Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön kamerayı değiştik sonuç yine aynı
1668188124
Endonezya romu attık global yazıyor hala anlamadim konudaki hangi modem dosyasını atmam gerek atarsam IMEI gidermi teşekkürler
Merhaba Endonezya 13
Merhaba arkadaşlar benim cihazım mi 11 lite 4g ön kameram çalışmıyor on kamerayi açtığımda arka kamera gösteriyor arka kamera ile 3 resim çektiğimde kamera durduruldu hatası alıyorum ön kamera değişimi yaptık yine aynı sorun var arka kamerada video çekiyorum sorunsuz çekim...
Rebaling ne demek?
1666815800
IMEI atılmadan önce bu sorun çıktı 4+4 süresi vardı şuan yeni IMEI attık global romdan Endonezya romuna geçiş yaptık yine aynı değişen bişey yok anlamdigim kamerada sorun olsa değişim yaptık duzelirdi yazılımla ilgili olsa rom değiştik yine ayni
Merhaba arkadaşlar benim cihazım mi 11 lite 4g ön kameram çalışmıyor on kamerayi açtığımda arka kamera gösteriyor arka kamera ile 3 resim çektiğimde kamera durduruldu hatası alıyorum ön kamera değişimi yaptık yine aynı sorun var arka kamerada video çekiyorum sorunsuz çekim yapabiliyor cihazımda...