Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar yıl olmuş 2023 poco f3 alınır mı ?
Mi 11 lite 4g cihazına sahibim sıkıntıdan ve farklı farklı romları denemeyi sevdiğimden cihaz değiştirmeyi düşünüyorum. Bu cihazı elden çıkarıp ya poco f3 ya da poco x4 pro almayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Herkese kolay gelsin işim için olan bir uygulamayı yüklediğim de root nedeniyle açmıyor ne yaptıysam düzeltemedim bana acil yardımcı olabilirseniz sevinirm teşekkürler
Herkese kolay gelsin
Cihazıma launcher kurduğum da navigasyon hareketleri iptal olup tuşa dönüyor
Biraz araştırdım bulamadım belki çözümü vardır siz değerli forumdaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler
Redmi note 11 pro 4g kod adı Viva
Selamlar cihazıma root atıcam ama kullandığım romun img si yok img alma şansımız var mı bu rom dan romum 13.0.11 global rom
1659108274
Düzeltemedim root robot değil 🙃
İyi forumlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Resim de görünen tarz da orjinal olarak widgetleri nasıl kullanabilirim ve widgetlerle başım dertte boyutlarını istediğim gibi ayarlayamıyorum bunu nasıl yapabilirim?
Herkese iyi forumlar affınıza sığınarak iki sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
Redmi note 11 pro cihazıma nasıl farklı rom yükleyebilirim ve bir yazı okudum farklı romlar da mıuı arama ve mesajlar oluyormuş hangi romlar da mevcuttur ? Şimdiden teşekkürler
Merhabalar aranızda yeniyim samsung cihazdan redmi notd 11 pro ile xiaomi ye geçtim kafama takılanlar var yardımcı olursanız sevinirim. Bir kusurum olursa şimdiden affola.
1. Cihaza twrp ne kadar zaman da çıkar?
2. Bir yerde okudum mediatek işlemcili cihazlara custom rom çıkmaması ile ilgili...