Myasarkar kullanıcısının son içeriği

1. Myasarkar

Çözüldü Galaxy watch 6 classic 47mm NFC Temassız Ödeme

Merhabalar Sayın Forum Kullanıcıları, Geçen hafta Samsung Galaxy Watch 6 Classic saatini kullanmaya başladım. Cep telefonum Redmi Note 10 Pro. Cihazı satın alırken Samsung Health Monitor uygulamasının (EKG & Tansiyon özelliği bu uygulama ile çalışıyor) telefonumda çalışmayacağını bilerek satın...
  2. Myasarkar

Yardım Mi Ai açılmıyor

Merhabalar Elimde Mi Air2 SE ( Xiaomi Earphones 2 basic) var güncelleme ve pop up bar için Mi Ai uygulamasini kurmam gerekiyor nerden kurarsam kurayım uygulamaya tiklamama rağmen açılmıyor ve uygulama sürekli duruyor hatası geliyor. Telefonum Redmi Note 10 Pro
  3. Myasarkar

Soru Redmi Note 10 Pro Miui 13 Süper Wallpaper Nasıl Aktif edilir?

Merhabalar Arkadaşlar Cihazı yeni aldım temalar uygulamasında super duvar kağıtları seçeneği yok bu nasıl gelecek bilgisi olan var mi guncelleme yaparken de super duvar kağıtları yaziyordu yeni gelen özelliklerde ama temalar uygulamasinda yok?
  4. Myasarkar

Soru Bir oyunu uygulama verisi ile beraber paylaşmak

Merhabalar Arkadaşlar yeni bir telefon alicam ama bir apk yi uygulama verisi ile beraber yedeklemek paylaşmak mümkün müdür yoksa sadece apk olarak mi paylasabiliriz? Uygulama ayarlarina baktım kendi icerisinde yedekleme yok silinip yeniden yüklenince 0 dan başlıyor.
  5. Myasarkar

Soru Android Telefonu Araba Teyibine İpod gibi gösterme

Merhabalar Kullananlar Bilirler Fiat in baz donanım Stok Teyplerinde Bluetooth Multimedya bağlantısı yoktur, bu yeni kasalarda işi iyice çığrından çıkarıp aux'u da koymadılar sadece USB ile kisisellestirilebilir bir multimedya bağlantısı sunuyor. Sorum şu bu USB bağlantısına bir iPhone...
  6. Myasarkar

Yardım Google Asistan Hiçbir Sekilde Açılmıyor

Merhaba Değerli Forum yazarlari Başıma gelen sorun aynen baslikta belirttiğim gibi Asistan "Hey Google" ya da "Okey Google" Komutlarina tepki vermediği gibi cihazın icerisindeki Kilitleme tuşuna çift tiklama veya ekranin köşesinden sürükleme ile acilma komutlarina da tepki vermiyor asistan...
  7. Myasarkar

Redmi note 8 pro MIUI 12.0.8.0 Güncellemesi.

Merhabalar arkadaşlar bu guncelleme ota yoluyla bugün bana geldi henüz kurmadım bu güncellemeyi kurup deneyen varmi yeni neler var sarj veya ekran kullaniminda düşüs yaşayan oldu mu?
  8. Myasarkar

Soru Parmak izi okuyucu Fotoğraf çekme modülü

Arkadaşlar Merhaba Hayırlı Ramazanlar Redmi note 8 Pro cihazlarda Kamerada parmak izi okuyucu ile fotoğraf çekme özelliği mevcut değil bu özellik mevcut olmayan diğer birkaç cihaza magisk modulu üzerinden eklenmiş. Ufak bir araştırma sonucu Note3 Note4/x ve F1 cihazların modullerine ulaştım ama...
  9. Myasarkar

Soru Parmak izi okuyucu Fotoğraf çekme modülü

Arkadaşlar Merhaba Hayırlı Ramazanlar Redmi note 8 Pro cihazlarda Kamerada parmak izi okuyucu ile fotoğraf çekme özelliği mevcut değil bu özellik mevcut olmayan diğer birkaç cihaza magisk modulu üzerinden eklenmiş. Ufak bir araştırma sonucu Note3 Note4/x ve F1 cihazların modullerine ulaştım ama...
  10. Myasarkar

Yardım Garantisiz Xiaomi note 8 pro aldım

Merhaba değerli forum üyeleri. İstanbulda bir Sokakta bir telefoncunun camında bir yazı gördüm REDMİ NOTE 8 PRO 128 GB 1700 TL İşin aslını sordum nedir ne değildir Bana şöyle söyledi cihazi satın alıp mi hesabinla giris yaptiktan 1-2 hafta içerisinde imeilerin otomatik kayıt olacak cift hattı...
Üst Alt