Murat5117 kullanıcısının son içeriği

1. Murat5117

Yardım Ekran Hz sorunu

Merhaba arkadaşlar telefonumda böyle bir sıkıntı var benim gibi k50 ultra kullanan arkadaşlar sizde böyle bir sıkıntı var mı acaba sıkıntım play store de uygulamalarda gezinirken takılma ve resimleri geç yükleme sorunu var Facebook da Twitter da herhangi Bir uygulama da ekran sanki 60 Hz de gibi...
  2. Murat5117

Oyun Mi12 t pubg Mobile

Selamün aleyküm arkadaşlar cihazım pubg Mobile de aşırı fps kaybı yaşıyor özellikle 40 dereceyi geçtikten sonra sizin oyun deneyimleriniz nasıl bu sıkıntı benim cihazdami var yoksa genel performans i bu kadar mi bu cihazın
  3. Murat5117

Yardım Kamera ya baglanamıyor hatası

Selamün aleyküm arkadaşlar poco X3 NFC cihazım kamera uygulamasına girmeye çalışınca resimlerde gösterdiğim hatayı veriyor kamera uygulamasının verilerini temizledim olmadı cihazı sıfırladım olmadı persist dosyası yazdım yine düzelmedi fastboot rom atsam düzelir mi aceba yardımcı olacak...
  4. Murat5117

Soru Mi10t Pubg

Selamün aleyküm arkadaşlar note 10 dan mi 10T ye geçmiş bulunmaktayım cihaz çok güzel seri fakat birkaç şey kafama takıldı cihazda Pubg oynarken ekran sanki daha yavaş hareket ediyor gibi bu aceba ekranın büyük olması ile mi alakalı yoksa amoled LCD farkı mi birde grafik ayarlarında 90 FPS...
  5. Murat5117

Rom Mi note 10 için Rusya rom

Selamün aleyküm arkadaşlar yaklaşık 2 aydır note 10 kullaniyorum rom işlerine meraklı birisi olarak bu güne kadar çeşitli romlar denedim miroom stabil ,beta - eu stabil, beta - global Avrupa', global Endonezya, mi globe rom ve masik rom içlerinde masik rom ve Endonezya romu batarya performansı...
  6. Murat5117

Soru modem dosyası

selamün aleyküm arkadaşlar mi note 10 cihazımda farklı romlar denedim denemelerim sırasında mi globe romda şebekemde 4g ibaresinin yanında + gördüm 4g+ yazınca hız testi yaptım diğer romlara göre iki kat hız artışı oldu yalnız mi globe romda bataryam çok çabuk bitiyor şimdi sorum şu mi globe...
  7. Murat5117

Soru Mi note 10 kılıf

Selamün aleyküm arkadaşlar bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var note 10 cihazımda kendi silikon kılıfı ile nano cam kullandım 2 günde kenardan açıldı ve toz aldıktan sonra büyük hava boşlukları oluştu sonra zırh kılıf aldım uv ışınlı tempered cam taktırdım jel le felan yapışıyor daha sağlam...
  8. Murat5117

Çözüldü Note 8 wifi bağlantı sorunu

Selamün aleyküm arkadaşlar Redmi note 8 telefonum başka bir cihazdan paylaşılan wifi ağına bağlanıyor ama play store den birşey indirmiyor statik ip olarak ayarladım zaman indiriyor ama yarıda yine kopuyor ağ bekleniyor yazıyor bir türlü düzen aldıramadım yeniden farklı qcn ile imei repair...
  9. Murat5117

Mod [ Magisk ] Google Rehber ve Mesajları Miui Arama ve Mesajlaşma uygulamasına çevirme

Selamün aleyküm Arkadaşlar global note 8 mi9t pro gibi cihazlarda yüklü gelen Google Arama ve mesajlaşma uygulaması hepimizin canını sıkıyor hem görüntü olarak hemde kayıt yapmaması vs Yeni bir magisk modülü ile bu sorun çözülüyor Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum benim cihaz k20 pro miui 11...
  10. Murat5117

Yardım Fastboot modda kalması

Selamün aleyküm arkadaşlar k20pro telefonuma son çıkan global miui11 romunu kurmak için twrp den full vipe + format data yaptım recovery i yeniden başlat deyince fastboot moduna geçti tekrar tek tuşla yükleme aracından recovery yüklüyorum yükleniyor gözüküyor PC de ama telefon tekrar fastboot...
  11. Murat5117

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Miroom miui 11 den bu roma dönmek için twrp sürüm düşürmek gerekiyor mu arkadaşlar yoksa android Q uyumlu twrp ile yükleme yapılabilirmi
  12. Murat5117

MIUI 11 [ Android Q ] Redmi K20 Pro / Mi9T Pro Mi Room Beta 20.3.27

miroom kurulum ekranında kalıyor hangi twrp yüklenmesi gerekir
  13. Murat5117

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

teşekürler hocam cihaz mi9 lite inşallah sıkıntısız halledebilirim bu işi
  14. Murat5117

cevabınız için teşekür ederim birde bootloader açılınca rom yüklemek gerekiyormu yoksa mevcut rom da veriler mi sıfırlanıyor sadece
  15. Murat5117

bu işlemleri yaparken süre verirse telefonu tekrar açıp kullanabilirmiyiz bir işlem yapmak gerekirmi birde veriler silinirmi yoksa kilit açıldıktan sonra mı silinir
Üst Alt