Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Gördüğüm kadarıyla Elite rom ile birlikte POCO F2 PRO'ya hız aştırma yapılmış. 90/120 seçenekleri gelmiş. Aranızda cihazınıza hız aştırması yapan var mı? Yaptıysanız deneyimleriniz neler? Onun dışında kullandığınız romlar neler? Performansları, kolaylıkları ve şarj süresi...
Merhabalar cihazı yeni aldım. Bootloader kilidi açıktı. Cihaz android 12 işletim sistemi sahip. Bu cihaza Twrp'yi nasıl yükleyebilirim? Rootlamak istiyorum cihazı ancak 2020 yılında açılmış konudaki TWRP işe yarar mı bilmiyorum. O yüzden sizlere sormak istedim. Ayrıca bu cihaz için performans...
Arkadaşlar durum çubuğunun boyutunu büyütmek.veyahutta küçültmek için herhangi magisk vb mod var mı? Geliştirici seçeneklerdeki "dp" boyutunu yükselttikçe durum çubuğu küçülüyor ancak ben bu işlemleri yaparken her şey de beraberinde küçülüyor. Bunun dışında yalnız durum çubuğu boyutunu ayarlama...
Arkadaşlar Syberia 4.9 kullanıyorum. Her uygulamada 1-2 saniye bu yükleme sembolü çıkıyor ve sürekli hızlıca dönüyor. Gözüm buna alışık değil. Rahatsız ediyor. Bunu kaldırma şansım var mı? Önceden yoktu. En kötü ihtimalle cihazı sıfırlayacağım.
1646243903
Derdimi tam anlatabildim mi onu da...
Arkadaşlar bundan uzun süre önce FKM için bir xml dosyası verilmiş. Performansı artırıp batarya kullanımını da azalttığı söylenmiş. Ben bu verilen xml dosyasını Xtended Rom yüklü Mİ9 SE cihazıma uygulamaya çalıştığımda "Auto flash ended in failure. for some reason auto flash has failed to...
Arkadaşlar Evolution X rom yükledim cihazıma. Çok memnunum. Açıkçası yeni telefona geçme düşüncesini söküp attı içimden ama bir şey de düşünmeden edemiyorum. Bu rom ile uyumlu kernel var mı? Öneriniz var mı? Onu da denemek istiyorum. Marisa kernel falan deniyor ama bu rom ile uyumlu mu...
Rom atma konusunda pek bilgim yok. Zamanında bir kaç kez AOSP rom kurmayı denedim ama başarılı olamamıştım. Hata aldım. Bıraktım. İnternette de detaylı bir anlatım bulamadım. Ben AOSP tabanlı bir Roma geçmek istiyorum. Geçmek istediğim rom da bu. "Evolution X #KeepEvolving"
Bu konuları pek...
Arkadaşlar selam. Ben Mİ9T PRO sahibiyim. Elimde ikinci bir cihazım daha var. Daha küçük ve daha hoş. Normal şartlarda onu kullanıyorum. Bu cihazın benim için tek işlevi oyun oynamam ve video atmam. Kullandığım sosyal medya platformuna içerik çıkartıyorum. O yüzden bu cihaza özel bir rom...
Merhabalar ben cihazıma hız aştırması yapmak istiyorum. 72 Hertz vb. yapılabiliyormuş ama bu konu ile ilgili detaylı bilgi bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Kullandığım romun fotoğrafını da paylaştım. TWPR kullanmayı da pek çok bilmiyorum ama detaylı...
Arkadaşlar merhaba. Eu rom yüklemek istiyorum.
Twpr kısmına geldiğim zaman USB ve Microsd hariç hepsini işaretleyerek sıfırlıyorum ama sonrasında bilgisayar telefonu görmüyor. Telefonu yeninden Twrp moduna almak istediğim zaman fasboot moduna atıyor. Benim kurulum için hangi bölümleri silmem...
Merhaba. Ben telefonumun bootloader kilidini açtım. Telefonum sıfırlandı. Telefonuma root attım. Sonrasında baktım ki bootloader kilidi kendiliğinden kapanmış. Kalıcı olarak nasıl açabilirim?
Bootloader kilidini açmam gerekiyor ama telefonumun IMEI problemi var. Bu yüzden açamıyorum. "Yalnız cihaz interneti ile açılabilir" dediler. Kablosuz bağlantı ile açılmıyormuş. Bilgisi olan var mı?