Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı günler. Format sonrası Note 8 mi kilit te kaldı. Edl moduna alıp. Eng rom yükledim. Tekrar rom atıyorum tekrar mı kilit istiyor. Trwp atıyorum hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor
Merhaba note 9 cihaz var işlem görmüş güncelleme geldi. 12..6.0 oldu mi hesap açtım ama bl kilit başvurusu yaptım ya bir kaç dakika sonra başvuru yap diyor yada request parameter error diye bir hata veriyor maalesef. ne yapabilirz
Malum telefon fiyatları yükseldiği için ikinci el piyasası şu an da baya hareketli geçiyor. Telefonlar 10 günlük 1 günlük deniyor ama böyle çıkmıyor telefonun ne zaman açıldığı yada hattın ne zaman takıldığını öğrenme şansımız var mı?
Merhaba
Telefonum yurt dışı cihazi olması nedeni ile kapandı. ben Mi kilit eklemek istiyorum veriyi açıp eklememi istiyor telefonum kapandığı için ekleme yapamıyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum
Merhaba;
Her hafta yurt dışına çıkıyorum. Yurt dışından telefon getiriyorum.
Telefonlar sıfırdır
Kutu yok
Tüm apartları var
Kayıtlı değil
global versiyon yüklü.
telefonlarda sorun çıkarsa değişim yapıyorum
Eft ve sahibiden.com üzerinden yüzde 10 ile 6 taksit yapılıyor. Diyarbakır içi...
İmei silinme sorunu mu
1570823486
Hocam tsk ederim yazdığınız için. Herseyi yaptım o dosya gitti onunda yediğini aldım silmişler evdekiler. Yoksa öğreniyorum herkes gibi. Tek hata yaptım oda bu
Geçen sefer de size yolladım mi max 1 yaptınız tsk ederim ilginize ama en küçük şeyi bile herkes artık bana gönderin sohbetine girmiş. Diyorum bu nasıl olacak diyor bilene ver. Sanki o kişiye bilgi vahi yolu ile gelmiş
Özel den de yazdık yardım rica ettik herkesin ustad dediği biri bilmiyor isen yapma bilene yaptır dedi. Forumun geçmişin de ful bu konular var hocam. İkincisi imei silinmiş dedim bu konuda başka bisi yazmadım. Değişim ile ilgili bir ibare yok. Yardım etmemenin başka bahanesi yok mu onu yazın lütfen
Merhaba;
telefon yeni işletim sistemi yükledim telefon açıldı imei yok. orjinal xqcn dosyası duruyor atsam olur mu konu hakkında bigilerinizi ric ediyorum