Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önceden usb üzerinden gayet normal hızda yükleme yapıyordum. twrp, rom yükleme vs. ama geçen gün minimal üzerinden rom yüklerken dosyaları çok uzun sürede yüklediğini farkettim. özellikle super dosyaları 11 parça ise her birini yüklemesi 15 dk sürdü. bir romu 3 saatte kurdum :D. kullandığım...
Merhabalar. Cihazı geçen yıl ramazanda yurtdışından aldım. Bi kaç ay sonra bootloader kilidini açtım ve rom denemeye başladım. İlk başlarda herşey sorunsuzdu. Miui 14 denedikden sonra memnun kalmayıp miui 13 e geri döndüğümde cihazımda bi bug olduğunu sanıyorum. Pil tüketimi arttı. Özellikle...
Cümleten herkese selamın aleyküm.
Başlıkta belirttiğim gibi mi 11 t pro cihazıma aosp tabanlı rom arıyorum. Bu cihazı kullanıp Aosp tabanlı rom yükleyen varsa yardım edebilirmi? Eu rom ve diğer stock romları denedim. Şuan twrp yüklü değil. Ama rom için yardımcı olacak olursa hemen yüklerim. Bu...
Cümleten selamın aleyküm
Cihazım boştayken 3-5 sn içersinde 60hz'e düşüyor. Muhtemelen ekran yenileme hızı 60hz'in üzerinde olan tüm Xiaomi modellerinde böyledir.
Ayrıca örneğin assoluto racing oynuyorum. 3dk sonra ekran 60 hz'e düşüyor. En ufak ısınmaya başladığında 60hz'e düşüyor.
Cihazı...
Cümleten herkese selamlar
Twrp ile yedeklemiş olduğum efs dosyasındaki imei'yi düzenleyebilirmiyim. Yani yedek alıp imei değiştirip yedeği geri yükleyip imei atabilirmiyim yeni imei ile
Telefon geldi sim kartı taktım sıkıntı yok eve geldim uygulamalari yukledim yeniden baslatayim dedim sim kart okunuyo şimdi yazılımsal bisey diye düşünüyorum
Reis garan
Reis garanti de yapamıyo anakart değiştiriyolar bende de bootloop sorunu vardı stock rom yüklenmiyodu zaman aşımı oluyodu yüklenmiyodu bi türlü gönderdim garantiye anakart değiştirmişler çinliler güzel telefon yapmışda yazılımla oynayınca cortluyo telefon
Selamın aleyküm beyler.
Cihazım bugün 2. Kez garantiden geldi ilkinde anakartı değiştirmişler imei yüklememişler tekrar göndermek zorunda kaldım. İkisindede telefona sim kartı ilk taktığımda okuyor ama yeniden başlattığımda okumuyordu. Bugünde aynısı oldu sim kartı taktım baktım imeiler...
Reis kusura bakma ama bende bı forumda bulduğum bi twrp sürümünü yükledikten sonra telefon bootloop a girdi sendeki gibi sürekli yeniden başlatıyodu mi flashdan stock rom yükledim olmadı edl mod dan olmadı herşeyi denedim olmadı forumdaki çok üst seviye insanlarlada görüştüm olmadı son çare...