Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bugün fark ettim dediğiniz şekilde soldan çekince geliyor. Hız yeterli, bilgi için teşekkürler bugün test ettim şarj durumu 11.0.6 göre hızlı tüketim var şuan ekran süresi 5.30 saat kalan yüzde 32 bakalım. 11.0.6 da 8.30 dan aşağı düşmüyordum
Bugün güncelleme yaptım, akışlar hızlı ve akıcı. Yeni kontrol merkezi aktif ediyorum ama bazen geliyor bazen bildiri şeklinde geliyor. Ultra tasarruf modu hoşuma giden bir özelik, şimdilik sorun bakalım şarj durumu nasıl olacak. 11.0.6 hoşuma gitmişti ve hızlıydı.
Aynen çok ilginç, olayın detayı da anladım. Sorun "Google calendar spam"
Gmail hesabınıza gelen posta ile otomatik olarak size ekliyor. Bu normal posta da olsa spam da olsa fark etmiyor. Google takvim hesabınızdaki takvimlerde ayarlar bölümünde etkinlikler yada davetleri otomatik ekle...
Sorunun kaynağı belli oldu, gmail hesabımda bulunan takvime 1250 adet etkinlik oluşturulmuş, oluşturulan etkinlikte belirtilen URL eklenmiş ve otomatik olarak başlatılmış. Google hesabınızda yer alan takvimleri kontrol edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce 10.3.6 resmi rom konusunda yazmıştım rom'dan kaynaklıdır diye ama rom kaynaklı olmadığını gördüm. Uygulamaları tek tek kontrol ettim. Son olarak Twitterin kendi tarayıcısından şüphelenmiştim ama sorun o da değilmiş.
Sorun olarak ilk başlarda gün içinde 2-3 defa...
Sorunu tespit ettim arkadaşlar, güncelleme kaynaklı değil. Twitter'in tarayıcısına 'sigonews_twitter.html' sigonews malware bulaştığı dan Twitter açık olduğu sürelerde kendi kendine sayfaya yönlendirme yapıyordu. Sonunda kendisi eleverdi. Kurmuş olduğum hiç bir antivirüs programı bulamadı.
Merhaba arkadaşlar,
Son güncellemeyi yaptıktan sonra telefon kendi kendine tarayıcı açarak reklam açıyor, kendi yazılımları ve kurduklarımı kontrol ediyorum tavsiye reklamlarının tamamı kapalı, virüs ve malware tüm taramaları mı yaptım ama malesef, sizce sorun nedir? Son çare reset
Merhabalar,
redmi 3s den sonra note 6 pro 64 geçiş yaptım.
10.3 geçiş yaptım. Şimdilik herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama batarya konusu çok iyi olmuş.
unlock için geliştirici ayarlarından unlock yaparken 10008 hatası ile karşılaşan varsa google playden vpn kurup çin üzerinden bağlantı sağladıktan sonra hatasız onaylıyor. Ondan sonrası 360 saat bekliyoruz bakalım ne zaman açılacak.
unlock yapmadan edl moduna kısa devre ederek geçiyordu...