Mustafa afşin kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa afşin

Yardım iPhone 7 Plus’a Mi şarj adaptörü

Merhaba herkese. Dün itibariyle Xiaomi Mi9T’den İPhone 7 Plus’a geçtim. Şunu farkettim ki İPhone’nun kendi verdiği şarj adaptörü hızlı şarj etmiyor ve telefonun hızlı şarj özellliği yok sanırsam. Soruma gelecek olursam; Orijinal 27w Mi adaptörünü kullansam daha hızlı şarj eder mi ? ve batarya’ya...
  2. Mustafa afşin

Soru Global/Eu Beta Pil tahmini süre farkı.

Mi9T cihazım var. Global rom kullanırken %100 şarj varken tahmini saat 36 saat olurken Eu haftalık beta sürümüne geçtikten sonra bu süre tahmini %100 iken 21saat olmasının sebebi nedir? Batarya performansı olarak Global romu'un daha iyi olduğunu mu gösteriyor anlamadım :) Not: Bahsettiğim...
  3. Mustafa afşin

Soru Mi9T MIUI 12.5 neden gelmiyor ?

Mi9T Pro Global 12.5 sürümü ne zamandır çıkmasına rağmen neden hala Mi9T için çıkmıyor ? :)
  4. Mustafa afşin

Soru Android 12 alamayacak mıyız? :)

Telegram'da Android 12 alabilecek cihazların listesi paylaşıldı. Listede Mi9T alamayacak olarak gösteriliyor. Kesin alamayacak mı yani imkanı yok mu ? :)
  5. Mustafa afşin

Soru Eu 12.6 beta yavaş şarj veriyor

Mi9T cihazı kullanıyorum. Eu Beta 12.6 21.6.9 sürümünü 3 gündür kullanıyorum. Telefon Global'a göre baya yavaş şarj alıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Not: OrangeFox üzerinden hızlı şarjı zorla özelliğini aktif ettim.
  6. Mustafa afşin

Çözüldü 18 waat destekleyen telefon'a 27 waat şarj cihazı

Mi 9T cihazı kullanıyorum telefonun özellikler kısmına baktığımda telefonun desteklediği 18 waat'lık bir değer telefonuma 18 waat'lık şarj cihazı değilde 27 waat'lık orijinal şarj cihazı kullansam batarya'ya herhangi bir zararı varmıdır, ömrünü kısaltır mı? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  7. Mustafa afşin

Yardım Çin romu'na numaları nasıl aktarabilir?

Merhabalar Mi 9T Çin romu'nu kullanmaktayım. Telefonuma Google hesabıma kayıtlı olan numaları nasıl aktarabilirim yardımcı olabilecek varsa çok memnuniyet duyarım. NOT: Google hesabı açık kullanılmakta numaralar görünmüyor telefonda.
  8. Mustafa afşin

Karşılaştırma Redmi Note 9S- POCO X3 NFC

Merhabalar Redmi Note 9S'den POCO X3 NFC'ye geçmeyi düşünüyorum üstüne 300 400 tl verilip geçmeye değer midir ? :)
  9. Mustafa afşin

Soru Redmi Note 9S MIUI 12.5 ne zaman gelir

Merhabalar Redmi Note 9S cihazımda Hindistan rom'unu kullanıyorum. MIUI 12.5 sürümü Hindistan için ne zaman çıkar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :)
  10. Mustafa afşin

Yardım Redmi Note 9S batarya sorunu

Merhaba arkadaşlar pil kısmına girdiğim zaman grafikte kırmızı olan şeyin sebebi ne olabilir şarjı neden bu kadar çabuk bitiriyor ilk defa bugün başıma geliyor yardımcı olacak var mı :)
  11. Mustafa afşin

Yardım Resmi Note 9s pugb şarj sorunu

Merhaba herkese Hindistan'ın Android 11 MIUI 12.0.4 romunu kullanıyorum normalde 10 11 saat ekran süresi aldığım ve o süre zarfında pes 2021 ve saatlerce instagram YouTube kullanmışlığım oluyor cihazda ilk pubg oynayışım yaklaşık 20 25 dk süren bir oyunda ekran parlaklığının sonuna kadar açık...
  12. Mustafa afşin

Yardım Vodafone Hat Taşıma

Turkcell olan hattımı Vodafone geçirmek için başvuru mu yaptım telefon yurtdışı olduğu için bir sıkıntı olur mu IMEI konusunda falan bilen var mı :)
  13. Mustafa afşin

Yardım Şebeke Sorunu Redmi Note 9S

İmei attırdıktan sonra internet ve şebeke sorunu çekiyorum şebeke arada kapanıp gidiyor sanki hat takılıp çıkarılıyor gibi oluyor sim kart etkinleştiriliyor tarzı bildirim filan geliyor sebebi ne olabilir ? Şebeke sıklıkla olmazsa bile kapanıp açılıyor ama internette çok sıkıntı çekiyorum...
  14. Mustafa afşin

Yardım Yavaş şarj sorunu

Merhabalar, kullanmış olduğum redmi note 9S cihazli telefonum öncelerden 33 dkda %40 gibi şarj verirken şimdi 1 dakikada %1 veriyor ve %90 dan sonra şarj daha da çok geç alıyor neden olabilir ? Not: Şarj kablosu ve Adaptörü orijinal telefon kutusundan çıkandir.
  15. Mustafa afşin

Çözüldü Telefon İMEİ'si klonlandı!!

Telefon İMEİ'si klonlandı tekrar İMEİ attıracağım.Android 11 kullanıyorum Yeni İMEİ attırınca sanırım güncelleme olarak geriye filan alınıyor telefon merak ettiğim ise şu Telefonum ROOT'lu durumda ROOT'u gider mi ? Ve TWRP olarak OrangeFox kullanıyorum oda gider mi :)
Üst Alt