yi tuşla orada IMEI 1 ve 2 yazar. İmeileri sorgularsan belli olur.
Telefona gelen rutin program güncellemelerini yaptım yani Google Play'den yaptığım güncellemelerdi bunlar. Hangi programlardi bilmiyorum. Daha telefonu kapatmadim. Kapatirsam yine aynı olur diye korkuyorum.
Merhaba.
Bende Google voice yok. Porblemler yaklaşık 1 haftadır yok. Ama cihazı kapatmıyorum. Arka planda da haritalar,kamera ,mi kumanda, ve mi video programları hep açık. Kapatmaya da korkuyorum eskiye döner diye:)
Ahmet bey bootloader kilitini açamadim. İlk aşamada takıldık kaldık. Bu işlerden hiç ama hiç anlamayan biriydim zaten. Belki güncelleme gelir diye beklemedeyim cihaz çin modeli . Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Video çekme çözümünü ben buldum fakat ilerleyemedim
BT kiliti nasıl açılır bayağı bir uğraştım ama ramazan ayninda artık basım ağrıyor bir müddet beklemede kalacağım. İllaki bir cozumu olacaktır. BT kiliti açıldıktan sonra Hint room yüklemek gerekecek. Cihaz yeni olduğu için bekleyeceğim artık.