Murphy21 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Note 8 eng rom

Hayırlı günler. Format sonrası Note 8 mi kilit te kaldı. Edl moduna alıp. Eng rom yükledim. Tekrar rom atıyorum tekrar mı kilit istiyor. Trwp atıyorum hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor
  2. M

Çözüldü M10t kablosuz şarj

Merhaba. Bende 10t var. Kablosuz şarj var mı yok mu bilmiyorum. Bazı siteler var bazıları yok diyor. Ona göre ürün satın almak istiyorum
  3. M

Yardım note 9 mi hesap ekleme sorunu

Merhaba note 9 cihaz var işlem görmüş güncelleme geldi. 12..6.0 oldu mi hesap açtım ama bl kilit başvurusu yaptım ya bir kaç dakika sonra başvuru yap diyor yada request parameter error diye bir hata veriyor maalesef. ne yapabilirz
  4. M

Soru Telefona ilk hat takıldığı zaman

Malum telefon fiyatları yükseldiği için ikinci el piyasası şu an da baya hareketli geçiyor. Telefonlar 10 günlük 1 günlük deniyor ama böyle çıkmıyor telefonun ne zaman açıldığı yada hattın ne zaman takıldığını öğrenme şansımız var mı?
  5. M

Yardım Mi Kilit Açma durumu

Merhaba Telefonum yurt dışı cihazi olması nedeni ile kapandı. ben Mi kilit eklemek istiyorum veriyi açıp eklememi istiyor telefonum kapandığı için ekleme yapamıyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum
  6. M

Satış Mİ 9T/ Mİ 9T Pro/Satış

2500 hocam 1571733756 Son 2400 yaparım
  7. M

Satış Mİ 9T/ Mİ 9T Pro/Satış

Merhaba; Her hafta yurt dışına çıkıyorum. Yurt dışından telefon getiriyorum. Telefonlar sıfırdır Kutu yok Tüm apartları var Kayıtlı değil global versiyon yüklü. telefonlarda sorun çıkarsa değişim yapıyorum Eft ve sahibiden.com üzerinden yüzde 10 ile 6 taksit yapılıyor. Diyarbakır içi...
  8. M

Soru Mi9T alınırmı?

Kayıtsız kapıda odeme. 2000 TL elimde var hocam 1571008188 Mi 9t pro çok güzel onuda kullandım şarjı 9t den daha iyi gidiyor
  9. M

Yardım Mi 9t pro için satıcı önerisi

ben satıyorum hocam 2450 sıfır sorunsuz. sorun olursa iade alırım
  10. M

Yardım Mİ 9T imei silindi

İmei silinme sorunu mu 1570823486 Hocam tsk ederim yazdığınız için. Herseyi yaptım o dosya gitti onunda yediğini aldım silmişler evdekiler. Yoksa öğreniyorum herkes gibi. Tek hata yaptım oda bu
  11. M

Geçen sefer de size yolladım mi max 1 yaptınız tsk ederim ilginize ama en küçük şeyi bile herkes artık bana gönderin sohbetine girmiş. Diyorum bu nasıl olacak diyor bilene ver. Sanki o kişiye bilgi vahi yolu ile gelmiş
  12. M

Özel den de yazdık yardım rica ettik herkesin ustad dediği biri bilmiyor isen yapma bilene yaptır dedi. Forumun geçmişin de ful bu konular var hocam. İkincisi imei silinmiş dedim bu konuda başka bisi yazmadım. Değişim ile ilgili bir ibare yok. Yardım etmemenin başka bahanesi yok mu onu yazın lütfen
  13. M

Bu forum da bilenler ücretsiz iş yapmıyor mu bu kadar yazan var da yardım etmek isteyen yok. Galiba. Forum ücretli iş yapmak isteyenlere dönmüş
  14. M

Merhaba; telefon yeni işletim sistemi yükledim telefon açıldı imei yok. orjinal xqcn dosyası duruyor atsam olur mu konu hakkında bigilerinizi ric ediyorum
Üst Alt