myzer1963 kullanıcısının son içeriği

1. myzer1963

Yardım Hyper Os

Ön yargılı davrandım ve Hyper Os sistemde hiç bir değişiklik olmadığı kanısına varmistim ki erken yorum yaptığım için özür diliyorum gerçekten dünden beri telefon nerdeyse elimden düşmedi batarya ömrü ve okadar video izlemiş olmama rağmen zerre kasma donma olmadı akiciligindan zerre kayip...
  2. myzer1963

Yardım Poco X5 Pro Hyper OS Geldi mi ?

Hiç uğraşma bence 24 saat içinde 3 ayrı rom indirip kurdum İlk önce merakımdan Çin romu sonra EU romu son olarak Endonezya romu yükledim benim gibi beklentin varsa hiç düzenini bozma derim herşeyi yeniden kurmaya değmez bekle derim.
  3. myzer1963

Yardım Poco X5 Pro Uygulama Çekmecesi Kapatma

EU rom yukleyince root atmis olmuyorsunuz ki
  4. myzer1963

Yardım Poco X5 Pro Uygulama Çekmecesi Kapatma

eu rom kurdum o sekilde kurtuldum bende.endo rom yukledim onda da aynısı var tekrar eu roma geciş yapıcam
  5. myzer1963

İpucu Güneşli havada ekranın grileşmesi

çok tesekkür ederim,ne kadar basitmiş fakat bilmeyince çok sıkıntılı sinir bozucu bir durumdu,oto aydınlatma güneş modunu ne yaptıysam olmuyordu *****
  6. myzer1963

MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (sweet) EEA Avrupa Kararlı Rom V13.0.3.0.SKFEUXM İndirme Bağlantıları

üstad ların affına sıgınarak cevap yazıyorum,önce EEA romu flash la yükledim sonra güncelleme menüsünden indirmiş olduğum EU MIUI13 ü sectim başarılı bir şekilde oldu ancak 2 gün sürmedi tekrar 12.5 e dönüş yaptım.
  7. myzer1963

MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (sweet) EEA Avrupa Kararlı Rom V13.0.3.0.SKFEUXM İndirme Bağlantıları

mi flash ile yapabilirim sürüm düşürürken brick olmasından tereddüt etmiştim teşekkür ederim...
  8. myzer1963

12.5 Endonezya rom undan gecis yaptim yapmaz olsaydim geri donus yapabilirmiyim bilmiyorum miui 13 benim icin hüsran
  9. myzer1963

MIUI 12 Redmi Note 10 Pro – [ Global ] Tayvan Kararlı Rom V12.0.6.0.RKFTWXM İndirme Bağlantısı

merhaba Taiwan rom da google arama mı ? yoksa mıuı arama mı mevcut
  10. myzer1963

Tema Jiyan Black Teması MIUI 11 / MIUI 12 Uyumlu

çok tesekkür ederim ilginize
  11. myzer1963

Tema Jiyan Black Teması MIUI 11 / MIUI 12 Uyumlu

hocam kolay gelsin ekte görünen navigasyon tuşları özellikle ortadaki (MI) olanı herhangi bir temaya entegre edebilirmisiniz bu tema yı bulamıyorum miui 10 da tema adı (MyReadDark Mod) idi teşekkür ederim.
  12. myzer1963

Yardım Redmi Note 10 Pro Hindistan rom

Merhaba üstadlar...biraz uzun kusura bakmayın lütfen cihazım TR global kilidi açıp endonezya rom u yüklemiştim.dokunma ve kaydırmalarda takılmalardan dolayı hindistan rom u yükleyip arasındaki farkı görmek istiyorum.arama kaydetme uygulaması yüzünden bunları kullanmak istiyorum ancak ne hikmetse...
  13. myzer1963

Çözüldü Yakinlık Sensörü Sorunu Çözümü

Merhaba Arkadaşlar benim cihazım redmi note 10 pro,kilidi açıp Endonezya romu yukledim,(devam eden çağrılar) menü bende görünmüyor çünkü mi arama yüklü aynı bahsettigin ayarlarda bildirim simgelerini kapattım düzeldi test için tekrar açtım sorun devam etti sol üstte mesaj bildirimi olduğu...
Üst Alt