Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi k40 gaming kullanıcısıyım telefonumda çin romu var bugün gelen miui 13 güncellemesini yaptım ve telefonun mobil ağında sıkıntı yaşıyorum bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Kıymetli hocalarım ben telefonu aldığımda iyi çalışıyor du ve simdi performans düşüşüne başladı acaba telefonun üstünde gelen çin romunu nereden bulabilirim fabrika ayarlarından sıfırlasam düzelir mi
Sayın hocalarım arka kameram açılmıyor kendi kendine gitti acaba değişim talep edebilir miyim çünkü bu ilk arızası değil örneğin bı defa ghost screen oldu garantiye gönderdim yapıldı daha birinci yılı yeni oldu şimdide arka kameram çalışmıyor dediğim gibi değişim talep edebilirmiyim
Telefonum 3/32 aşırı derecede kasıyor tiktok, Instagram gibi uygulamalara 1 dk bekliyorum
Kasması gitsin diye acaba sebebi nedir bir yardımcı olursanız
Değerli hocalarım redmi note 6 pro 3/32 GB lik versiyonunu kullanmaktayım telefonumda aşırı derecede performans kaybı var örneğin mobil veriyi açmak için tuşa iki defa basmam lazım ve oynadığım oyunlarda da bu geçerli ilk aldığımda cayır cayır oynadığım oyunu şuanda donarak oynuyorum acaba...
Telefonumda oluşan ghost screen sorunu ile telefonu garantiye gönderme kararı verdim garanti bana yardımcı olurmu acaba ?? Bilginiz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Değerli hocalarım ben Xiaomi redmi note 6 pro 3 32 GB lik versiyonu kullanıyorum pubg oynundan verim alamıyorum mesela FPS ve ısınma gibi bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Xiaomi redmi note 6 pro nun 32gb lik versiyonunu kullanıyorum uygulamada fazla durunca uygulama ana ekranda görünüyor mesela şimdi ana sayfaya dönünce klavye ekranda görünüyor