Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar selamlar. Telefonum saf android mi a2 lite. Android 10 guncellemesini bekliyorum uzun zamandir, ne zaman gelir veya gelecek bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba, Oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim sagolun. Benim cihazim mi a2 lite hocam. Saf android kullaniyor. Telefonu 2 ay once aldim ve taksidi henuz bitmedigi icin icinde instagram ve WhatsApp haricinde ekstradan cihazi yoracak hic bi uygulama yuklemedim. İlk zamanlar 8.1de iyiydi...
Cevap vermemek olumsuzlugu ortadan kaldirmadigi icin yazdim. Cevap vermeye de devam edecegim konu bana ait ve sikayetim uzerine konusulmasini temenni ediyorum harici konular degil. Kaos ortamini ben degil gereksiz yorum yapanlar yaratiyor. Sizlerde konu hakkinda gorusunuzu bildirmediniz aksi bi...
İyi okursan yazdigin yaniti 5000 mah pilli cihaz 2 3 saatte biten cihazla benim kullandigim cihaz bir degil kardesim. Tekrar soyluyorum bakin Ben 2 ay oldu alali. 100de cikardim sarjdan sadece 5 dakika telefon gorusmesi yaptiktan sonra sarjin 85 kaldigini gordum 8.1de boyle degildi. İki gun once...
Hocam bi acar misin ne demek istiyorsun. Gavura bakip oruc bozulmaz kastiniz nedir. Ben sikayetimi yazdim. Kendisinin tecrubeli oldugunu soyleyen biri de anlamak istedigi yerden yanit sarfetti siz hangi avukatlik burosundasiniz?
Tekrar dile getirmek istiyorum verdiginiz bilgiden dolayi Allah sizden razi olsun. Olmuyor beceremiyoruz anlasmayi, yardimlasmayi. Yorumlari okuyorum konuya dahil yardimci olacak iki yada uc tane yanit var sizin de ozel yazdiginiz haricinde. Yanitlarin geneli memnun degilsen almasaydin bazinda...
Yardimci olmak yerine, genel gordugum hatta daha da gulup sasirdigim yorum yazmissiniz. 2 aylik telefondaki pil enerjisini, iki sene kullanilan telefon gibi kullanma zorunlulugu yarattiginin bi farkina varin da siz :D
2 yil demedim 2 ay oldu bu cihazi alali. Ne demek "5000 mah pille 2 saat...
Oncelikle kullanicilarin sorun yasadigini cihazi aldiktan sonra ogrendim. Bende buna dahil olarak, gariplik sizde. Lanet okuyana kadar... dediginize de soyle cevap veriyim. Bir cok kez hatalarimi dile getirdim kimseden efendice bi yanit alamadim. Sanirim baslik iyi rol oynuyor. Onceden yazdigim...
Neden bu yaziya bayildim acaba?
Agziniza saglik. Dediginiz gibi burdaki kimseden suphemiz yok hepsi sagolsunlar islerini geregince gerektigi gibi yapiyor. Cok haklisiniz bende aliyorum o yorumlari agiz torba degil. Yardimci olmak, konu hakkinda dusuncesini beyan etmek icin yada bilgisi olan...
Kimsenin zoruyla alinmadi bu cihaz. Yalnizca dile getirdigim sorunlari ne yazik ki bi cok kullanici yasiyor. Uslubumda ve tavrimda bi sorun yok dilerseniz okuyup cevap vermeyin bunda da kimse sizi zorlamiyor. Sevgiler.