Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön yargılı davrandım ve Hyper Os sistemde hiç bir değişiklik olmadığı kanısına varmistim ki erken yorum yaptığım için özür diliyorum gerçekten dünden beri telefon nerdeyse elimden düşmedi batarya ömrü ve okadar video izlemiş olmama rağmen zerre kasma donma olmadı akiciligindan zerre kayip...
Hiç uğraşma bence 24 saat içinde 3 ayrı rom indirip kurdum
İlk önce merakımdan Çin romu sonra EU romu son olarak Endonezya romu yükledim benim gibi beklentin varsa hiç düzenini bozma derim herşeyi yeniden kurmaya değmez bekle derim.
üstad ların affına sıgınarak cevap yazıyorum,önce EEA romu flash la yükledim sonra güncelleme menüsünden indirmiş olduğum EU MIUI13 ü sectim başarılı bir şekilde oldu ancak 2 gün sürmedi tekrar 12.5 e dönüş yaptım.
hocam kolay gelsin ekte görünen navigasyon tuşları özellikle ortadaki (MI) olanı herhangi bir temaya entegre edebilirmisiniz bu tema yı bulamıyorum miui 10 da tema adı (MyReadDark Mod) idi teşekkür ederim.
Merhaba üstadlar...biraz uzun kusura bakmayın lütfen
cihazım TR global kilidi açıp endonezya rom u yüklemiştim.dokunma ve kaydırmalarda takılmalardan dolayı hindistan rom u yükleyip arasındaki farkı görmek istiyorum.arama kaydetme uygulaması yüzünden bunları kullanmak istiyorum ancak ne hikmetse...
Merhaba Arkadaşlar benim cihazım redmi note 10 pro,kilidi açıp Endonezya romu yukledim,(devam eden çağrılar) menü bende görünmüyor çünkü
mi arama yüklü aynı bahsettigin ayarlarda bildirim simgelerini kapattım düzeldi test için tekrar açtım sorun devam etti sol üstte mesaj bildirimi olduğu...