murattcam kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım ımeı kaydı

Merhaba yaklaşık 9 gün önce almış olduğum red mi note 7 telefonumun ımeı nı sorguladığımda hala kayıt bulunamadı şeklinde cevap alıyorum. Telefonu hepsiburada üzerinden almıştım. Telefonu şuan kullanmaktayım. Telefonunuz kapanıcaktır şeklinde mesaj da gelmedi ama ben telefonu geri göndermeyi...
  2. M

Çözüldü Bildirim yazıları çok soluk

temadan ötürüymüş:) teiekkür ederim:)
  3. M

Çözüldü Bildirim yazıları çok soluk

Yeni aldığım red mi note7 telefonumda bildirim yazıları soluk bir şekilde gösteriliyor okuması çok zor oluyor baya bi kurcaladım ama düzeltemedim. Bir ayarı var mıdır nasıl bildirimleri koyu okunabilir bir şekle getirebilirim? Bir de alttaki geri tuşu falan var ya onlara tıkladığımızda titreşim...
  4. M

Yardım İmei Kayıt Bulunamadı!

Teşekkür ederim. Benimkisi de 3 güne olur inşallah sevdim telefonu hevesim kaçtı ama bi kayıt bulunamadıyı görünce odaklanamıyorum telefona şuan:)
  5. M

Yardım İmei Kayıt Bulunamadı!

bende hepsiburada dan red mi note 7 aldım bugün elime geçti bende de kayıt bulunamadı diyor acaba kaç gün sürdü sizin ürününüzün kayda geçmesi?
  6. M

Çözüldü ımeı kayıt bulunamadı

Bugün hepsi burada dan almış olduğum red mi note 7 telefonum elime ulaştı. Imeı numarasını kontrol ettiğimde kayıt bulunamadı diye bir sonuçla karşılaştım. Fatura üzerindeki numaradan satıcı firmaya ulaştım ve şuan sistemde bir sıkıntı olduğunu ve 10-15 güne telefonun kaydının yapılmış olacağını...
Üst Alt