Mustafa Eren kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa Eren

Yardım Note 9 pro güncelleme

Eski romları nereden bulabilirim Eu rom olsun istiyorum ama 12 istiyorum mesela 12.5 ya da üstü değil burada açılmış olan (note 9 pro) EEA romları başlıkları var onlar Eu rom mu oluyor 1695328525 Gerçi bunlardan önce tek yapmak istediğim factory reset yapıp bi telefonu temizlemek istiyorum (her...
  2. Mustafa Eren

Mesela sizin en son dediginiz ne demek ben android 10da kalmak istiyosam 12.0.1 12.0.2 kurmak istiyosam bu forumdaki EEA başlığı altından onu da kurabilir miyim? En son olmasini istemiyorum bence iyi olmayacaktır son sürümler
  3. Mustafa Eren

Bi de size şunu sorucam belki sıfırlamışken tekrar eu rom da kurarım Fastboot ile recovery diye ayrılıyor ya bunların farkı nedir??
  4. Mustafa Eren

Benimki stock rom mu oluyor eu rom kurmuştum ben kararlı
  5. Mustafa Eren

Dolu video izledim şimdi herkes Mediateklerde ne yaparsan yap imei gidiyo diyo o yüzden en başta dediğiniz gibi efs modem yedeği alıcam pc ye ve mailime atıcambunu geçtim Google hesaplarımdan çıkış yaptım ekran kilidi parmak izi yüz tanımlama kaldırdım Mi hesap diye bir şey duruyo çıkış...
  6. Mustafa Eren

Ben de kurulu zaten orangefox teşekkürler.bu arada
  7. Mustafa Eren

Ya bunlar hakkında bana bi rehber verebilir misin herkes sizin gibi bilgili olmuyor Efs yedek almayı hatırlıyorum ama modem falan ilk defa duyuyorum böyle genel bi rehber var mı? Mesela dediler ki mi hesabından cıkış yapın işte googledan çıkış yapın telefondan doğrulamayı kapatın bunları...
  8. Mustafa Eren

Ya kardeş rahatsız ediyorum da en azından şeyi sorucam sana şimdi bu herkesin başına geliyomuş genelde (en azından yabancılarda) ben videoları silmeme rağmen 2021 2022 yılından kalma videolar hala 24 gb telefonda yer kaplıyor sadece google files uygulamasında gözüküyor ve oradan da silemiyorum...
  9. Mustafa Eren

Yardım Silinmeyen videolar

Bu videolardan nasıl kurtulucam hiçbir yerde gözükmüyor sadece google fileslarda gözüküyor ve asla silemiyorum kafayı yicem imei falan gitmeyecek olsa sıfırlayacam her şeyi
  10. Mustafa Eren

Ben ilk aldığımda imei yapmıştım sonea bu güncellemeyi yapmadım uçmadı ama uçma ihtimali var öyle mi?? Ben memnunum aslında bu sürümden hiç sıkıntı vermiyo ama android 11 belki daha iyidir diye geçmek istiyordum
  11. Mustafa Eren

Soru Redmi note 9 pro joyeuse eu rom verilerim silinmeden nasıl yüklerim

Ben hala 12.0.1 kullanıyorum ve android 10 ben ne yapayım peki yani bi şekilde biraz daha üst sürümlere geçmeme gerek yok mu? Ben memnunum ama atıyorum belki 12.5 android 11 ya da 12 daha iyidir bilgim yok soruyorum
  12. Mustafa Eren

Çok teşekkürler sizce miui 12de kalmak iyi midir? Yani kesin 13 mü diyorsunuz en az? 12 yok mu ayrıca benim twrp her neyse o uygulama orange fox tarzı bir şeydi hala onlarla yapabilirim değil mi baya önceden yapmıştım hala onlar duruyor
  13. Mustafa Eren

Ben şey istiyorum ama yine miui 12 de kalmak istiyorum 12.5 ve üstüne sanki iyi şeyler demiyorlar. Benim merak ettiğim android 11 nasıl yaparım ya da 12 hala android 10da telefonum ve o Güncelleme yeri açılmıyor bastığımda basıyorum basıyorum miui sürümü yeri açılmıyor
  14. Mustafa Eren

Ben bu telefonu çok önceden 2021 in başlarında güncellemiştim şimdi ben nasıl bu telefonu android 11 yapıcam ya da daha yüksek miui sürümlerine yükselticem birileri yardımcı olabilir mi EU Rom kurmuştum buradaki rehber ile
  15. Mustafa Eren

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Hocam her güncelleme geldiğinde yani 12.01 12.02 olmuş sürekli baştab yüklüyormuş gibi videodaki gibi mi işlem yapıcaz yoksa otodan gelmiş gibi de yapsak yeter mi (yedek aldıktan sonra tabi)
Üst Alt