myzer1963 kullanıcısının son içeriği

1. myzer1963

Yardım Hyper Os

Ön yargılı davrandım ve Hyper Os sistemde hiç bir değişiklik olmadığı kanısına varmistim ki erken yorum yaptığım için özür diliyorum gerçekten dünden beri telefon nerdeyse elimden düşmedi batarya ömrü ve okadar video izlemiş olmama rağmen zerre kasma donma olmadı akiciligindan zerre kayip...
  2. myzer1963

Yardım Redmi Note 10 Pro Hindistan rom

Merhaba üstadlar...biraz uzun kusura bakmayın lütfen cihazım TR global kilidi açıp endonezya rom u yüklemiştim.dokunma ve kaydırmalarda takılmalardan dolayı hindistan rom u yükleyip arasındaki farkı görmek istiyorum.arama kaydetme uygulaması yüzünden bunları kullanmak istiyorum ancak ne hikmetse...
  3. myzer1963

Yardım navigasyon tuşları

bakın arkadaşlar öncelikle özür dilerim atladığım bişey var.telefonu yeniden başlatıyorsanız olmuyor varsayılan kendi temasını secin cihazı yeniden başlatın.sonra temayı secin ekran modunu da karanlık modu seçin bukadar.
  4. myzer1963

https://dosya.co/do0ev5ovpfwl/WhatsApp_Video_2019-11-10_at_17.40.13.mp4.html video olarak kaydettim umarım olur
  5. myzer1963

temayı kaldır varsayılan ı sec tekrar yükle olması gerek.
  6. myzer1963

MyRedDark Mod olcak çok özür dilerim bir harf fazla yazmısım 1570815415
  7. myzer1963

istediğim böyle olması ilginiz için tesekkür ederim
  8. myzer1963

cihazınızda ki temalar uygulamasında tema ismini yazınca çıkıyor
  9. myzer1963

merhaba kullanmıs oldugum tema MyReadDark mod, navigasyon tuslarına bayıldım sırf o yuzden bu temayı kullanıyorum.surekli indiriyorum başka denk gelmedi bilen varsa paylaşabilirmi.tesekkür ederim..
Üst Alt