mustafajoymax kullanıcısının son içeriği

1. M

Sohbet redmi note 9 pro Arama ses kayıt

Redmi note 9 pro'da eski Xiaomilerin aksine arama ses kaydı çalışmıyormuş. Bu nedendır, hangi yolla telefon ses kaydı yapılabilir. Bu konuda Play Store'da çeşitli apk'lar var fakat telefonu ele geçirmeden çalışmıyorlar. Built-in ses kaydı sorunu nasıl çözülür
  2. M

Sohbet Mi Max 3 Şarjı çok yavaş

Benim Mi Max 3'ün şarjı çok yavaş, %88 den ileri %12 için 32 dakika diyor, bu hızlı şarj kurallarına uymayan bir durum, acaba şarj ünitesini mi yenilemeli ( (evde 2 tane şarj ünitesi var, ikisi de geç, bir üçüncü mü alsam) yoksa Xiaomi yeni telefon alın diye aynen Apple gibi şarj zorluğu mu...
  3. M

Sohbet Android 10 güncellemesi Mi Max 3'e gelecek mi

Android 10 güncellemesi Mi Max 3'e gelecek mi , yeni Max 4 ne zaman piyasaya gelecek, geniş ekranını çok beğeniyoruz
  4. M

Sohbet 50Mbps paket aldım, testte PC'de 50Mbps çıkıyor fakat Mi Max 3'üm ise 7 Mbps Wifi

Kanal değişikliği modemden yapılıyor bütün Wifi bağlananlara aynı seçilmiş sayılı kanaldan iletiyor. Bizim 2 telefonun bunu ayrı hızlarda algılaması söylediğinize uymuyor. Seçili kanaldan Samsung 20/20Mbps %100 alırken Mi Max3 aynı seçili kanaldan 7/20Mbps algılıyor, siz heralde anlamadınız...
  5. M

Sohbet 50Mbps paket aldım, testte PC'de 50Mbps çıkıyor fakat Mi Max 3'üm ise 7 Mbps Wifi

Şöyle ilginç bir durum var oğlumun telefonu Samsung Note5 yani 4 yıl eski bir model, o da bağlanıp hız testi yapıyor 20Mbps tam değer görüntüleniyor ama benim Mi Max 3 ise aynı modemden aynı dakikalarda 7Mbps sonuç veriyor... Bence bizim Xiaomilerde bu sistemle uyumsuz bir şey var ???
  6. M

kablonet'e sorunu ilettim, onlar çözdü, anlaşılan Xiaomi içinden yapılacak bir işlem değil, kablonetin teknik çalışmasıyla ilerleme sağlandı. Mi Max3'ün ekranından 38 - 48 Mbps görüntülendi, ancak çok kararlı değil bazen düşük sonuç veriyor 1571418950 Mesafe sözkonusu değil, telefon modemin...
  7. M

trafik modunu kapatıp tekrar Ping test yaptım, 4.95Mbps Download , 0,66Mbps Upload verdi nerde kaldı 50Mbps. Dosya falan indirmiyorum Ping testinin parametreleri bunlar, sonuç başarısız
  8. M

Ping'den sonra 2.89Mbps download, 1.80Mbps Upload verdi, daha da düştü. Mbit değil, ekranda ping testi Mbps gösteriyor
  9. M

Kablonet 50Mbps paket aldım, modemin kablolu çıkışına bağlı MasaÜstü test edildiğinde PC'de 50Mbps çıkıyor fakat Wifi ile bağlı olan Mi Max 3'üm ise 5-7 Mbps download sonucu veriyor, bu nasıl düzeltilip yükseltilir. Lütfen yardım rica ediyorum.
  10. M

Sohbet Mi Max 3 telefona hangi geniş açı lens uygundur

Mi Max 3 telefonuma bir "geniş açı lensi ve balık gözü lensi" takımı satın almak istiyorum. Dünkü telefonla sorgulamalarımda İstanbuldaki Xiaomi satıcılarında lens yok. Hangi lensler bizim markaya uyuyor bilgisi olan ve kullanan var mı ? 238derece Aukey in açısı iyi fakat piyasada sanırım...
  11. M

Haber Mi.Com TR Açıldı!

Elimde 3 smart saat var üçünü de Mi Max 3 ile çalıştıramadım. Geçenlerde soru yolladım, kendisini bilgili sayan bir kişi benim saatler çalışıyor dedi, gitti. Ama benimkiler çalışmıyor, KVK'ya 3 saati ekine koyup mu göndereceğim, bu öyle olmaz. Ya bu saatlerin herbiri için çalıştırma akış...
  12. M

Soru Gear S saat veya Quadro Smart Watch S71 bizim Mi Max 3 ile çalışıyor mu

1) Samsung Gear S saati --- Mi Max 3'e bağlayamıyorum. PlayStore'dan Gear S uygulamasını yükledim ama çalıştırınca Max3 ten Bluetooth cihazı (saati) görmüyor. Gear S plugin diye bir şey daha var, onu da yükledim, bir işe yaramadı. Bu saate bağlantı nasıl yapılır ? 2) Ayrıca henüz satın...
  13. M

Soru PC ile Max 3 Bağlantısı Nasıl Yapılır ?

Çözümü buldum 5 kere MIUI ye tıklayınca Geliştirici olup... bu konuyu sileceğim ama forumda silme işlemini bilmiyorum Max 2 de Geliştirici seçeneklerinde MTP ile file manager telefonun içini görür hale geliyordu. Bu max 3 de MTP yok, PC den erişim nasıl sağlanacak Şunlar olmuyor : ---...
  14. M

Soru Mi Max 3 Audio (ses) ve görüntü sıkıntıları

1541139466 1. Max 2 ye nazaran ses kalitesi dusuk veya ayar istiyor, gecenlerde 30.ekim murat5plus'un "Sistem dosyaları üzerinden ses yükseltmek mümkün mü? Ben daha önceden s3 neo cıhazımda sistemdeki ses dosyalarında ses dosyalarındaki verileri kararınca yükseltip çok verimli ses...
  15. M

Soru Mi Max 3 Audio (ses) ve görüntü sıkıntıları

Max3 ü yeni aldım, ses frekanslarını Max 2'yle karşılaştırınca iyi bulmadım. Şarkılarda madeni ses var. 0Hz-20kHz testi yapan hearing test videosunda " https://www.facebook.com/SUBURBASS/videos/the-art-of-noise-hearing-test/10153165946308253/ " dinledim ki ses frekansları olumsuz , Max...
Üst Alt